Autohuur Marokko

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Casablanca, Marrakesh, Tanger, Oujda, Fez, Rabat, Agadir, Essaouira
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Marokko

Gelegen aan de noordkust van Afrika, aan de Middelandse Zee en de Atlantische Oceaan ligt het Koninkrijk Marokko. Het land vormt de toegangspoort tot Europa vanuit Afrika. U kunt een vakantie in Marokko op veel verschillende manieren invullen; zo kunt u heerlijk luieren aan het strand, historische steden bezoeken of de Sahara en andere prachtige landschappen doorkruisen. Autohuur stelt u in staat om Marokko op meerdere manieren te ervaren, omdat u op eigen tempo kan gaan en staan waar u wilt.

Een auto huren in Marokko

HolidayCars.com biedt verspreid over heel Marokko autohuur aan, of u nu een auto wil huren op het vliegveld waar u landt of in de stad waar u verblijft. Op alle locaties worden de beste deals voor autohuur van vertrouwde autoverhuurmaatschappijen met elkaar vergeleken en voor u op een rij gezet, zodat u gemakkelijk de huurauto kan kiezen die bij u past voor de beste prijs.

De populairste bestemmingen in Marokko waar veel toeristen een auto huren zijn onder andere Casablanca, Marrakech, Fez en Agadir. Als tip willen we meegeven dat het het gemakkelijkst is om een auto te huren op het vliegveld waar u landt. Op die manier bent u niet afhankelijk van openbaar vervoer en kunt u snel verder met uw vakantie. Als de vakantie erop zit, levert u de auto weer in en vliegt u direct weer naar huis.

Rondreizen door Marokko

Zoals eerder gezegd is Marokko een land met vele prachtige gezichten. U kunt met een huurauto langs de kust rijden, de binnenlanden bezoeken en cultuur snuiven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als een auto gaat huren in Marokko, hebben we voor u alvast een mooie rondreis uitgestippeld langs de vier koningssteden van het land: Fez, Meknes, de hoofdstad Rabat en Marakech.

U begint in Fez, waar u van tevoren autohuur kan regelen vanaf het vliegveld. Deze stad is volgens velen de culturele hoofdstad van het land. Het is een stad waar u gemakkelijk verdwaalt met zijn 9.000 straatjes. Een tip is om een gids in de hand te nemen om alle geheimen van Fez te ontdekken. Vervolgens vervolgt u uw reis naar het zuidwesten, richting Meknes. De stad met meer dan 50(!) paleizen en monumenten lijkt op Fez, maar is iets compacter. Rabat, de hoofdstad aan de westkust van Marokko is de volgende stop. U vindt hier blauwwitte huisjes, kronkelstraatjes en vele bezienswaardigheden zoals één van de oudste moskeeën van Marokko. Als kleine omweg kunt u na Rabat ook nog Casablanca, iets ten zuiden, bezoeken. Tenslotte neemt u de auto en rijdt u over de A7 naar Marrakech, alwaar u eet op het populaire Djemaa El Fna plein, de markt bezoekt, een kamelentocht maakt en noem maar op!

Welke huurauto?

Marokko is een modern land met over het algemeen verharde wegen waar u met elk type auto uit de voeten kunt. Als u van plan bent om op onverharde wegen te gaan rijden, dan kunt u een iets groter type auto huren om toch comfortabel onderweg te zijn. Het kan erg warm zijn in Marokko, dus zorg dat u een auto huurt met airco.