Sixt Sixt Autohuur

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Sixt Goedkoop auto huren

Sixt is een Europees autoverhuurbedrijf dat gevestigd is in Duitsland. Het is tevens één van de meest toonaangevende autoverhuurbedrijven wereldwijd. Sixt is in 1912 opgericht door Martin Sixt en heeft ongeveer 4000 autoverhuurlocaties in meer dan 100 landen, waarbij er continu landen aan toe worden gevoegd. Deze locaties bevinden zich wereldwijd in populaire toeristische bestemmingen, zoals Italië, Duitsland, Spanje, Griekenland, Frankrijk, Dubai, het Verenigd Koninkrijk en nog veel meer. Ook in de Verenigde Staten is Sixt actief met autoverhuurlocaties in Florida, bij Miami International Airport, Orlando Airport, Fort Lauderdale Airport, Miami Beach en Palm Beach Airport.

Auto huren bij Sixt

Sixt biedt een grote vloot van huurauto's van alle categorieën en van de bekende automerken zoals BMW, Nissan, Toyota, Mercedes, Ford, Audi en Volkswagen. HolidayCars.com is er trots op samen te werken met deze Sixt. Klanten van HolidayCars.com die een auto huren van Sixt, hebben zeer positieve ervaringen, zowel in termen van de kwaliteit van de auto als de klantenservice bij de plaatselijke autoverhuurbalies van Sixt.

In één oogopslag een overzicht voor huurauto's

Maak gebruik van de vergelijkingstabel van HolidayCars.com, die u een duidelijk overzicht biedt van de tarieven, mogelijkheden en voorwaarden van alle beschikbare autoverhuur leveranciers op de gekozen locatie. Op deze manier kunt u eenvoudig het aanbod van Sixt vergelijken met alle andere autoverhuurders en weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.
Sixt ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Sixt met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Sixt te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Sixt eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Sixt

Onze klanten beoordelen Sixt met een gemiddelde score van 7.1. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Sixt. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

01-10-2020

bij Sixt in Alicante airport
A lott
If you are working with companies that are ill off dealing or you know they don’t work correctly and you don’t take steps to sort problems when you know the company I wrong and you point back to them you are just as bad you are what you deal with never again #holidaycars #sixt
06-05-2017

bij Sixt in Phuket airport
Super vriendelijk personeel met duidelijke uitleg. Tevens werden er meteen flesjes koud water aangeboden, hetgeen erg welkom was bij zo'n hete aankomst.
Er werd gewerkt voor het vliegveld, daardoor was het niet heel duidelijk waar de auto opgepikt kon worden.
22-04-2017

bij Sixt in Los Angeles airport
Vriendelijke ontvangst en afhandeling. Ontvangstruimte en personeel zien er opvallend netjes (mooi) uit.
22-04-2017

bij Sixt in Amsterdam Schiphol airport
afhalen van auto na zeer late aankomst uitstekende aanwijzingen en aanbevelingen
13-03-2017

bij Sixt in Lisbon airport
quick procedure, decent car, friendly people
01-03-2017

bij Sixt in Thessaloniki airport
alles was perfect. We had a Audi Q3...very nice & new car
27-02-2017

bij Sixt in Porto airport
Aangekomen op het vliegveld en werd meteen keurig in de shuttle bus gebracht naar de Sixt kantoor die op 5 min afstand ligt van het vliegveld. Daar werd ik keurig verwelkomt met een bak koffie en werd hethuurcontract keurig nogmaals doorbesproken. Geen cent teveel betaald! Al met al een keurige auto gekregen en een leuke vakantie gehad. Aanrader dus!
16-02-2017

bij Sixt in Saint Martin Princess Juliana airport
Auto was nieuw stond 500 km op de teller.
Sneller het papierwerk in orde hebben. Mijn creditcard werd eerst voor de deposito gebruikt en werd Daarna voor de betaling voor de huur geweigerd Het kwam over of ze bij sixt werken of werken in het algemeen Niet zo leuk vonden.
12-02-2017

bij Sixt in Dublin airport
Zeer vlotte service tijdens het boeken, afhalen en terugbrengen van de gehuurde wagen bij Sixt Dublin.
Terugstorten van waarborg duurt "te lang" ! waarborg (geblokkeerde bedrag op de persoonlijke VISA- kaart) werd na 14 dagen nog steeds niet gedeblokkeerd.
12-02-2017

bij Sixt in Lisbon airport
Propere ,mooie wagen .