Hyrbil Las Palmas flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Hyrbil Las Palmas flygplats

Hyrbil Las Palmas flygplats

Vad väntar du på? Jämför hyrbil i Las Palmas flygplats med HolidayCars.com för att ge dig själv en bekymmersfri semester.Förmodligen tänkte du inte på det men priserna på hyrbilar påverkas av tillgång och efterfrågan. Planerar du att åka på semester under högsäsongen? Hyr din bil i förväg så att du får ett lägre hyrbilspris.


Populära destinationer för hyrbil i Spanien

Spanien har naturligtvis många fler vackra destinationer att upptäcka med bil. HolidayCars erbjuder dig möjlighet att hyra en bil på alla dessa destinationer! Vi har listat dem speciellt för våra besökare.Billig biluthyrning Las Palmas Flygplats

Körstilen hos invånarna kan skilja sig mycket från dina egna. Att anpassa sin körstil är att rekommendera i Las Palmas flygplats. Det är väldigt enkelt att flyga och köra till Las Palmas flygplats. För detta föreslår vi att du väljer ett av våra hyrbilskontor direkt i anslutning till flygplatsen. Om du flyger kan du sedan enkelt hämta din hyrbil på flygplatsen. Därifrån kan du sedan köra till hotellet eller lägenheten. I slutet av semestern återlämnar du sedan bilen på flygplatsen.Tips: hyr din bil så tidigt som möjligt. Det viktigaste är att du hyr din bil före högsäsongen. Priserna kan variera mycket och om du bokar i förväg kan priset bli lägre för din hyrbil här.
Tips och upplevelser i Las Palmas flygplats

Våra kunder har betygsatt Las Palmas flygplats med ett medel på 9.2 baserat på en 15-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

07-02-2018

sier:
En biltur förbi den södra lilla byn Mogan upp i bergen var en upplevelse. Vi har aldrig åkt på så smala serpentinvägar någonsin. Fick göra fullt rattutslag i typ 10 km/t för att komma runt i kurvorna. Mötena var hårresande. Dock var vägbeläggningen överraskande bra. Ny fin asfalt. Ändstationen blev, den vägen vi åkte, Arguineguin. Man får inte ha anlag för åksjuka. Fantastisk utsikt högt uppe bland molnen.
28-01-2018

sier:
Om ni ska vara där under period nov- mars, då ska man åka till Puerto rico eller Mogan för att undvika vind, . Strand Amadores fantastisk. Taurito också fint.
03-04-2017

sier:
Acualand och palmitospark. Samt fina las palmas. Missa inte bergen, mycket fin utsikt. Och fina puerto Morgan. Ta kustvägen dit. Och stora vägen hem som är rena autostradan. Glöm ej att slå på lyset i tunnlarna och av när du kommer ut. På vissa vägar var det 3 filigt.Är man bara upp till 2 personer i bilen så får man bara andvända mittenfilen som omkörnings fil. Blev stoppad av polisen en gång då vi som i Sverige satt å körde länge. Det blev en upplevelse det med. Polisen kunde ingen engelska och jag kan inte spanska. Men det löste sig efter ett tag.
30-03-2017

sier:
Åk runt i bergen på södra delen av ön , ovanför Mugan, fantastiskt vackert!
13-03-2017

sier:
Playa ingles eget bostad Att göra en resa till norrasidan och dessa fiskrestauranger samt ett besök vid bahama kratern
22-02-2017

sier:
Ta det lugnt med körningar på vägarna i bergen för de tar väldigt lång tid att ta sig fram för de är smala o krokiga. Kör inte var dag utan vila med annat för det är inte roligt att sitta i bilen hela dagar och utsikten blir inte bättre längre fram.
16-02-2017

sier:
Gamla stan Las Palmas, puerto mogan
10-01-2017

sier:
Med en bra bil är det härligt att köra upp på dom vindlande vägarna upp i i bergen och besöka Rogue Nublo
03-12-2016

sier:
Just enjoy the sun and beach.
11-08-2016

sier:
anfi beach, mogan, roco noublo..
07-06-2016

sier:
SÖDRA DELEN, ROCO NOUBLE, DÄR VAD FOLK BOR I GROTTORNA..
01-05-2016

sier:
Vi har brukt Gran Canary - Las Palmas - og Arguineguin siden 1962. De siste årene i Monte Carerra.
19-01-2016

sier:
utforska själv, leta själv efter ert intresse, där finns mycket vackert att se.var försiktig vid mindre vägar där finns mycket cyklister ute på vägarna och det är jobbigt med dom.
23-12-2015

sier:
Taurito är en pärla, med fin strand, badland och hotell med vacker havsutsikt.
22-07-2015

sier:
Att åka med hyrbil till utgrävningarna i Galdar.Ta en tur till sjöarna upp mot Soria eller en maräng i Tejeda.