Alamo Alamo Autohuur

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Alamo Goedkoop auto huren

Wilt u een auto huren van de bekende verhuurder Alamo? Boek een huurauto bij Alamo via holidaycars.com en verzeker uzelf van een huurauto van goede kwaliteit van een betrouwbare leverancier tegen een voordelig tarief.

Wereldwijd aanbod autohuur


Alamo biedt een brede selectie huurauto's, voor zowel privé als zakelijk gebruik. De auto categorieën variëren van economy, compact tot cabriolet, SUV, luxe, minibus, pick-up trucks, en hybride huurauto's. Alamo is actief in meer dan 42 landen wereldwijd, met meer dan 1000 autoverhuur locaties in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied, Azië-Pacific, Afrika en Australië.

Samenwerking met HolidayCars.com


Autoverhuur bemiddelaar HolidayCars.com werkt al sinds de oprichting samen met Alamo en is daar erg tevreden over. Klanten zijn over het algemeen zeer positief over de kwaliteit van de huurauto's, alsmede over de dienst van de service in de lokale kantoren van Alamo.

Onderscheidende factor Alamo


Wat Alamo onderscheidt van andere autoverhuurders is de mogelijkheid tot online check-in op de grote luchthavens in de Verenigde Staten, waardoor u niet meer in een lange wachtrij hoeft te staan bij de autoverhuur balies. Alamo is tevens erg attent ten opzichte van klanten met een handicap en verstrekt gratis diverse mobiliteitsapparaten, zoals handbediening en pedaalverlengers.

Huur een auto en profiteer van de voordelen


Wanneer u een auto van Alamo via holidaycars.com huurt, geniet u niet alleen van de voordelen van deze leverancier, maar ook van de klantenservice van holidaycars.com. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en voorziet u van directe hulp bij problemen.
Alamo ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Alamo met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Alamo te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Alamo eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Alamo

Onze klanten beoordelen Alamo met een gemiddelde score van 8.0. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Alamo. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

21-12-2018

bij Alamo in Copenhagen airport
snel geholpen. Aardig en fijne auto gekregen, zelfs beter dan we aanvankelijk gehuurd hadden.
10-12-2018

bij Alamo in Hato airport
- We hadden een auto met best wel wat krassen. Bij het ophalen werd dit heel ruim aangegeven op het formulier. Perfect! - Het inleveren was binnen 5 minuten gebeurd. Een snelle inspectie en zelfs een controle of we geen bagage / eigendommen meer in de auto hadden liggen. - We hadden een lekke band en kregen als tip om naar een lokaal tyrecenter te gaan, omdat de kosten daarvan op 1/6 (omgerekend € 5!) liggen van het bedrag dat Alamo anders in rekening moest brengen.
09-12-2018

bij Alamo in Athens airport
Ongevraagde upgrade (2 categorieën). Gemakkelijk afhalen en terugbrengen.
07-12-2018

bij Alamo in Fort Lauderdale airport
Vriendelijke medewerkers hele goede service!
Geen negatieve punten
05-12-2018

bij Alamo in Tampa airport
medewerker gaf duidelijke uitleg van wat het contract inhield (we hadden vooraf geboekt) en welke opties we nog aanvullend hadden. Was prima. Inleveren auto ging prima en heel soepel en snel, goede controle en geen gedoe.
Bij afhalen auto was het druk met mensen die een auto kwamen ophalen en er waren maar twee medewerkers, waarvan een niet goed ingewerkt, waardoor het wat langer duurde eer we auto konden meenemen. Op het bijgeleverde foldertje stond ook een Alamo locatie bij de haven vermeld. Aangezien wij aansluitend vanuit Tampa, vanuit de haven, op een cruise zouden vertrekken, wilden wij graag onze auto ook daar inleveren. hiervoor belden wij het aangegeven nummer, maar dat werd niet opgenomen. Een ander nummer (dat op de folder stond) maar gebeld, maar na een moeizaam en niet super klantvriendelijk gesprek kregen wij te horen dat die locatie niet (meer) bestond. Beetje slordig....
28-11-2018

bij Alamo in Houston airport
De service van het personeel is uitstekend! Wij hadden een aantal foutjes op de rekening gevonden, waarna ik dit had aangegeven bij een werknemer achter de service balie. Hij schoot mij te hulp en zodoende geen problemen ervaren. Fouten maken is menselijk, je onderscheidt je door de manier waarop je het oplost! Verder werd ik snel en vriendelijk geholpen Ook is de bereikbaarheid en de openingstijden goed.
Toch een minpuntje gevonden: Maak het voor de klanten makkelijker om een auto langer dan een maand te huren. Wij hebben de auto voor 3 maanden nodig en moeten dit contract elke maand eindigen en verlengen. Onnodige moeite voor beide partijen naar mijn mening
24-11-2018

bij Alamo in Glasgow airport
Very friendly staff, who accompanied us to the car and checked for any damage on both pick-up and return.
23-11-2018

bij Alamo in Las Vegas airport
American efficiency at collecting and at drop off at the airport! Speed and kind employees. Via Holiday Cars the car is fully ensured (inclusif own risk), that speeds up the whole procedure as well.
No improvements necessary!
20-11-2018

bij Alamo in Houston airport
Alamo staff was very helpful and friendly. Showed interest and could tell information about how to drive to and from airport. We had the option to select a car ourself and car was excellent. Would definetly book again with Alamo. Great service!
Continue delivering this great service!