Autoberles Ibiza repülőtér

Böngésszen, hasonlítson össze különböző ajánlatokat és béreljen autót

Átvételi hely
 Eltérő visszajuttatási hely?
   Sofőr életkora: 25-70
   Itt élek: Amerikai Egyesült Államok
Autóbérlés összehasonlítása
Több mint 800 különböző szolgáltató oldal árajánlatát hasonlítjuk össze több mint 30 000 földrajzi helyen
Az ügyfeleink imádnak minket

Több mint 1 millió ügyfél bízott bennünk és foglalta le autóbérlését a legjobb áron velünk

Az ügyfeleink imádnak minket
Alkalmazd ingyenesen

48 órával az átvételt megelőzően

Alkalmazd ingyenesen
Külön díj nélkül

Nem számolunk fel külön díjakat (pl.:hitelkártyadíj vagy foglalási költségek)

Külön díj nélkül

Autoberles Ibiza repülőtér

Autoberles Ibiza repülőtér

Ibiza repülőtér remek elhelyezkedése miatt az egyik legkedveltebb turistacélpont. Amellett, hogy kiváló úti cél, melyet élvezet megismerni, tökéletes kiindulópont lehet egy körutazásnál is.

Figyeljen oda a helyi parkolási szabályokra. A rendelkezések városról-városra változnak, néha akár még egy városon belül is. Habár eleinte drágábbnak tűnhet egy parkolóházban parkolni, gyakran ez a legkifizetődőbb. Biztonságosabb is és így biztos lehet abban, hogy nem szeg meg semmilyen parkolási szabályt.

A helyiek vezetési stílusa sokban eltérhet az Önétől. Érdemes alkalmazkodni a helyi szokásokhoz Ibiza repülőtér utcáin.

Ibiza repülőtér megközelítése repülővel vagy gépkocsival egyaránt rém egyszerű. Ehhez meleg szívvel ajánljuk autókölcsönzéssel foglalkozó vállalatunk bármelyikét, melyek közvetlenül a reptéren találhatóak. Amennyiben repülővel utazik, a gépkocsit a reptéren tudja átvenni, minden gond nélkül. A reptérről egyenesen a hoteljéhez vagy a bérelt szállásához vezethet. Az utazás végén pedig az autót egyszerűen leadhatja a reptéren.

Javaslat: bérelje autót, amilyen korán csak lehet. A legideálisabb az, ha a szezon előtt kölcsönöz autót. Az árak sokat változhatnak, de ha előre lefoglal egy gépkocsit, akkor kevesebbet fog fizetni.

Tippek és élmények Ibiza repülőtér-mal kapcsolatban

Vásárlóink értékelése szerint Ibiza repülőtér átlagosan 10.0 pontot ért el a 1 lehetséges pontból, és ezek a legfrissebb tippek, élmények és kiemelések.

16-05-2020

ezt modnta:
Ibiza óváros, a vár és a hangulatos szűk utcák. Valamint a kikötő ahol a Base bar található kiváló koktélokkal. Innét nem messze található a híres Pacha club ami kihagyhatatlan. Playa den bossa rengeteg szórakozási lehetőséggel és itt található a Bora bora strand. Ahol nappal is zene szól. Ushuaia szórakozóhely is szintén it van ami a sziget legszínvonalasabb klubja. De a Privilege is a világ legnagyobb klubja címmel büszkélkedhet. San Antonio a sziget második legnagyobb városa ahol a híres Cafe del Mar található esténként sokan érkeznek ide naplementét nézni. Van egy másik gyönyörű naplementés hely Cala de D'hort. Ezen kívűl a sziget belsejeben található a Cova de can Marca barlangrendszer ami csodálatos. Valamint a szebbnél szebb strandok köztük a cala benirras, cala salada, cala bassa.