Autonvuokraus Las Palmas lentokenttä

Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja

Nouto kohde
 Eri palautustoimipiste?
   Kuljettajan ikä: 25-70
   Asuinmaani: Yhdysvallat
Vertaa autonvuokrauksia
Me vertailemme hintoja yli 800 eri tarjoajasivustolta yli 30 000 paikassa kaikkialla maailmassa
Asiakkaittemme mielestä me olemme mahtavia

Yli miljoona asiakasta luotti meihin saadakseen heille parhaiten sopivan autonvuokrausdiilin

Lisää ilmaiseksi

Viimeistään 48 tuntia ennen noutamista

Ei lisämaksuja

Me emme laske lisämaksuja kuten luottokorttikuluja tai varauskuluja

Autonvuokraus Las Palmas lentokenttä

Mitä vielä odottelet? Vertaile autonvuokrausta kohteessa Las Palmas lentokenttä HolidayCars.comilla ja takaa itsellesi huoleton loma.

Et ehkä ole tullut ajatelleeksi asiaa, mutta autonvuokrauksen hintoihin vaikuttaa kysyntä ja tarjonta. Suunnitteletko lomaa sesongin aikana? Vuokraa auto etukäteen, niin saat edullisemman vuokrahinnan.

Paikallisten asukkaiden ajotyyli saattaa olla erilainen verrattuna omaasi. Sinun kannattaa muuttaa ajotyyliäsi paikallisiin tapoihin sopivaksi kohteessa Las Palmas lentokenttä.

Kohteeseen Las Palmas lentokenttä pääsee helposti lentäen ja autolla. Tätä varten neuvomme sinua valitsemaan yhden autonvuokrauspalveluistamme, joilla on toimipisteitä suoraan lentoasemalla. Jos saavut lentokoneella, voit noutaa vuokra-autosi helposti lentoasemalta. Sieltä voit ajaa suoraan hotelliisi tai asuntoosi. Loman päätteeksi voit jättää auton kätevästi lentoasemalle.

Vinkki: vuokraa auto mahdollisimman paljon etukäteen. Tärkeintä on vuokrata auto ennen sesongin alkamista. Hinnat voivat vaihdella paljon, ja jos varaat hyvissä ajoin, maksat vuokra-autostasi edullisemman hinnan.

Vinkkejä ja kokemuksia kohteesta Las Palmas lentokenttä

Asiakkaamme arvioivat kohteen Las Palmas lentokenttä keskiarvolla 8.4, perustuen 5 arvioon. Nämä ovat viimeisimmät vinkit, kokemukset ja huippuhetket.

11-03-2020

sanoo:
If you want sun, go to the southern parts of the island. Enjoy the dunes of Maspalomas. And enjoy the nice small beach without waves in Puerto Rico. Have a taste of the delicious tapas and those good Canarian potatoes. Rent a car and explore the island! Chill and take it easy!
13-04-2019

sanoo:
Koripallo pelissä on tunnelmaa. Vuoristotiet ovat sopivan haastavia. Kannattaavierailla pikku rannoilla. Las palmaksessa kannattaa olla vaatetta päällä aikamoinen tuuli siellä. Markkinoilla kannttaa käydä. Navigaattori on hyvä varuste autossa
14-01-2018

sanoo:
Gran Ganaria on varma matkakohde. Aurinkoa riitti koko matkan ajaksi jopa vuoden vaihteessa. Monta hyvää golfkenttää. Anfi Tauro kenttä on erittäin hyvä. Puerto Rico on kaunis kaupunki. Matkalla kannattaa tutustua erilaisiin ravintolaihin, paras oli italialainen.
11-02-2016

sanoo:
- Dyynit - yumbo -iltaelämä
21-11-2015

sanoo:
Ranta, aurinko, maisemat, Las Palmas kaupunki, Mogan markkina ym