Europcar Europcar Autohuur

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Europcar Goedkoop auto huren

Europcar Goedkoop auto huren Europcar is een autoverhuurbedrijf dat in handen is van de Franse investeringsmaatschappij Eurazeo, met een hoofdkantoor in Frankrijk. Europcar is opgericht in Parijs in 1949 en één van de meest bekende autoverhuur merken in de wereld. Europcar beschikt over een vloot van meer dan 200.000 huurauto's op 2825 locaties in 143 landen, waaronder in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Azië.

Europcar autoverhuur in Europa

Terwijl andere internationale autoverhuurbedrijven, zoals Dollar en Budget, zich meer richten op de Noord-Amerikaanse markt, is Europcar bekender in Europa (met name in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk).

Samenwerking met Europcar autoverhuur

HolidayCars.com werkt al jaren succesvol met Europcar samen. Europcar is één van de meest favoriete autoverhuur merken van de klanten van HolidayCars.com wat betreft van de kwaliteit van de huurauto's en de klantenservice. De gemiddelde leeftijd van de huurauto's is slechts 6 maanden. Europcar biedt tevens 24-uurs hulp bij pech en 24 uur per dag, 7 dagen per week service bij de meeste grote luchthavens. Als u een auto huurt van Europcar via HolidayCars.com, kunt u eenvoudig de prijzen, opties en huurvoorwaarden van Europcar met andere leveranciers vergelijken, zodat u altijd kunt kiezen voor een deal die het beste aansluit bij uw wensen.
Europcar ervaringen en beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u het autohuur merk kiest dat past bij uw wensen en verwachtingen. Daarom vergelijken wij de huidige prijzen, verschillende voorwaarden en alle beschikbare huurauto's van Europcar met meer dan 800 andere autohuur merken. Daarnaast vragen we onze klanten om hun ervaringen met Europcar te delen met ons. Hierdoor vergelijkt u via HolidayCars.com Europcar eenvoudig met andere verhuuders en maakt u altijd de juiste keuze.

Dit vinden onze klanten van Europcar

Onze klanten beoordelen Europcar met een gemiddelde score van 6.6. Daarnaast hebben we ze gevraagd hun ervaringen toe te lichten. Dit zijn de laatste ervaringen met Europcar. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:

06-01-2019

bij Europcar in Palma de Mallorca airport
Snelle service en full to full service
De auto goed door De verhuurder zelf laten inspecteren bij vertrek. Net zo goed als bij retour brengen. En dan zelf als verhuurbedrijf de mankementen vinden en aanstrepen op het formulier.
04-01-2019

bij Europcar in Miami airport
Tol afkopen was prima advies want veelvuldig zijn we door automatisch tol loket gereden.
Navigatie via app wekte prima. Ik had Jeep gehuurd maar kreeg Nissan Quest. Op zich prima ruime auto maar geen stoere Amerikaan.
02-01-2019

bij Europcar in Sydney airport
Goede vriendelijke service, snelle afhandeling bij terugkomst.
02-01-2019

bij Europcar in Cagliari Elmas airport
Kleinschalig, alles goed te vinden.
01-01-2019

bij Europcar in Malaga airport
korte wachttijd bij ophalen auto makkelijk te vinden op airport malaga vriendelijk engels sprekende dame aan de balie. geen gepush om meer verzekeringen af te sluiten dan nodig.
iets meer personeel inzetten bij terugbrengen auto i.v.m. vluchttijd!
25-12-2018

bij Europcar in Faro airport
Goed werkende balie met meertalig personeel. Goede auto's van recente datum. Weinig formaliteiten. Afkoop alle eigen risico's goed geregeld.
Plaats voor afhalen kan beter/ preciezer worden beschreven, zeker nu de aankomsthal provisorisch is ingericht. Een bord met het logo van Europcar in die tijdelijke hall kan ook nuttig zijn. Inleverplek op de airport kan ook beter bewegwijzerd worden, liefst met logo's van de verhuurmaatschappijen.
07-12-2018

bij Europcar in Puerto Vallarta airport
Wij werden heel goed ontvangen en begeleid naar het busje die ons naar het kantoor bracht. Mijn reservering bleek er niet te zijn omdat ik mij had vergist in de datum van aankomst., ik kwam nm. 5 dagen later . Ze hebben keurig de gecancelde reservering op gezocht en alsnog de auto mee gegeven. Ook bij het terug brengen, wederom weer keurig ontvangen en naar vliegveld gebracht met het busje. conclusie zoals ik gewend ben wederom uitstekend !!
27-11-2018

bij Europcar in Acapulco Alvarez airport
Europcar ligt op minder dan 2 minuten lopen van de uitgang van de airport. Een shuttlebus is dus zelfs niet nodig. Prima service. Geen gezeur of pogingen om je extra's (verzekeringen) aan te praten. Prima auto, weliswaar met lichte krasschade, maar gratis upgrade van handschakeling naar automaat.
Er zijn slechts 2 medewerkers. Meer ruimte is er overigens niet. Beiden verrichten dezelfde taken: contract opstellen, auto afgeven, auto innemen en inspecteren, contract beëindigen. Dat bleek tijdens het wachten op afhandeling. Laat iedere medewerker de klant geheel afhelpen en niet halverwege het afgifte- of innameproces naar de andere medewerker overdragen om een nieuwe klant te helpen die zojuist binnenkomt. Overigens voel de wachttijd mee.
19-11-2018

bij Europcar in Zurich airport
De geboekte auto (VW Polo) was niet beschikbaar, maar ik kreeg als alternatief zonder meerkosten een VW Caddy met rolstoellift mee
Normaal rijd ik in een handgeschakelde auto; de VW Caddy is een automaat, die voortreffelijk uitrijdt als je het gaspedaal loslaat. Dat kostte me in Rapperswil wel een bon, omdat kort na een lokale snelheidsbeperking een snelheidscamera stond.
28-01-2017

bij Europcar in Miami, Verenigde Staten
goede auto de mensen terplekke adventure zijn goed
europ car was niet te vinden op Miami airport kost prijs was het dubbele dan met U overeen gekomen ik vind dit misleidende verkooppraktijken uwerzijds