Leiebil Miami flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Kundene elsker oss
Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Gratis endring
Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Ingen ekstra gebyrer

Leiebil Miami flyplass

Leiebil Miami flyplass

Miami Internasjonale Lufthavn(MIA) er hovedflyplassen som betjener området i Sør-Florida. Miami flyplass er den største flyplasshuben i USA og hovedporten mellom USA og Sør-Amerika. Flyplassen er navngitt etter et handlesenter av de besøkende da det tilbyr mange restauranter, barer og butikker. Nylig åpnet Miami lufthavn Rental Car Center (RCC). Dette gjør det veldig enkelt for deg å hente og returnere leiebilen.

Miami flyplass er en hub for American Airlines og inkluderer de fleste interkontinentale flyselskapene som Air Berlin, Lufthansa, Air France, Aeroflot Air Canada og KLM. Både økonomisk vekst i regionen og turistattraksjoner har hjulpet flyplassen å vokse. I 2013 reiste 40 millioner passasjerer gjennom Miami flyplass, som gjør det til den 26. mest travle flyplassen i verden. Flyplassen befinner seg i storbyen Miami og kun 13 km (8 miles) fra sentrum av Miami. Dette er for dine praktiske formål da Miami er et populært feriested eller utgangspunkt for en kjøretur med leiebil.

MIA Mover er det raske og gratis strømførende toget som transporterer deg fra lufthavnen til Miami Intermodal Center. The Rental Car Center her huser mange forskjellige bilutleieselskaper og leieskranker. Henter du leiebilen andre steder Miami? Her er også Miamis sentralstasjon som tilbyr alle former for bakketransport.

Miami International Airport Rental Car Center

Miami lufthavns Rental Car Center er et moderne arkitektonisk under. Rental Car Center kan skryte av 4 etasjer med bilutleieselskaper. Kombinert har de 6 500 biler du kan velge mellom. Men selv med et så stort utvalg, bør man aldri komme til skranken uten en reservasjon. Du kan spare en god del penger ved å sammenligne bilutleieselskapene på Miami Lufthavn først og foreta reservasjonen på forhånd.5 tips for RCC:

Som vi alle vet: Biler er det mest brukte transportmiddelet i USA, og dette er ikke annerledes i Miami. Rental Car Center er et eksempel på hvordan det kan være å leie en bil. For å hjelpe deg rundt RCC har vi oppgitt 5 tips under:

Returnere leiebilen til Rental Car Center

Returinngangen befinner seg på 3900 NW 25th Street - Miami, Fl 33142. Returnere en bil skal være enkelt og ingen av kundene våre hadde problemer når de skulle returnere leiebilene. Men vi har lest historier på internett om flere besøkende som har hatt problemer med dette.

De beste to tipsene vi kan gi deg er å gi deg selv en time på å returnere bilen og se etter skiltene for bilutleieselskapet ditt. Disse tipsene kan virke overflødige, men hjelper deg i travle tider, som det virkelig kan bli på RCC. Etter å returnere leiebilen bruker man heisen eller rulletrappene på å komme til 4. etasje. MIA Mover toget vil føre deg tilbake til flyplassen herfra.

Alternativ til Miami internasjonale lufthavn

Noen reisende foretrekker Fort Lauderdale – Hollywoods internasjonale flyplass i stedet for Miami Lufthavn. Flyplassen er definitivt mindre en Miami Lufthavn men ikke noe å le av. Fort Lauderdale flyplass tilbyr også interkontinentale flyvninger og fører 25 millioner passasjerer årlig.
Størrelsen på Miami Lufthavn er enorm, og tilbyr mange forskjellige tjenester og flyruter. Noen foretrekker en mindre flyplass. Med en avstand på kun 35 km (21 miles) unna er Miami Fort Lauderdale flyplass et flott alternativ.

Fasiliteter

Denne flyplassen har alt og betjener sørlige deler av den voksende Sunshine State og er en portal til USA for Sør-Amerika. Tjenestene og fasilitetene kommer i et bredt utvalg:

Kontakt

Miami International Airport
P.O. Box 025504
Miami
Florida 33102-5504
United States of America

IATA flyplasskoder MIA
ICAO flyplasskoder KMIA
Tips og erfaringer fra Miami flyplass

Kundene våre har gitt Miami flyplass en vurdering på 8.0 i gjennomsnitt, basert på 1 vurderinger, og dette er de nyeste tipsene, erfaringene og høydepunktene.

11-11-2018

sier:
Kissemmee sentrum var verd å besøke på lørdag ettermiddag/kveld