Autoberles Lisszabon repülőtér

Böngésszen, hasonlítson össze különböző ajánlatokat és béreljen autót

Átvételi hely
 Eltérő visszajuttatási hely?
   Sofőr életkora: 25-70
   Itt élek: Amerikai Egyesült Államok
Autóbérlés összehasonlítása
Több mint 800 különböző szolgáltató oldal árajánlatát hasonlítjuk össze több mint 30 000 földrajzi helyen
Az ügyfeleink imádnak minket

Több mint 1 millió ügyfél bízott bennünk és foglalta le autóbérlését a legjobb áron velünk

Alkalmazd ingyenesen

48 órával az átvételt megelőzően

Külön díj nélkül

Nem számolunk fel külön díjakat (pl.:hitelkártyadíj vagy foglalási költségek)

Autoberles Lisszabon repülőtér

Az autóbérléssel kapcsolatosan azt javasoljuk, hogy előre foglaljon le egy gépkocsit, mivel az előre megrendelt autók esetén kedvezőbb árakat tudnak nyújtani a gépkocsikölcsönző vállalatok.

Ügyfeleink imádják Lisszabon repülőtér élénk vibrálását. Sosem kerül sok időbe, hogy belecsöppenjünk egy fesztiválba vagy egy kulturális programba.

Kijár már Önnek egy gondtalan szabadság Lisszabon repülőtér városában? Most már akár útközben is megváltoztathatja terveit az autókölcsönzésnek köszönhetően.

Előfordulhat, hogy a jelzések különböznek a hazaiaktól. Vezessen óvatosan. Figyeljen és szánjon időt arra, hogy odafigyel a jelzésekre.

Amennyiben bármilyen kérdése van a foglalásával kapcsolatban Lisszabon repülőtér városában, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Örömmel állunk rendelkezésére és látjuk el Önt javaslatokkal és információkkal az utazását érintően.

Tippek és élmények Lisszabon repülőtér-mal kapcsolatban

Vásárlóink értékelése szerint Lisszabon repülőtér átlagosan 8.7 pontot ért el a 3 lehetséges pontból, és ezek a legfrissebb tippek, élmények és kiemelések.

24-09-2019

ezt modnta:
Kedves Zsofie! A szolgáltatással meg voltunk elégedve. Kedvesek és segítőkészek voltak átadáskor. Toyota Yaris autót kölcsönöztünk ki, jó autó volt. 1-2 alkalommal lefulladt a motor és aztán nehezen indult be. Amikor az autót leadtuk, kedvesek voltak, átnézték az autót, minden okés volt . Egy dolog nem tetszik, az 1.845 Euro kauciót , azt mondták hogy 2 munkanap és visszautalják a pénzt, most már 12.nap telt el és még mindig nem utalták vissza a pénzt.
14-05-2017

ezt modnta:
Elolvastuk a Portugáliában több éve élo magyarok híradásait, blogjait, szerintük mit érdemes megnézni Portugáliában. Összesítettük a látnivalókat, kiválasztottuk a leggyakrabban ill. leginkább ajánlott helyeket és felfuztük egy kéthetes körutazásra. Igyekeztünk nem hétköznapi szálláshelyeket választani - ha kaland hát legyen kaland - , ezeket lefoglaltuk már január közepén. Az autót két hónappal az utazás elott foglaltuk le, teljes biztosítással, így nem aggódtunk, hogy váratlan költségek megkeseríthetik a nyaralásunkat. Az autóbérlésnél érdemes odafigyelni, hogy van-e 1 évig érvényes jogosítványunk, Nekem nem volt. Nekünk Monsanto, Guimares, Cascais, Mertola és Lisszabon tetszett a legjobban. Összességében az tetszett, hogy a történelmük során meghagyták az elozo korok által létrehozott épületeket, várakat, nem romboltak és átépítettek, hanem csak hozzáépítettek, vagy kiegészítettek. Tisztelik a mórok által létrehozott értékeket is. A portugál nép segítokész és együttmuködo. A távolibb, kisebb településeken igaz, hogy nem beszélnek angolul, de jó szándékkal remekül megértették magukat portugálul is,
15-06-2016

ezt modnta:
Évora, Batalha, Porto, Guimares, Óbidos