Europcar Europcar Leiebil

Søk, sammenlign og bestill din leiebil

Hentested
 Levere til en annen lokasjon?
   Sjåførens alder: 25-70
   Jeg bor i: Amerikas Forente Stater
Sammenlign leiebiler
Vi sammenligner 800+ forskjellige leverandørsider i over 30 000 lokasjoner verden rundt
Kundene elsker oss

Over 1 million kunder har hatt tillit og bestilt det beste leiebil-tilbudet for sine behov

Kundene elsker oss
Gratis endring

Opptil 48 timer før henting

Gratis endring
Ingen ekstra gebyrer

Vi beregner ikke ekstra gebyrer som kredittkort-gebyrer eller reservasjonskostnader

Ingen ekstra gebyrer

Europcar Leiebil

Europcar Leiebil Europcar er et bilutleieselskap eid av det franske investeringsselskapet Eurazeo, med hovedkvarter i Frankrike. Grunnlagt i Paris i 1949, er Europcar nå et av verdens mest anerkjente merke innen bilutleie, med en bilflåte på over 200 000 leiebiler spredt på 2 825 lokasjoner i 143 land, inkludert Europa, Nord-Amerika, Midtøsten, Afrika, Sør-Amerika, det Indiske Hav, Karibbien og Stillehavet. Selskapet er anerkjent av flere grunner, da dette også tilbyr service av høy kvalitet, tilleggsfunksjoner og moderne biler.

Internasjonale bilutleietjenester fra Europcar

Mens internasjonale bilutleieselskaper som Dollar og Budget fokuserer mer på det nord-amerikanske markedet, er Europcar mest kjent i Europa, spesielt i Tyskland, Frankrike og Storbritannia, innen fritid- og bedriftsutleie som kjernemarkeder. Merk at vilkår og betingelser hos Europcar kan variere etter land til en viss grad. Som med alle bilutleieselskaper er det viktig å lese tjenestevilkårene før du henter bilen. Gjennomsnittlig alder på bilflåten er kun 6 måneder. De tilbyr også veiredningstjeneste og service 24/7 ved større flyplasser.

Hos HolidayCars.com har vi samarbeidet med Europcar i årevis. Blant antall biler som reserveres via HolidayCars.com, er Europcar en av de mest foretrukne bilutleiemerkene blant kundene våre. Våre kunder gir positive tilbakemeldinger av Europcar (noen kaller det for Europecar) da kvaliteten på bilflåten og kundeservice reflekterer et godt bilutleieselskap. Hvis du søker å leie bil fra Europcar via HolidayCars.com, kan du enkelt sammenligne priser, alternativer og leievilkår fra Europcar med andre leverandører, slik at du alltid kan finne det beste tilbudet.

Tips: Lei bilen fra Europcar gjennom HolidayCars.com og spar penger. Fordi vi har et så høyt volum, kan vi tilby leiebiler til billigere priser enn om du hadde booket direkte hos leieselskapene.
Omtaler og opplevelser av Europcar

Opplevelsen du sitter igjen med etter å ha leid bil hos oss er viktig. Derfor holder vi oversikt over faktiske timepriser, alle de forskjellige vilkårene for tjenesten og tilgjengelige biler fra Europcar, i tilegg sammenliger vi det med over 800 andre bilutleiemerker. Vi ber også kundene våre om tilbakemelding på opplevelsen av utleiemerket som de leide bilen av. Dette gjør at du enklere kan ta det beste valget

Dette synes kundene våre om Europcar

Kundene våre ga Europcar en gjennomsnittlig poengsum på 6.6. I det siste har vi også startet å bedt kundene om å forklare det de skrev om Europcar i omtalen. Les hva de sa:

11-11-2018

hos Europcar i Miami airport
God bil. Gode kjøreegenskaper. Alt, inkludert GPS, fungerte utmerket.
Vi oppgraderte til Cadillac Escalade - glemte å se på dekkene, 2 dekk var veldig slitt og vi hadde punktering på det ene. Dekket ble lappet men vi så også en spiker i samme dekk. Vi ga beskjed ved levering og håper dekkene blir byttet før neste utleie. Bilen var heller ikke rengjort før vi fikk den.
27-10-2018

hos Europcar i Milan Malpensa airport
Veldig rask utlevering av bil og kjapp og grei innlevering.
Hadde bestilt bil med kjettinger. Det var i bilen men det viste seg når vi fikk brukt for de oppe i fjellene i Cogne at de ikke passet dekk dimmensjonen. Nå det ble påpekt ved innlevering var svaret, det vet vi at de ikke passer. Tips, om du leier bil med kjetting i Italia sjekk at de passer bilen.
07-10-2018

hos Europcar i Amsterdam Schiphol airport
Good service from HolidayCars and Europcar. Formalities were handled swiftly, the car was collected by staff so it could be inspected together with the Europcar representative in a good place. The car was in good condition. We were on the road very quickly. Return was equally fast and effective.
Nothing to improve.
11-12-2017

hos Europcar i Bergamo airport
Great car. Good price. Quick handling.
14-01-2017

hos Europcar i Palma de Mallorca, Spania
Bilen gikk som den skulle, lite venting ved henting og levering. Samt en bra pris for bilen. Kunne ikke vært bedre dette.