HolidayCars.com SafeCert

We weten dat dit voor iedereen onzekere tijden zijn en daarom hebben we de HolidayCars SafeCert geïntroduceerd om jou te laten zien welke maatregelen autoverhuurleveranciers wereldwijd hebben genomen om de veiligheid en netheid voor onze klanten te garanderen. Deze maatregelen zijn aan ons bevestigd door onze autoverhuurders.

Let op het SafeCert-logo op onze website om te zien welke specifieke maatregelen onze autoverhuurders hebben genomen, zodat je zorgeloos van jouw reis kunt genieten.

Wat is SafeCert?

SafeCert is een teken van hygiëne en veiligheid, dat wordt gegeven aan verhuurleveranciers die extra antivirusmaatregelen toepassen op hun faciliteiten en in hun auto's.

Maatregelen genomen door verhuurders van SafeCert

  • Het aantal mensen in een verhuurkantoor op elk moment beperken.
  • Regelmatige schoonmaak in het verhuurkantoor, met speciale aandacht voor touchpoints (deurklinken, balies, leuningen).
  • Preventieschermen zijn geplaatst in het verhuurkantoor.
  • Handdesinfecterend middel en antibacteriële doekjes verkrijgbaar op kantoor.
  • Personeel dat beschermende maskers en handschoenen draagt.
  • Vloermarkeringen om sociale afstand te stimuleren.
  • Pendelbussen worden dagelijks schoongemaakt, met speciale aandacht voor touchpoints (deurgrepen, veiligheidsgordels, stoelen).
  • Het aantal passagiers in een shuttlebus op elk moment beperken.
  • Alle voertuigen worden bij terugkomst volledig schoongemaakt met de door overheid goedgekeurde ontsmettings- en antibacteriële producten.
  • Toon alle SafeCert-functies

Huurvoordelen bij HolidayCars.com

Veiligheid

Jouw gezondheid en veiligheid zijn nu meer dan ooit belangrijk. Vermijd onnodig contact met anderen en geniet van een volledig gereinigde huurauto.

Flexibiliteit

Boek met vertrouwen! Je kunt jouw boeking tot 48 uur voor de ophaaltijd gratis wijzigen.

Comfort

Wil je naar je eigen muziek luisteren of de airconditioning uitzetten? De keuze is aan jou wanneer je een voertuig huurt.

Vrijheid

Geniet van de vrijheid om naar geheime plekjes en verborgen juweeltjes te reizen, waar en wanneer je maar wilt.

Keuze

Of je nu een luxe auto nodig hebt voor een speciaal evenement of een minibusje voor het gezinsuitje, onze autoverhuurders hebben een auto voor elke gelegenheid.

Prijs

Bespaar je zuurverdiende geld! De gemiddelde prijs voor het huren van een auto voor een week is goedkoper dan het kopen van treinkaartjes voor een kleine groep. Je kunt jouw spaargeld gebruiken om te genieten van een maaltijd in een leuk restaurant.