Premium Premium Autohuur Roemenië

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Premium Goedkoop auto huren Roemenië

Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden?

Bij holidaycars.com kunt u eenvoudig alle beschikbare autoverhuurders waar ook ter wereld met elkaar vergelijken, zodat u altijd een huurauto vindt die het beste aansluit bij uw wensen. Boek veilig en vertrouwd voor vertrek, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Onze NoRisk Garantie biedt een volledige terugbetaling van uw eigen risico en verzekert u van zorgeloze autohuur. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u uw reservering kunt annuleren tot aan het moment van ophalen, zonder hiervoor te betalen.

Voor vragen of assistentie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Twijfelt u nog? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.com!

Premium ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Premium met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Premium te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Premium eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Premium

Onze klanten beoordelen Premium met een gemiddelde score van 4.9. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Premium. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

27-09-2019

bij Premium Rent in Bucharest Otopeni airport
- We moesten erg lang wachten aan het kantoor, nochtans waren er maar 2 personen voor ons. We werden ook aangemaand te wachten in de wachtzaal omdat er kennelijk problemen waren. - Toen het onze beurt was, werd aangegeven dat we te laat waren en onze gereserveerde auto al weg was. Hierdoor dienden wij een andere, veel duurdere auto te huren. Het klopt dat we aangegeven hadden dat we vroeger zouden zijn, maar het is de eerste keer dat dit een probleem vormt. - Er werd heel hard gepusht om hun verzekering te nemen. Toen ik vermelde dat ik bij Holiday cars een no risk waranty had afgesloten, werd gezegd dat die wellicht niet geldig was voor hun auto. Ik hield echter voet bij stuk en weigerde hun verzekering. - Bij de auto was er geen schade, enkel een indicatorlapje gaf aan dat er een probleem was met de banden. de verhuurder zei dat dit kwam omdat de vorige huurder een lekke band had gehad, maar verzekerde ons dat dit geen probleem was. - Bij afgifte van de auto stond de parking overvol en was het bijna onmogelijk om de auto nog ergens te parkeren. - Er werd vastgesteld dat er een klein stukje van de band was. We hebben dit niet opgemerkt en zouden ook niet weten hoe dit kwam. Toen we opperden dat dit wellicht kwam door de vorige huurder (verhaal van ophalen) werd dit weggelachen. Voor dit kleine stukje van de band, dat geen invloed had op de druk en absoluut geen lekkage veroorzaakte werd 200 euro aangerekend. - Ook de verhuurders die voor ons stonden hadden kennelijk pr