Alle autohuur merken

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Alle autohuur merken

Alle autohuur merken Bij HolidayCars.com vergelijken we meer dan 800 autohuurmerken over de hele wereld. Waarschijnlijk huurt u niet iedere dag een auto. Hierdoor kan het kiezen tussen alle beschikbare maatschappijen die huurauto’s aanbieden een moeilijke taak zijn. Daarom willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken om autoverhuurbedrijven te vergelijken en de beste aanbieding te vinden.

Met meer dan 800 autohuurmerken vindt u allerlei verschillende aanbieders op onze website. Op HolidayCars.com vergelijkt u in één oogopslag grote internationale autoverhuurders met lokale bedrijven die zich richten op een kleinere markt.

Werkwijze auto huren

Ons systeem houdt voor alle autohuurmerken de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en beschikbare huurauto’s bij. Via onze zoekmachine zoekt u naar uw reisbestemming en maakt u een keuze tussen meerdere autoverhuurbedrijven in de omgeving. U kan dan direct de aanbieding reserveren die het beste bij uw plannen en budget past.

Hoe kiest u het juiste autoverhuurbedrijf?

Alle autohuurmerken die u op HolidayCars.com vindt zijn gerenommeerde bedrijven. Dat wil zeggen dat ze aan onze hoge standaarden voldoen op het gebied van klantenservice en ze beschikken over moderne en veilige huurauto’s. Dit wil echter niet zeggen dat er geen verschillen zijn tussen individuele autoverhuurmerken. Naast de prijzen zijn dit de drie belangrijkste punten om te naar te kijken wanneer u verschillende autoverhuurders vergelijkt:

  1. Vergelijk de brandstofregeling en voorwaarden van de autoverhuurbedrijven waar u een keuze tussen wilt maken.
  2. Sommige autoverhuurmerken geven u gratis extra’s zoals een tweede bestuurder of navigatie.
  3. Heeft een verhuurmaatschappij een balie op het vliegveld, dan verantwoordt dit vaak een hogere prijs.

Prijzen van verschillende autohuurmerken

Uw huurauto is via HolidayCars.com goedkoper dan wanneer u deze direct bij de verhuurmaatschappij huurt. Door ons grote wereldwijde aanbod aan huurauto’s kunnen wij namelijk onderhandelen met individuele autohuurmerken. Daarnaast vermijden we veel onnodige kosten door ons alleen te focussen op wat wij goed doen, namelijk het vergelijken van autoverhuurmaatschappijen. Wij werken hard om goede en goedkope huurauto’s voor u steeds toegankelijker te maken.

Op deze pagina staan de belangrijkste autoverhuurbedrijven waar HolidayCars.com mee samenwerkt. Wij vragen al onze klanten om na het inleveren van hun huurauto de autoverhuurder te beoordelen. Daarom vindt u op veel pagina’s van deze autohuurmerken de gemiddelde beoordeling en de laatste nieuwe ervaringen.

Alle autoverhuurders