Autohuur Boekarest

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Boekarest

Boekarest is gesticht in 1459 door Vlad Tepes of prins Dracula. De naam Boekarest zou komen van een schapenhoeder genaamd Bucur. Sindsdien ontwikkelde Boekarest zich snel en in 1862 werd ze de hoofdstad van Roemenië. Boekarest werd het Parijs van het Oosten genoemd, omdat de stad in die tijd erg romantisch en elegant was. Indien u autohuur overweegt, dan kunt u dat het beste vóór vertrek regelen bij HolidayCars.com.

Auto huren in Boekarest

Boekarest is een prima stad om een auto te huren. U doet dit gemakkelijk bij HolidayCars.com. We zetten voor u alle huurauto's van alle autoverhuurders op een rij, zodat u gemakkelijk de huurauto kan kiezen die past bij uw wensen voor de beste prijs.

Openluchtmuseum Dorpshuis

Het Dorpsmuseum is een openluchtmuseum in Boekarest, en ligt aan de beroemde Kiseleffweg. Het museum laat zien hoe het Roemeense platteland er uitziet. Er zijn maar liefst 300 authentieke gebouwen uit alle streken van het land bijeengebracht. Hoewel alles redelijk dichtbij ligt, kan autohuur makkelijk zijn. Vergeet vooral het National Art Museum Boekarest en het Boekarest Museum niet.

Bezoek het parlementspaleis met een huurauto

Het paleis is gebouwd op een heuvel in opdracht van de Roemeense dictator Nicolae Ceausescu. Het Parlementspaleis is, na het Pentagon en het Potala in Tibet, waarschijnlijk het grootste gebouw ter wereld. Binnen bevinden zich 2000 zalen en kamers. Sinds 1994 zetelt het parlement in dit gebouw dat eenvoudig per auto is te bereiken. Autohuur in Boekarest garandeert een ontspannen vakantie. Een auto huren is voordelig en comfortabel en is de ideale manier om kennis te maken met dit verrassende land.

Roemeens Atheneum Concertgebouw

Het Roemeens Atheneum is een concertgebouw in het midden van de stad en is ontworpen door de Franse architect Albert Galleron en tussen 1885 en 1888 gebouwd. Overheersend is de neoklassieke bouwstijl, aangevuld met romantische elementen. Op de begane grond bevindt zich een congreszaal van dezelfde afmetingen als het auditorium erboven. Voor het gebouw is een standbeeld van George Enescu opgericht.

Huur een auto en verken het platteland

Om de regio ontspannen te ontdekken kunt u het beste een auto huren in Boekarest. Op het platteland wordt autohuur lastiger. Het platteland is deels middeleeuws en paard en wagen is hier heel normaal. Geniet met volle teugen van de authentieke gastvrijheid en drink een glaasje tuica mee, een thuisgestookte pruimenjenever.

Drukke steden & auto rijden

De wegen op het platteland zijn stil, maar in de drukke steden houden de Roemenen van toeteren, rijden graag door rood en blokkeren graag het kruispunt. Let daar op wanneer u met uw huurauto door de stad rijdt. Autorijden is niet aan te raden wanneer u teveel glaasjes tuica heeft gedronken.

Tips en ervaringen van onze klanten voor Boekarest

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in Boekarest.