Leiebil Alicante flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Kundene elsker oss
Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Gratis endring
Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Ingen ekstra gebyrer

Leiebil Alicante flyplass

Leiebil Alicante flyplass

Leiebil Alicante lufthavn

Alicante lufthavn (ALC), som ligger 9 km sørvest for Alicante på østkysten av Spania, er den sjette travleste flyplassen i Spania, og er inngangsporten til Costa Blanca, et av de største turistmålene i Spania. Alicante El Altet, det offisielle navnet på flyplassen, betjenes av en rekke flyselskaper, blant annet: EasyJet, Ryanair, Air Berlin, Iberia, Spanair, Monarch, Germanwings, Aerlingus, Finnair, Thomsonfly, Cimber Sterling, Transavia.com og Jet2. com, med rundt 80 % internasjonale passasjerflyvninger. Flyplassen håndterer mer enn ni millioner passasjerer om året, og er rangert som en av de 50 travleste flyplassene i Europa. Det er tre terminaler. Den store nye terminalen er delt inn i to områder, hovedområdet hvor C-gatene ligger, og dokken hvor de fleste B-gatene befinner seg. Flyvninger innen Schengen-landene bruker begge områdene, mens flyreiser til ikke-Schengen-land bare bruker dokken.

Start ferien på en god måte ved å bestille leiebil i Alicante direkte fra flyplassen!

Det er mange store selskaper som tilbyr leiebil på Alicante flyplass: Avis, Atesa, Auriga, Centauro, Europcar, Europa Car, Hertz, Sol-Mar og Record Rent-a-Car. Du finner skrankene til disse selskapene som tilbyr bilutleie på Alicante flyplass i ankomsthallen i terminalbygningen. Noen mindre selskaper har mobile kontor i biler som står på parkeringsplassen. Etter at du har hentet bilnøklene dine i bilutleieselskapets skranke, må du gå til parkeringshuset som ligger rett overfor terminalbygningen. Vær oppmerksom på at fotgjengertunnel 5 fører til den vanlige parkeringsplassen, mens tunnel 6 fører til leiebil området. På enden av parkeringshuset ligger inngangen til parkeringsplassen for leiebiler. Den andre inngangen er kun for bilutleie. De fleste av holidaycars.com sine leverandører av leiebil på Alicante flyplass befinner seg her, inkludert de store internasjonale merkene og de små bilutleiefirmaene. Lei en bil fra Alicante lufthavn på forhånd med holidaycars.com, da har du bedre muligheter til å få en rimeligere pris med garantert kvalitet.

Flyplassfasiliteter ved Alicante lufthavn (ALC):

Kontakt

Alicante lufthavn

03071 Alicante

Spania

Tips og erfaringer fra Alicante flyplass

Kundene våre har gitt Alicante flyplass en vurdering på 9.2 i gjennomsnitt, basert på 22 vurderinger, og dette er de nyeste tipsene, erfaringene og høydepunktene.

19-06-2021

sier:
Perfekt sted for strandferie på sommerhalvåret. Mange fine og gode restauranter med spansk mat og tapas, samt mat fra flere andre nasjonaliteter. Ta en biltur til opp i fjellene til Guadalest som er et av de største turistattraksjonene i Spania. Gamlebyen i Altea er også en attraksjon som er verdt å få med seg. Har man barn med seg, er det flere fornøyelsesparker å reise til, vannparker, dyreparker og tivolier, finn ut hva som er nærmest der du holder til. Hvis man ikke har vært der før, er det også en opplevelse å kjøre til La Manga og se hvordan det er der, tidlig på våren er det fint å bade i lagunen, da vannet er vesentlig varmere her enn andre steder langs kysten av Costa Blanca.
09-06-2021

sier:
Alicante er et godt utgangspunkt for opplevelser i og rundt byen. Festningen er vel vert et besøk. En tur nordover til Guada Lest. Calpe , altea , Benidorm , showet Benidorm Pallace er også fint dinnershow å få med seg. Samt handlesenteret i Torrevieja La Zenia
19-01-2021

sier:
Costa Blanca er full av opplevelser for alle type mennesker på ferie, Strand, sol, mat, aktiviteter og Golf.
16-09-2020

sier:
tur til opp ti kastel, gamle byen, langs havnepromenade. , adventure park la rufete, en av de vannparkene ved torrevieja eller Benidorm, tur i fjellet ,tur til vingårder i område med smaking og avslutt på en av de Michelin restaurantene i Denia
04-06-2020

sier:
Tabarca, øy i nærheten av Santa Pola. Restauranter i Torrevieja. Mange fine strender i Alicante området. Alicante er et bra utgangspunkt for å besøke f.eks. Granada. Besøk Alicante by, bra shoppingmulighet.
30-03-2019

sier:
Guadelest. Terra Mitica. Castilla i Alicante. Badeland i Rojales. Restaurant Patagonia. Casa Linda utleie av hus.
22-10-2018

sier:
Spill golf. :-)
22-10-2018

sier:
Skiing on the beach in january 2017
06-10-2018

sier:
Bra utgangspunkt for Valencia, Barcelona og Madrid
11-07-2018

sier:
Alt stemte ifølge papirene vi fikk vedrørende Drivalia. Vi ble fraktet til utleveringsstedet av en meget hyggelig person og ble ekspedert av blide og hyggelige folk ved utleveringskontoret.
30-04-2018

sier:
Fine fjellturer lei Bil kjor rundt mange fine steder som eksempel San Miguiel
24-04-2018

sier:
Vi var i torrevieja
24-04-2018

sier:
Fin by med flott promenade og mange severdigheter i kort kjøreavstand :-)
23-04-2018

sier:
golf, strand og matopplevelser
23-03-2018

sier:
sol og badeferie i albir
19-03-2018

sier:
Reis til Albirgb
03-02-2018

sier:
Alicante is a nice place to visit.
30-01-2018

sier:
fin by nydelig strand
25-01-2018

sier:
La Manga is the perfect place for a holyday
10-01-2018

sier:
Sol, badog shopping
03-12-2017

sier:
Se fotball på La Manga Club Bade i havet Gå på koselige restauranter Utflukt til Valencia - veldig bra by!!!
10-07-2017

sier:
Bade og slappe av