Sixt Sixt Autohuur Portugal

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Sixt Goedkoop auto huren Portugal

Sixt Goedkoop auto huren Portugal

Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden?

Bij holidaycars.com kunt u eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders waar ook ter wereld met elkaar vergelijken, zodat u altijd een huurauto vindt die het beste aansluit bij uw wensen. Boek veilig en vertrouwd voor vertrek, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Onze NoRisk Garantie biedt een volledige terugbetaling van uw eigen risico en verzekert u van zorgeloze autohuur. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u uw reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.

Voor vragen of assistentie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Twijfelt u nog? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.com!

Sixt ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Sixt met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Sixt te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Sixt eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Sixt

Onze klanten beoordelen Sixt met een gemiddelde score van 6.7. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Sixt. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

13-11-2018

bij Sixt in Lisbon airport
quick procedure, decent car, friendly people
27-10-2018

bij Sixt in Porto airport
Aangekomen op het vliegveld en werd meteen keurig in de shuttle bus gebracht naar de Sixt kantoor die op 5 min afstand ligt van het vliegveld. Daar werd ik keurig verwelkomt met een bak koffie en werd hethuurcontract keurig nogmaals doorbesproken. Geen cent teveel betaald! Al met al een keurige auto gekregen en een leuke vakantie gehad. Aanrader dus!
12-10-2018

bij Sixt in Lisbon airport
Propere ,mooie wagen .
22-04-2018

bij Sixt in Lisbon airport
They helped us very well. Unfortunately there was a small mistake with payment, but in the end everything was okay. We had a new car, only 3000km driven. Really like the VW Up! It's a decent car, with a good airco ;)
The women at the desk could be a little bit more enthusiast.
16-04-2018

bij Sixt in Porto airport
goede prijs kwaliteit snelle service
zaken als regelen van tolwegen zie ik graag bij boeken en niet bij de balie waar je direct moet beslissen
02-04-2018

bij Sixt in Faro airport
Het afleveren en de Qualiteit van de wagen
Ontvangst bij Aankomst
01-04-2018

bij Sixt in Lisbon airport
- Duidelijke uitleg, niet te veel aandringen op extra verzekeringen etc. - Inleveren auto ging snel.
Redelijk lang wachten tot we aan de beurt waren (25 minuten), meer personen beschikbaar bij drukke momenten zou een verbetering zijn.
06-02-2018

bij Sixt in Porto airport
Ging snel en duidelijk
Je betaald vaak meer bij sixt maar je hebt dan wel wat
21-10-2017

bij Sixt in Funchal airport
* Er stond gelukkig geen rij, dus we werden snel geholpen. * Prettige prijs * Er werd niet geprobeerd om ons nog allerlei producten qua uitbreiding of verzekering "aan te smeren"
* Betere uitleg waar de auto's van Sixt op het parkeerterrein staan. We waren het hele terrein al afgelopen, voordat bleek dat ze achter de lift staan. * Het is beter om de auto met een volle tank mee te geven. Je kunt heel moeilijk een auto leeg rijden tot 3/8 tank. Bij een volle tank, lever je hem weer in met een volle tank. * We hadden een Polo met turbo diesel en dat rijdt niet lekker wanneer het steil is. En dat is vaak op Madeira. Je komt dan bij lage snelheid vermogen tekort,
05-11-2016

bij Sixt in Funchal, Portugal
Bij het ophalen van de auto's , drie stuks waarvan een op naam van mijn zoon, allervriendelijkste ontvangst. Een zwaardere categorie zonder bijbetaling zo werd ons verzekerd. De auto's waren rondom behoorlijk beschadigd, krassen en deuken.
Ik ga op dit moment nog uit van een misverstand. Bij thuiskomst op 02.03.2015 hebben ze opnieuw de huur van de twee auto's gereserveerd, deze zijn op 23 februari al geïnd via de creditcard. Bovendien hebben ze de borg van een auto, die van mij, volledig afgeschreven terwijl er geen schade aan de auto is geweest. Bij inleveren van deze auto op 2 maart vonden ze inspectie van de auto niet noodzakelijk.