Autoberles Las Palmas repülőtér

Böngésszen, hasonlítson össze különböző ajánlatokat és béreljen autót

Átvételi hely
 Eltérő visszajuttatási hely?
   Sofőr életkora: 25-70
   Itt élek: Amerikai Egyesült Államok
Autóbérlés összehasonlítása
Több mint 800 különböző szolgáltató oldal árajánlatát hasonlítjuk össze több mint 30 000 földrajzi helyen
Az ügyfeleink imádnak minket

Több mint 1 millió ügyfél bízott bennünk és foglalta le autóbérlését a legjobb áron velünk

Alkalmazd ingyenesen

48 órával az átvételt megelőzően

Külön díj nélkül

Nem számolunk fel külön díjakat (pl.:hitelkártyadíj vagy foglalási költségek)

Autoberles Las Palmas repülőtér

Mire vár még? Hasonlítsa össze az autóbérlési ajánlatokat, melyeket Las Palmas repülőtér tartogat a HolidayCars.com segítségével a gondtalan szabadság érdekében.

Előfordulhat, hogy még nem gondolt igazán abba bele, hogy a gépkocsikölcsönzésnél is az árat a kereslet és a kínálat befolyásolja. Utazását a legnépszerűbb szezonra tervezte? Foglaljon gépkocsit előre a kedvezőbb ár érdekében.

A helyiek vezetési stílusa sokban eltérhet az Önétől. Érdemes alkalmazkodni a helyi szokásokhoz Las Palmas repülőtér utcáin.

Las Palmas repülőtér megközelítése repülővel vagy gépkocsival egyaránt rém egyszerű. Ehhez meleg szívvel ajánljuk autókölcsönzéssel foglalkozó vállalatunk bármelyikét, melyek közvetlenül a reptéren találhatóak. Amennyiben repülővel utazik, a gépkocsit a reptéren tudja átvenni, minden gond nélkül. A reptérről egyenesen a hoteljéhez vagy a bérelt szállásához vezethet. Az utazás végén pedig az autót egyszerűen leadhatja a reptéren.

Javaslat: bérelje autót, amilyen korán csak lehet. A legideálisabb az, ha a szezon előtt kölcsönöz autót. Az árak sokat változhatnak, de ha előre lefoglal egy gépkocsit, akkor kevesebbet fog fizetni.

Tippek és élmények Las Palmas repülőtér-mal kapcsolatban

Vásárlóink értékelése szerint Las Palmas repülőtér átlagosan 8.0 pontot ért el a 1 lehetséges pontból, és ezek a legfrissebb tippek, élmények és kiemelések.

23-07-2019

ezt modnta:
Roque Nublo nagyon szép hely, kicsit nehéz felgyalogolni a hegyre, de megéri, mert látható a Teide. Aqualandban érdemes cipőt használni, mert mindenhol beton van, és mezítláb nagyon forró. A csúszdák változatosak, minden korosztály megtalálhatja a magának megfelelőt, de sokat kell sorban állni. A szigeten található Európa egyetlen kávéültetvénye (Café Platinium), ahol a tulajdonos nagyon vendégszerető, és hangulatos bemutatót tart. Teror egy gyönyörűszép falucska a sziget közepe felé. Las Palmasban a katedrálistól gyalogos távolságra van a bevásárló utca (Calle Tirana).