Autohuur Frankrijk

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Nice, Parijs, Marseille, Bordeaux, Toulouse, Bastia, Nantes, Ajaccio
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Frankrijk

Goedkoop auto huren Frankrijk

Ligging van Frankrijk

Frankrijk ligt in Europa ingeklemd tussen het Kanaal, de Atlantische Oceaan en de Golf van Biskaje, België en Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Italië en Spanje, Andorra, de Middellandse Zee en Monaco. Ook het eiland Corsica in de Middellandse Zee behoort tot Frankrijk. De hoofdstad is Parijs.

Autohuur in Frankrijk

Frankrijk is een ideaal vakantieland, ook voor mensen die er graag op uit trekken met een huurauto. Rijd langs de kust, bezoek pittoreske dorpjes of doorkruis hele provincies. Een huurauto voor uw verblijf in Frankrijk is zo geregeld via HolidayCars.com. Daar worden alle autoverhuur maatschappijen en huurauto's met elkaar vergeleken, zodat u de beste prijs krijgt en met een gerust hart autohuur kan boeken.

Verschillende grote rivieren

Er zijn in Frankrijk verschillende grote rivieren, zoals de Seine die dwars door Parijs stroomt. De Maas en de Schelde ontspringen in Noord-Frankrijk en monden via België en Nederland uit in de Noordzee.

Bretagne, ideale locatie voor autohuur

Bretagne is het betoverende schiereiland van Frankrijk in de meest westelijk gelegen provincie ten zuiden van Normandië en ten noorden van de Pays de la Loire. De regio, die aan de noordkant aan Het kanaal grenst en aan de zuidkant aan de Atlantische oceaan, heeft meer dan 2500 km kust. De kinderen helpen u graag om schaaldieren te vinden tussen de rotsen aan het strand. Het is een ideale locatie om een auto te huren.

Dordogne

De geschiedenis van de Dordogne gaat terug tot de prehistorie. Er zijn veel grotten met prehistorische rotstekeningen gevonden in de Dordogne. Vooral de grotten van Lascaux zijn belangrijke publiektrekkers. Maar ook kleine oude middeleeuwse stadjes als Bergerac maken de Dordogne zeer interessant. Het is zeer aan te raden om met uw huurauto verschillende kleine dorpjes aan te doen.

Spannende kastelen

Er zijn ongeveer 140 spannende kastelen langs de romantische Loire. Veel kastelen zijn te bezoeken en sommige kastelen zijn het hele jaar geopend. Veel kastelen hebben fraaie Franse tuinen in barokstijl. Het maken van fietstochten en autoritjes in de Loire is erg in trek. Voor de autoritjes kunt u uiteraard gebruik maken van autohuur.

Rondrijden in de Côte d'Azur met een huurauto

De Côte d'Azur is een populair en wereldberoemd vakantiegebied. De Côte d'Azur kent prachtige mondaine kleine badplaatsen die liggen aan exotische stranden. Badplaatsen waar u zomaar tegen een beroemdheid kunt aanlopen. Autohuur kan helpen om snel één van de vele campings in de regio te bezoeken of te showen in de wat luxere badplaatsen. Wat dacht u van een luxe cabrio?

Grand Canyon du Verdon

We zijn hier ook vlakbij de Var met uitgestrekte lavendelvelden en glooiende velden vol gele zonnebloemen. Een van de meest indrukwekkende natuurwonderen van de Var is de Grand Canyon du Verdon. De kloof loopt van Aiguines tot aan Point Sublime.

Meerdere autohuur locaties in Parijs

De stad wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Seine. Parijs is gesticht op het Île de la Cité en kent veel bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, Arc de Triomphe of het Palais du Luxembourg. De stad is zeer internationaal georiënteerd, dankzij een uitgebreide infrastructuur over land en in de lucht. Een auto huren in Parijs is gemakkelijk, vanwege het feit dat u op meerdere locaties uw huurauto kan ophalen.

Wegennetwerk

Vergeet niet beroemde steden als Avignon, Lille of Bordeaux aan te doen met uw huurauto. Autohuur is veruit te verkiezen boven vliegen, omdat het wegennetwerk in Frankrijk goed georganiseerd is. U kunt altijd kiezen tussen de rustige betaalbare tolwegen of de drukkere Route National. Indien u kiest voor de laatste optie, dan rijdt u door die typische kleine Franse gehuchtjes.