Leiebil Las Palmas flyplass

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Kundene elsker oss
Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Gratis endring
Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Ingen ekstra gebyrer

Leiebil Las Palmas flyplass

Leiebil Las Palmas flyplass

Hva venter du på? Sammenlign leiebiler i Las Palmas flyplass med HolidayCars.com for å sikre en bekymringsfri ferie.

Det er ikke sannsynlig at du tenkte på dette, men prisene på leiebiler påvirkes av tilbud og etterspørsel. Planlegger du ferien i høysesongen? Da bør du leie bilen på forhånd for å få en billigere bil.

Kjøremønsteret til innbyggerne kan variere fra din kjørestil. Det å tilpasse kjøremønsteret anbefales i Las Palmas flyplass.

Det er veldig enkelt å fly og kjøre til Las Palmas flyplass. For å gjøre dette anbefaler vi å velge en av våre bilutleieselskap med kontorer på flyplassen. Hvis du skal fly kan du enkelt hente en bil på flyplassen. Herfra kan du kjøre til hotellet eller leiligheten. Ved feriens slutt kan du bare levere bilen på flyplassen.

Tips: Lei bilen så tidlig som mulig. Det viktigste er å få leid bilen før høysesongen. Prisene varierer veldig og hvis du bestiller på forhånd vil du betale mindre for leiebilen her.

Tips og erfaringer fra Las Palmas flyplass

Kundene våre har gitt Las Palmas flyplass en vurdering på 8.5 i gjennomsnitt, basert på 12 vurderinger, og dette er de nyeste tipsene, erfaringene og høydepunktene.

11-10-2021

sier:
Besøke Roque Nublo. Besøke Pic de Nieves. Tur til Grottebyen. Gode restauranter i Playa de Ingles. Mange og fine fjelltur muligheter som er godt merket. Fint å bo i Maspalomas med kort vei til golfbane, ørken med sandstrand og en fin park, Parque de Sur.
28-09-2021

sier:
Besøk Arucas og opplev Romfabrikken med smaksprøver og besøk den vakre basaltkatedralen. En hyggelig by. Besøk den hvite byen Agaete i vest og spis på en av de mange gode fiskeretaurantene. Der går også ferge til Tenerife. Opplev den fantastiske og dramatiske kysten og de svingete veiene fra Agaete over fjellet til San Nicolas de Tollentino. Ta Buss eller Bil opp til de høyeste fjeltoppene og opplev spesielt Rocke Nublo med sin karekeristiske formasjon og storslagne utsikt. Ta en tur til San Bartolome og det flotte røde hotellet i 950m høyde og ta en lunsj mens du ser helt ned til Maspalomas kysten. Til slutt ,besøk storbyen Las Palmas som har alt man kan ønske seg ,konserter , teater , museer, og et av verdens største akvarium. Fantastiske restauranter med topp internasjonale retter. Shoppingmuligheter i flere sentre og ta en tur på Estadio Gran Canaria og se de blågule spille kamp. Gran Canaria for alle !
17-09-2021

sier:
Ikke lei bil av Goldcar så lenge servicen ikke bedrer seg Kjør til las palmas beach m buss Kjør til Gamlebyen med buss Besøk det nye Mogán senteret v å ta taxi Besøk Anfi beach Besøk Anfi og hjerteøya
19-10-2020

sier:
vi reiser utelukkende til Grand Canari i vinterhalvåret. Da er det godt å komme bort fra kulden for en uke eller to. Vi er da som oftest i Puerto Rico. Her erdet vanligvis det beste væter. Årets tur intet unntak. Nydelig vær hele uken . Rike muligheter både for bading, og fjellturer. Bruker alltid leiebil. Ganske billig, tatt i betraktning at fire personer må ut med kr. 800 i busstransport tur/retur hotellet. I kommer igjen neste vinter.
05-10-2020

sier:
Las Palmas by. Syder av liv, hyggelige kafeer og spisesteder rett i bakkant av «turistfellene» i beachfront. Tips: Lei parkering for en uke, eller den tiden du ev bor der, i et parkeringshus. Både rimelig og trygt m/ 24-timers service.
22-09-2020

sier:
Kjøre tundt øya med avstikkere til små landsbyer,en virkelig flott opplevelse
20-07-2020

sier:
Lei bil på nettet med henting/levering på flyplassen. Det er rimeligere enn inn i byene. Utforsk øya (Gran Canaria) på kryss og tvers. Mange flotte og koselige småbyer. Besøk vingård og bodega i nordvest på øya. Et besøk i gamlebyen samt strandpromenaden i Las Palmas må bare oppleves. Klimamessig anbefales fra Argueneguin til Mogan Et besøk i Meloneras, Gran Canarias vakreste by er et must.
04-07-2020

sier:
Shopping i Las Palmas by er en morsom og interessant opplevelse. Storbyen Las Palmas har mange flotte både dyrere og billigere kjøpesenter det er verdt å besøke. corte del Ingles og Las Arenas et to av de vinofte besøker når vi er på Gran Canaria. Vi bruker da å tilbringe en natt i byen og koser oss om kveldene med å besøke mindre og større utesteder rundt om. Vi spørr gjerne tilfeldige vi treffer om anbefalinger.
27-10-2018

sier:
fantastisk land , god mat, flotte tur muligheter, vakre fjellturer hvor du knapt møter folk.
11-10-2018

sier:
Min reise dest. var ikke Las Palmas men Puerto Rico.Bilen ble hentet på Las Palmas airport men ble så kjørt til PR. En av de beste dest. her på GC med stabilt vær lite vind og mye sol. Vi har også feriert på Playa de Ingles men det er sto forskjell på disse plassene. Mye mer vind og mer usikkert vær der. Så vår anbef. er : Prøv Puerto Rico du vil ikke angre....
11-04-2018

sier:
En kjøretur over på vest- og nordvest-kysten, samt en tur til Las Palmas (spesielt gamlebyen) er fint.
11-11-2017

sier:
Vi har nyt 2,5 mnd. i solrike Puerto Rico og anbefaler på det varmeste denne dest. her på GC. Skal man spise godt her anbefaler jeg rest. La Taberna hvor de har exellent mat & service