Billeje Las Palmas lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Billeje Las Palmas lufthavn

Billeje Las Palmas lufthavn

Hvad venter du på? Sammenlign biludlejning for Las Palmas lufthavn med HolidayCars.com at give dig selv en problem- og stressfri ferie.

Som med alle andre ting, påvirkes priserne på biludlejning af udbud og efterspørgsel. Planlægger du at tage på ferie i højsæsonen? Lej din bil i forvejen til en billigere leje.

Indbyggernes kørestil kan være meget anderledes end din. Ændring af din kørestil tilsvarende er tilrådeligt i Las Palmas lufthavn.

Det er meget let at flyve og køre til Las Palmas lufthavn. Vi anbefaler at vælge en af vores biludlejningsfirmaer med et kontor beliggende direkte i lufthavnen. Hvis du tager et fly, kan du derefter nemt afhente din udlejningsbil i lufthavnen. Derfra kører du til dit hotel eller lejlighed. I slutningen af ferien returnerer du blot bilen i lufthavnen.

Tip: Lej din bil så tidligt som muligt. Vigtigst af alt lej din bil før højsæsonen. Priserne kan variere meget, og hvis du bestiller i forvejen vil du komme til at betale mindre for din udlejningsbil her.

Tips og erfaringer med Las Palmas lufthavn

Vores kunder har vurderet Las Palmas lufthavn til et gennemsnit på 8.4 baseret på 7 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

06-10-2020

siger:
Meloneras gåtur langs havet. Fataga. Santa Lucia. Palmitos Park. Fyret ved Meloneras. Puerto de Mogan. Restaurant El Capuchino
31-08-2019

siger:
The airport is easy to navigate in. All major rental companies are present with a desk an nearby service. Do avoid Orlando if possible. The Orlando office is Situated 5 km from the airport so transfer is needed.
26-11-2018

siger:
Besøg det indre af øen. Hvis du kører selv, så kør forsigtigt på de smalle bjergveje. Du møder mange oplevelser og smuk natur.
03-10-2018

siger:
Vi lejer altid bil da bare taxi Lufthavn til og fra Puerto Rico er dyrer end 7 dages leje af bil med benzin . Kør til Puerto Mogan, gå lidt rundt nyd byen og livet på havnenog spis over ved Fiske bådene på molen, kør op I bjergene på en solrig dag stop op nyd udsigten og den smukke fauna. Kør til OUTLET Las terrassas det er en RIGTIG outlet vi fandt gode tilbud på La Coste, Lewis, Asics, NIKE og Ray Ban.
01-04-2018

siger:
Bade på de dejlige strande
09-03-2018

siger:
Indkøbbsgaden i den gamle bydel og de små restauranter i sidegaderne.
06-11-2017

siger:
Det er meget nemt at finde rundt på øen, så jeg kan kun anbefale billeje. Alle kører pænt og der vises hensyn til hinanden.