Leiebil Milano Malpensa flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Populære destinasjoner: Roma, Milano, Catania, Olbia, Cagliari, Napoli, Bergamo, Venezia
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Kundene elsker oss
Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Gratis endring
Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Ingen ekstra gebyrer

Leiebil Milano Malpensa flyplass

Leiebil Milano Malpensa flyplass

Leiebil Milano Malpensa lufthavn

Milano Malpensa lufthavn (IATA: MXP, ICAO: LIMC), som tidligere het Aeroporto Città di Milano, er Milanos største flyplass. Den er en av tre flyplasser i nærheten av Milano, de andre to er Milan Linate lufthavn og Orio al Serio lufthavn. Flyplassen betjener over 19 millioner passasjerer årlig, og er den 21. travleste flyplassen i Europa i antall passasjerer, og den viktigste italienske flyplassen når det gjelder internasjonal trafikk. Malpensa har to terminaler og tre landingsbaner. Malpensa er EasyJets største base utenfor Storbritannia og har sin egen terminal (T2). Andre flyselskaper som betjener flyplassen, inkluderer Aer Lingus til Dublin, Alitalia til Miami og New York, British Airways til London Heathrow, KLM til Amsterdam, og mange andre.

Leiebil Malpensa lufthavn

Bilutleie fra Malpensa flyplass er svært populært blant turister som reiser til Milano, det er praktisk, bekvemmelig og leieprisene er relativt lave. Flyplassen ligger ca 48 kilometer nordvest for Milano sentrum, og det er enkelt å kjøre til byen i leiebil ved å følge SS336 til motorvei A8, kjøreturen tar ca 50 minutter. Et stort antall selskaper tilbyr bilutleie på Milan Malpensa lufthavn, blant annet Auto Europa, Avis, EasyCar, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt, Targa Rent, Thrifty-Italy by Car og Tirreno. Det kan være svært hektisk på flyplassen i høysesongen, så derfor kan det lønne seg å ordne leiebil fra Malpensa lufthavn på forhånd, og så hente den raskt og enkelt ved ankomst. Du kan bestille leiebil fra Milaan Malpensa lufthavn via det internasjonal bilutleieformidlingsselskapet holidaycars.com. Takket være sitt omfattende nettverk av leverandører iItalia, kan selskapet tilby rimeligere priser og garantere kvalitet.

Fasiliteter ved Milan Malpensa lufthavn(MXP) inkluderer:


Kontakt

Milan Malpensa internasjonale lufthavn
21010 Varese
Italia

Lufthavnskoder

IATA lufthavnkode: MXP
ICAO lufthavnkode: LIMC
Tips og erfaringer fra Milano Malpensa flyplass

Kundene våre har gitt Milano Malpensa flyplass en vurdering på 8.7 i gjennomsnitt, basert på 3 vurderinger, og dette er de nyeste tipsene, erfaringene og høydepunktene.

09-11-2018

sier:
Vi befant oss alpene ( Val di Sole) under vårt opphold. Ca 3 timers kjøring.Der er det fantastiske forhold for slalomkjøring og sykling, turgåing og rafting om sommeren. Vi bodde i Mal'e. Det er et fint utgangspunkt å bo for disse aktivitetene.
27-10-2018

sier:
Var ikke innom Milano.
11-03-2017

sier:
Reiste til kysten for badeferie