InterRent InterRent Autohuur

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

InterRent Goedkoop auto huren

InterRent Goedkoop auto huren Wilt u een auto huren op een vakantiebestemming aan de Middellandse Zee, dan heeft u een zeer ruime keus aan autoverhuurders. U zult ongetwijfeld ook InterRent autoverhuur tegenkomen. InterRent wordt ondersteund door Europcar en is gespecialiseerd in goedkope autoverhuur in bestemmingen zoals Lissabon, Porto, Faro, Madrid, Barcelona, Sevilla, Malaga, Alicante, Murcia, Mallorca, Ibiza, Menorca, Tenerife en Gran Canaria. In Portugal heeft InterRent autoverhuur locaties op de luchthavens van Faro en Porto, evenals op de treinstations.

Gemakkelijk een auto huren

Indien u bijvoorbeeld aankomt op de luchthaven van Faro of Porto, zult u de autoverhuur balie vinden in de aankomsthal, en zult u worden ontvangen door één van de vertegenwoordigers, die een bord met het InterRent logo erop bij zich heeft. U wordt dan overgebracht naar het dichtstbijzijnde station (2 minuten rijden) in één van de InterRent shuttles. Erg gemakkelijk, want zo hoeft u zelf niet op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor van InterRent

Samenwerking InterRent autoverhuur en HolidayCars.com

InterRent vindt veiligheid en betrouwbaarheid de belangrijkste criteria voor de selectie van hun huurauto's. Iets dat ook bij HolidayCars.com hoog in het vaandel staat. De huurauto's worden na elke verhuur gecontroleerd en zijn niet ouder dan 6 maanden.
Bij een boeking via HolidayCars.com, ziet u direct dat InterRent vaak goedkoper is vergeleken met andere autoverhuurders. Houd er rekening mee dat deze prijzen dagelijks kunnen worden aangepast afhankelijk van het beschikbare aantal huurauto's op de betreffende datum. Dus als u een scherpe aanbieding van InterRent ziet, adviseren wij u om tijdig te boeken. Indien u nog twijfelt, kunt u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij HolidayCars.com, zodat de prijs die u heeft gezien wordt vastgehouden zonder extra kosten.
InterRent ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van InterRent met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met InterRent te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com InterRent eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van InterRent

Onze klanten beoordelen InterRent met een gemiddelde score van 4.8. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met InterRent. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

28-09-2020

bij InterRent in Porto airport
GEEN
Het zou fijn zijn als er voor sommige uitzonderlijke situaties wat begrip door de medewerker wordt getond. Wij zijn zeer maar dan ook zeer slecht behandeld!
03-01-2019

bij InterRent in Malaga airport
Goede service, klantvriendelijk. We kregen een upgrade zonder er om te vragen.
02-01-2019

bij InterRent in Brindisi airport
Very cheap, great service (pick-up from the airport was easy) and nice new car (Fiat Panda). We really enjoyed our vacation in Lecce and would highly recommend InterRent at Brindisi Airport.
Maybe more staff when people are picking up the car, but we were not in a rush so we did not really mind to wait 10 minutes before we could sign the contract and leave with the car.
06-12-2018

bij InterRent in Arrecife airport
Vriendelijk personeel, nette auto, korte ophaal en wegbreng, snel teveel betaalde retour.
Alles goed volgens mij. Zo houden!
28-11-2018

bij InterRent in Faro airport
Er was iemand van InterRent die ons opving en aangaf waar de bus stond die ons naar het kantoor van InterRent bracht. Keurig geregeld! Netjes ontvangen en regels uitgelegd. Waarna wij de sleutel kregen van betreffende auto. Terug brengen van de wagen is ook keurig verlopen. De financiële afhandeling is ook naar wens verlopen.
Kan ik niet aangeven.
15-11-2018

bij InterRent in Barcelona airport
Aardige mensen. Zitten een beetje in een achteraf hoek.
13-11-2018

bij InterRent in Nice airport
snelle afhaal, snelle inlevering. Prima
Graag een recu ontvangen bij inlevering dat alles correct is.
07-11-2018

bij InterRent in Milan Linate airport
Ongelofelijk goede prijs voor één week autohuur. Transparant aanbod. Verhuurlocatie op loopafstand bij Linate (bij Malpensa heb je echt een transfer nodig). snelle service en lekker dicht bij de ring.
Duidelijker locatiesysteem bij het ophalen van je huurauto groter barcodebiljet om van het terrein af te komen en een plattegrondje hoe je lopend naar de luchthaven kunt komen zeker nu er druk verbouwd wordt.
07-11-2018

bij InterRent in Pisa airport
inderdaad heb ik een auto gehuurd in Pisa, mijn zoon woont in Florence, dus is handig. Ik vond alleen de verzekering niet handig, in Nederland heb ik de verzekering afgekocht, op het formulier stond dan ook dat ik geen extra verzekering zou hoeven afsluiten, als je de auto dan komt halen wordt er toch verteld dat niet alles gedekt is, vooral geen schade van derden...kras op de auto, steenslag,... We hebben op zich een fijne auto gehad en uiteraard schadevrij gereden!
28-10-2018

bij InterRent in Dusseldorf airport
Zeer vriendelijke medewerker, sprak zijn talen en dacht mee. Goede auto, al hebben we in het verleden zuiniger kunnen rijden. Handige autoradio, we hoefden niet te zoeken naar de stations. Alle papieren zaten er compleet bij, ook het instructieboekje. Dat is prettig als je in een vreemde auto rijdt. Ook compleet met parkeerschijf en ruitenkrabber.
Vrij lange wachttijd omdat er maar één medewerker aan de balie zat en de eerste klant er erg lang over deed. Toen er inmiddels een lange rij was ontstaan, kwam er een tweede medewerker bij. Ik weet niet of die is opgeroepen, of dat hij toevallig enige tijd afwezig was geweest. Maar: ze weten toch met welke vlucht iedereen aankomt, en zo zou je de piekmomenten kunnen voorspellen.