Dollar Dollar Autohuur

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Dollar Goedkoop auto huren

Dollar Goedkoop auto huren Bent u op zoek naar een huurauto van een groot betrouwbaar internationaal autoverhuurbedrijf? Dan behoort Dollar autoverhuur zeker tot één van de mogelijkheden .

Oprichting Dollar autoverhuur

Dollar is opgericht in 1966 in Los Angeles en is gebouwd met als motto om klanten een uitzonderlijke klantenservice te bieden. U kunt dus rekenen op een zeer hoge mate van klanttevredenheid als u een auto huurt van Dollar. Dollar autoverhuur is actief in ruim 600 locaties wereldwijd in meer dan 50 landen. Het bedrijf heeft meer dan 185.000 huurauto's in de VS en Canada. Dollar heeft meer dan 260 locaties in voorsteden en op alle belangrijke luchthavens in de Verenigde Staten. Het heeft een groot assortiment van hoge kwaliteit huurauto's die voldoen aan uw budget en wensen, of het nou om een familievakantie gaat of om een zakenreis.

Goedkopere tarieven autohuur

Boekt u via HolidayCars.com een huurauto van Dollar, dan vindt u mogelijk goedkopere tarieven dan als u direct bij Dollar zou boeken. Omdat HolidayCars.com in grote hoeveelheden inkoopt, kunnen we vaak scherpe(re) prijzen bieden. Bij Dollar autoverhuur kunt u op alle locaties kinderzitjes huren. Om het zakelijke reizigers te vergemakkelijken zijn mobiele telefoons en faxmogelijkheden verkrijgbaar bij de meeste ophaallocaties van Dollar.

Online inchecken

Wat Dollar nog meer onderscheid van de concurrentie is de mogelijkheid tot online inchecken, waardoor u tijd bespaart bij de autoverhuurbalie ter plaatse. U hoeft alleen een aantal basisgegevens in te vullen om te kunnen profiteren van deze handige service. Als u via HolidayCars.com boekt kunt u ook van deze functie gebruik maken, die momenteel beschikbaar is op de grote luchthavens in de Verenigde Staten.
Dollar ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Dollar met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Dollar te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Dollar eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Dollar

Onze klanten beoordelen Dollar met een gemiddelde score van 6.9. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Dollar. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

24-12-2018

bij Dollar in Lisbon airport
huur altijd bij Dollar! Goede service, zeer vriendelijk personeel. Kreeg laatst zonder dat ik erom vroeg een upgrade naar een prachtige auto die op diesel reed. Inleveren auto gaat altijd zeer snel en zonder problemen
jammer dat huren op basis van beperkt aantal km is
04-12-2018

bij Dollar in Memmingen airport
overzichtelijke luchthaven. Aankomst en huurauto slechts op een paar minuten. Perfect!
23-11-2018

bij Dollar in Bonaire airport
Hello, I've reserved a car with your company you for a week on Bonaire. Allthough the total rental amound was retrackted from my CC, there came no confirmation (it was a car from Hertz) I sent an e-mail to your company and got quite quickly a reply from costomer services by Anne Spijker. She wrote that unfortunately, Hertz had no car for that period. But she offered a ceaper solution via Dollar, a daughter company of Hertz. I sent her a lot of questions on which she replied very quickly and very delailed. So we made a deal in the end and the result was very good. We received the car, in good condition, in conformity with Anne's promises. We've rented cars with your company before and I can only see (in French): chapeau
A little more efficient way of working at the rental office counter
08-11-2018

bij Dollar in Milan Malpensa airport
We got a new car ! And a free upgrade, so we were very satisfied. Friendly staff !
26-10-2018

bij Dollar in Amsterdam Schiphol airport
Very friendly and professional
16-10-2018

bij Dollar in Amsterdam Schiphol airport
Fast service. Nice people.
12-10-2018

bij Dollar in Bonaire airport
Ik was enigszins verrast omdat ik bij Dollar een auto mee kreeg van Hertz. Niet dat het uitmaakt. Het was een vrij oude Chevrolet Spark waar toch wel erg weinig koffer ruimte in zat. Twee grote koffers gaat net met enige improvisatie. Oud maak ik op aan de roestplekken en interne beschadigingen bij de auto Maar verder was de wagen technisch prima in orde. We hebben geen enkele problemen gehad.
09-10-2018

bij Dollar in Geneva airport
Quick good service
06-10-2018

bij Dollar in Malaga airport
Smooth handling at desk. Nice car. Quick delivery return
13-03-2017

bij Dollar in Amsterdam Schiphol airport
Ik ben belast met !00 euro voor een auto die ik niet meer kreeg omdat ik te laat was voor pick up. Reden: op mijn weg naar Dollar (schiphol airport) werd ik door een ongeval met spoed opgenomen in een ziekenhuis alwaar ik 12 dagen heb moeten verblijven. Ik heb Dollar hier zo spoedig mogelijk op attent gemaakt. Er werd mij medegedeeld dat er geen autos meer voor me waren.