Leiebil Kefallinia flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Leiebil Kefallinia flyplass

Hvis du ikke er kjent med destinasjonen enda, må du huske på å følge de lokale trafikkreglene.

Uavhengig om du ønsker å oppleve Kefallinia flyplass i en familiebil, kabriolet eller mini. Med HolidayCars.com vil du alltid finne den perfekte leiebilen for ditt budsjett og personlige reisebehov.

Kefallinia flyplass er et anerkjent sted for en rolig ferie. Ta bilen og forlat det travle hverdagslivet, så finner du flotte steder og hemmeligheter.

Forskjellige bilutleieselskaper har varierende vilkår. Med HolidayCars.com kan du enkelt sammenligne alle disse bilutleieselskaper i Kefallinia flyplass, tilgjengelige biler og forskjellige vilkår.

Til sist; en leiebil er den perfekte måten å besøke alle de nydelige stedene som man finner her. Med bil er det enkelt å velge dine egne ruter, og dermed oppleve de fleste innen en viss tid.

Tips og erfaringer fra Kefallinia flyplass

Kundene våre har gitt Kefallinia flyplass en vurdering på 8.0 i gjennomsnitt, basert på 1 vurderinger, og dette er de nyeste tipsene, erfaringene og høydepunktene.

10-10-2018

sier:
Flyplassen var ikke noe å skryte av, men øya er flott. Skilpaddetur med padlebåt eller elektrisk båt på Argostoli havn. Her kan du se skilpadder i klar vann og i tillegg se ulike fiskearter og andre dyr. Anbefaler også tur med Captain Makis 'glass bottom boat' (gul båt) også i Argostoli havn. Melissani cave (i nærheten av byen Sami) er svært flott med hyggelig folk som forteller om historien av grotta. Anbefaler også Slottet av St. George i nærheten av byen Mazapakata med mye historie og utrolig bra utsikt over øya. Overnatting på Petani beach er nydelig og med god service og fantastisk utsikt ut mot stranda (som kun ligger få meter unna leilighetene).