Hyrbil Alicante flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Hyrbil Alicante flygplats

Hyrbil Alicante flygplats

Hyrbil Alicante

Alicante Airport (ALC), 9 km sydväst om Alicante på Spaniens östkust ligger, är den sjätte mest traffickerade flygplatsen i Spanien och också porten till Costa Blanca, en av de största turistdestinationerna i Spanien. Alicante El Altet, flygplatsens officiella namn, traffickeras av flygbolag som: EasyJet, Ryanair, Air Berlin, Iberia, Spanair, Monarch, Germanwings, Aerlingus, Finnair, Thomsonfly, Cimber Sterling, Transavia.com och Jet2.com och runt 80% av alla passagerarflyg är internationella. Flygplatsen hanterar mer än 9 miljoner passagerare per år och är rankad som en av de mest traffickerade flygplatserna i Europa. Det finns tre terminaler. Den nya stora terminalen är delad i två. En där C- gångarna finns och så en där de flesta B-gångarna finns. Flyg inom Schengen-området använder bägge delarna medan icke-Schengen länder endast använder B-delen.

Börja din semester på bästa sätt med biluthyrning direkt från flygplatsen!

Det finns många stora hyrbil företag representerade på Alicantes flygplats: Avis, Atesa, Auriga, Centauro, Europcar, Europa Car, Hertz, Sol-Mar och Record Rent-a-Car. Du hittar incheckningsdiskarna för dessa hyrbilsföretag i ankomsthallen på Alicante flygplats . Några mindre företag har mobila kontor som du hittar på parkeringen. Efter att du hämtat dina bilnycklar går du till garaget som är beläget mittemot terminalbyggnaden. Vänligen notera att gångtunnel nummer 5 går till den allmönna parkeringen och att gångtunnel nummer 6 går till hyrbilsparkeringen. I slutet av parkeringshuset hittar man entrèn till hyrbilsparkeringen. Entrè nummer 2 är endast för hyrbilar. Majoriteten av holidaycars.coms represententer på Alicantes flygplats är belägna här, inklusivedes. både de stora interantionella firmorna och de mindre hyrbil företagen. Hyr bil på Alicante flygplats i förväg med holidaycars.com, så är det större chans att du får ett bättre pris till bättre kvalitè.

Flygplatsfaciliteter på Alicante Flygplats (ALC):


Populära destinationer för hyrbil i Spanien

Spanien har naturligtvis många fler vackra destinationer att upptäcka med bil. HolidayCars erbjuder dig möjlighet att hyra en bil på alla dessa destinationer! Vi har listat dem speciellt för våra besökare.Kontakt

Alicante Flygplats
03071 Alicante
Spanien
Tips och upplevelser i Alicante flygplats

Våra kunder har betygsatt Alicante flygplats med ett medel på 9.0 baserat på en 27-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

26-06-2021

sier:
Att besöka Alicante stad, mysig och trevlig stad. Elche en bit ifrån är också mycket trevligt. Vi har dessutom varit i vindistriktet Jumilla, och en del andra vinproducenter runt Alicante.
06-02-2021

sier:
Hyr bil av någon annan än Goldcar
08-12-2020

sier:
Undvik motorväg och se alla underbara smultronställen på vägen
05-12-2020

sier:
Strandpromenaden i torrevejja. Staden mula liten och trevlig. Hamnen i santa Ponta med alla restauranger och båtar. Alla marknader som finns. Golfspel på trevliga banor i varmt klimat. Staden Murcia med alla uteserveringar och restauranger. Även la manga och se alla dessa hotell att dom bara kan belägga alla. Restaurang Rebate utanför San pedro de Pinatar med dess mysiga miljö och supergoda mat och trevliga personal.
28-09-2020

sier:
I januari månad är det shopping och restauranger med god mat & dryck som gäller i Torrevieja. När solen kommer fram kan man sitta ute och äta lunch i T-shirt :)
10-09-2020

sier:
Göteborg. Här finns Liseberg. Här finns Haga. Här finns dom vackraste öarna. Här finns Feskekörka. Här finns Slottskogen/Botaniska trädgården. Och här finns Avenyn. Och du behöver ingen hyrbil.
26-07-2020

sier:
Har varit i Alicante området många ggr. och hyr alltid bil- finns mycket att se o göra och för mig som är golfare är det näst intill "paradiset" med otroligt många fina golfbanor. Favoritbana är Lo Romeo som ligger strax nedanför Torrevieja men även Las Colinas är fin i det området. Lite närmare Murcia finns Alhama som är en riktigt utmanande golfupplevelse. Senaste turerna när vi landat i Alicante har vi åkt motorvägen (E15) ner till Vera som ligger ca 2 tim söderut. Där är vädret alltid kanonbra och "pulsen" lite lugnare. Även där finns bra golfbanor - Val del Este och Desert Springs är favoriterna i det området som är väl värt att besöka. Söker man sol/ värme och upplevelser - Flyg till Alicante och hyr en bil - garanterat en bra semester!
22-07-2020

sier:
Hela kuststräckan är sevärd. Fina vägar att köra upp i bergen. Fina stränder och bad. Mänga och prisvärda restauranger. Relativt lätt att göra sig förstådd på engelska. Bra service vid bensinstationer.
23-10-2018

sier:
VAR NERE I LA ZENIA
30-04-2018

sier:
Jätte fina stränder. Bra mat, sköna marknader, finns mycket aktiviteter att göra längst kusten. Rekomenderar att besöka fonds les algares och tabarca
29-04-2018

sier:
Bodde i Mil Palmeras
14-04-2018

sier:
Fantastiskt väder, bra stränder, bra shopping
02-04-2018

sier:
Sola bada! Men ta er också tid att spela golf och besök en vingård.
08-03-2018

sier:
Långt och skönt.
28-02-2018

sier:
Jag åkte till La Zenia för att sola bada och bara ta det lugnt, var jätte bra samt smidigt om man ville in till Torrevieja eller Alicante.
19-02-2018

sier:
Torrevieja är en härlig stad med många fina stränder och bra boende
15-02-2018

sier:
Strandpromenaden i Torrevieja är härlig
06-02-2018

sier:
Stor lördagsmarknad i Torreviela...trevlig!
05-02-2018

sier:
Sol, bad och shopping på marknader. Besök på vingårdar
03-01-2018

sier:
Fortuna Banos og guardaless
29-11-2017

sier:
Detta var en golfresa med många banor i och runt Alicante. Vid köp av golfhäftet så är det 50% rabatt på greenfee Spela Villaitana och bo en natt i Benidorm.
26-11-2017

sier:
Jag har inte tid med detta,tyvärr
16-11-2017

sier:
Har åkt till ett resmål för att spela golf.
13-11-2017

sier:
Innan vi åkte vidare övernattade vi på DonaIsabel i Torrellano. Helt OK till ett mycket rimligt pris.
07-09-2017

sier:
Bra liten restaurang vid Plaza Elche. Den ligger till vänster om man kommer fr El Corte Ingles
04-04-2017

sier:
Castle of Santa Barbara - very nice to visit, what a view! Don't miss to watch the sunset from the castle. Old town in Alicante - A lot of nice and cosy restaurants
27-03-2017

sier:
Alicante is great.