Billeje Alicante lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Billeje Alicante lufthavn

Billeje Alicante lufthavn

Biludlejning i Alicantes lufthavn

Alicantes lufthavn (ALC) ligger 9 km sydvest for Alicante på østkysten af a href="https://www.holidaycars.com/billeje/spanien/" title="Biludlejning Spanien">Spanien, er den sjette største forretningslufthavn i Spanien og indgangen til Costa Blanca, en af Spaniens største turistdestinationer. Alicante El Altet, som er lufthavnens officielle navn, betjenes af forskellige flyselskaber som f.eks.: EasyJet, Ryanair, Air Berlin, Iberia, Spanair, Monarch, Germanwings, Aerlingus, Finnair, Thomsonfly, Cimber Sterling, Transavia.com og Jet2.com, og ca. 80% af alle passagerforbindelser er internationale. Lufthavnen betjener over ni millioner passagerer om året og er en af Europas 50 travleste. Der er tre terminaler. Den store nye terminal er inddelt i to områder: processoren, hvor C Gatene ligger og dokken, hvor hovedparten af B Gatene står. Fly indenfor Schengenlandene bruger begge områder, mens fly til lande udenfor Schengenområdet kun bruger dokken.

Start din ferie godt ved at leje en bil direkte i lufthavnen!

Der er mange af de store selskaber, der tilbyder biludlejning i Alicantes lufthavn: Avis, Atesa, Auriga, Centauro, Europcar, Europa Car, Hertz, Sol-Mar og Record Rent-a-Car. I Alicantes lufthavn finder du disse biludlejningsfirmaers skranker i terminalbygningens ankomsthal. Nogle mindre selskaber har mobile kontorvogne på parkeringsområdet. Efter du har hentet dine bilnøgler ved udlejningsdisken, skal du gå til parkeringsgaragen overfor terminalbygningen. Bemærk at gangtunnel 5 fører til det regulære parkeringsområde, mens tunnel 6 fører til parkeringsområdet for udlejningsbiler. For enden af parkeringsbygningen ligger indgangen til parkeringspladsen for udlejningsbiler. Den anden indgang er kun for udlejningsbiler. Her findes de fleste af udbyderne fra holidaycars.com i Alicantes lufthavnen, her iblandt de store internationale mærker og de mindre biludlejningsfirmaer. Lej en bil i Alicantes lufthavn på forhånd med holidaycars.com, så det er mere sandsynligt, at du får den til en lavere pris med garanteret kvalitet.

Lufthavnsfaciliteter i Alicantes lufthavn (ALC):

Kontakt

Alicante lufthavn

03071 Alicante

Spanien

Tips og erfaringer med Alicante lufthavn

Vores kunder har vurderet Alicante lufthavn til et gennemsnit på 9.1 baseret på 10 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

24-02-2021

siger:
Jeg synes i har ydet en god service over for mig da jeg havde problemer med goldcar.
12-10-2020

siger:
Kør en tur til Alicante by Kør rundt i Valencia Markeder - mange og gode med masser af spændende ting. Markeder i området hver dag på forskellige lokationer Mercadona - med sit fantastiske fisk/kød Kultur og festivaler Cykling og naturoplevelser i høj klasse
07-07-2020

siger:
God service jeg lejer også bil der en md næste år
26-09-2019

siger:
Jeg kan klart anbefale en bil med GPS. Både Alicante og Torrevieja kan være svære at finde rundt i (bla. grundet ensrette gader, cirkulære kvarterer etc). Parkering kan være svær at finde; især i højsæsonen. Man kan evt. leje en plads på lidt længere tidsbasis. Pas på de høje kantsten! De kan virkelig give grimme skrammer. De har også tendens til høje bump, som også kan skade bilen. Alicante er smuk by med storby feeling. Der er de hyggeligste små gader med ægte spansk stemning krydret med lokalturisme. Hvis man alligevel skal ned til en af badebyerne, vil jeg anbefale at tage N332 fremfor A7. Det er meget hyggeligere og tager næsten samme tid. Vi var i Torrevieja. Det tog ca 45 min om natten og var en rigtig fin og stille tur. Hvis man alligevel er i området, er Murcia også rigtig fin at besøge. Ligger ca. 1 time væk og er virkelig smuk også. Vi tog CV-95, hvor man kommer gennem landet med olivenplantager, appelsinmarker og lignende. Det var SÅ hyggeligt og den smukkeste tur. vi kørte af A-7 som er en bekvem vej, men ikke nær så smuk. Bilen var en C3, med aircon og GPS. Virkelig god at køre i og bekvem at sidde i med masser af plads.
30-11-2018

siger:
Service og så er det ualmindelig nemt at komme i gennem lufthavnen.
16-11-2018

siger:
Vi fløj til Alicante og kørte til Torrevieja hvor vi spillede golf i 4 dage. Der er masser af baner i fin stand
22-09-2018

siger:
masse fint å vere med på i hele Alicant området
27-03-2018

siger:
Besøg Altea, det er en hyggelig by for det voksne publikum. Gode resturanter og cafer, dejlig havne promenade og gode shopping muligheder med både highend brands og lidt mere discount shops.
16-03-2018

siger:
Køre mod Torreveija og se/bade i de pink saltsøer og kigge på flamingoer. Smukt:-)
02-11-2017

siger:
En god by og gode indkøb muligheder, men vi foretrækker Calpe hvor vi har et hus