Leiebil Italia

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Populære destinasjoner: Roma, Milano, Catania, Olbia, Cagliari, Napoli, Bergamo, Venezia
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Kundene elsker oss
Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Gratis endring
Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Ingen ekstra gebyrer

Leiebil Italia

Leiebil Italia Lei en bil i Italia og kjør gjennom dette romantiske landet. En leiebil er en fin måte å utforske og oppleve alt Italia kan tilby. Italia er kjent som den vestlige kulturens fødested, sammen med Hellas. Som hjem til de fleste UNESCO World Heritage Sites, kan din leiebil enkelt føre deg til alle kulturminnene i Italia. Selv om destinasjonen er vanskelig å nå, vil bilen kunne føre deg dit. Ikke bare det, men du kan også kjøre i ditt eget tempo. Det å bruke en leiebil betyr at du er fullstendig opp til deg hvordan du ønsker å oppleve Italia. Kjør gjennom de nydelige åsene i Toscana, langs innsjøene i Nord-Italia eller på tvers av Sicilia. Med grenser til Frankrike, Sveits, Østerrike, og Slovenia i nord, er resten av landet omringet av Tyrrenhavet, Middelhavet, det Joniske hav og Adriaterhavet. Øyene i Sicilia og Sardinia med mange av sine nydelige strender er også populære deler av Italia. På grunn av den forlengede formen, omtales landet også som støvelen. Den “Evige by ” Roma, motesenteret i Milano, renessansebyen Firenze, en av verdens eldste byer Napoli og flere er alle verdt et besøk. Planlegger du å utforske Italia? Sammenligne priser fra forskjellige leverandører av leiebiler i Italia på HolidayCars.com og bestill på forhånd til en billigere pris.

De italienske innsjøer

Bilutleie i Italia er den mest praktiske måten å utforske de fortryllende italienske innsjøene som Maggioresjøen eller Comosjøen. Den største innsjøen er Gardasjøen. I en leiebil tar det ca. en time å kjøre dit fra Milano Iseosjøen, Idrosjøen og Lago di Varese er mindre, men like nydelige. Rundt innsjøene er det flere sjarmerende landsbyer. Ved å reise rundt i Italia med bil, får man større fleksibilitet til å utforske disse landsbyene i sitt eget tempo.

Leie av luksus- og sportsbiler i Italia

Italienere har mye å være stolte over. Sitt deilige kjøkken inspirerer menyer over hele verden og kalle den italienske kulturen og historien fascinerende er virkelig ikke en overdrivelse. Men som bilentusiaster forbinder vi ofte Italia med raske og eksotiske biler. Ferrari, Lamborghini og Maserati produserer alle sine kunstverk i Italia. Disse merkene og de utrolige bilene legemliggjør alt en klassisk og moderne sportsbil skal være. Etter vår mening er Italia det beste landet i verden for sportsbiler. Visste du at du også kan leie sportsbiler gjennom HolidayCars.com? Vi hjelper deg å sjekke tilgjengeligheten i sanntid, vilkår og pris på sportsbiler hos alle eksklusive bilutleieselskaper i Italia.

Kjøreruter i Italia
Italia er ikke bare anerkjent som produsent av eksklusive biler. Landet tilbyr også et bredt utvalg av destinasjoner og kjøreruter for å nyte sportsbilen i sin fulle vigør. Enten du leier tysk luksus eller italiensk drivkraft, har følgende områder de perfekte kjørerutene:


Roma

Roma ble opprinnelig bygget på de syv åser, men strekker seg nå ut til Tyrrenhavet. Det historiske Roma er blitt klassifisert som et UNESCO World Heritage site. Berømte turistattraksjoner inkluderer Kolosseum, Pantheon, Forum Romanum, St. Peterskirken, Trevifontenen og monumentet av Victor Emanuel II. Metroen er ganske effektiv, men billeie er mye mer nyttig når du skal utforske de omkringliggende områdene i Roma.

Toscana

Billeie i Italia er en ideell måte å besøke de idylliske stedene som Siena, Pisa eller Firenze. De fleste besøkende reiser rett til Duomo i Firenze. Nyt de elegante sypresstrærne, frodige vingårdene og bølgende marker fulle av oliventrær. Chianti-ruten langs Firenze og Siene garanterer en naturskjønn kjøretur, med små, fargerike landsbyer plassert langs motorveien.

Sicilia

Sicilia bobler over med kulturarv. De fineste restene av gresk sivilisasjon er uten tvil tempeldalen, tempeldalen i Agrigento og sør for byen Syracuse på kysten. Bilutleie er en flott måte å oppleve ekte Sicilia. Besøk de fredelige landsbyene hvor et lite bursdagsselskap fremdeles feires med langbord av rykende pasta og Chianti.

Popular regions