Autohuur San José

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren San José

De beginjaren van San José

Aan het begin van de 17e eeuw was San José een dorp waarvandaan smokkelaars en zwarthandelaren werden verbannen naar de vallei rond San José. Veel van de gebouwen die in de 19e eeuw waren gebouwd werden gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

Huurauto in San José

San José is voor veel mensen het vertrekpunt om de rondreis door Costa Rica te starten. Een rondreis kunt u op vele manieren maken, maar u ervaart pas echt alle vrijheid als u dat doet met een huurauto. Indien u een auto wilt huren, vergelijk dan autoverhuur in San-José vóóraf bij HolidayCars.com. HolidayCars.com biedt alle types huurauto voor een scherpe prijs. Bovendien wordt er alleen samengewerkt met vertrouwde en hoogwaardige autoverhuur maatschappijen.

Museo Nacional

Het Museo Nacional ligt aan de Avenida Central in het oosten van San José. De précolumbiaanse cultuur van Costa Rica en de burgeroorlog die in 1823 het land verdeelde zijn de belangrijkste thema's. Ook zijn er veel historische voorwerpen te zien. Om het park te kunnen bereiken kunt u met het openbaar vervoer, maar ook autohuur kan een optie zijn. Al is het huren van een auto vooral handig wanneer u meer van de omgeving wilt zien.

Goudmuseum

Het Museo del Oro ligt onder de Plaza de la Cultura in een uniek gebouw. Sommige stukken van de collectie zijn meer dan 300 jaar oud. De smaakvol geëtaleerde gouden voorwerpen, maar ook de telkens wisselende kunsttentoonstelling maken een bezoek meer dan interessant.

Parque Espana

Aan Parque Espana a staat een imposant gebouw waar je op de 11e verdieping het Jademuseum kunt vinden. Het uitzicht op de stad en omgeving is indrukwekkend. Dit is een tentoonstelling van voorwerpen uit jade en steen uit de précolumbiaanse tijd. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan de tuin, dan is een huurauto in San José zeker aan te raden, omdat het openbaar vervoer niet altijd even betrouwbaar is.

Bezoek El Arenal met uw huurauto

Deze vulkaan is een van de meest actieve vulkanen ter wereld en moet u beslist gaan zien. Het omliggende Nationaal Park is een prachtig gebied dat bestaat uit nevelwouden en tropisch regenwoud. Een wandeling naar de top is een avontuur. De vulkaan is zeer goed met de huurauto te bereiken. Costa Rica heeft over het algemeen goede wegen en is het meest geciviliseerde land van Midden-Amerika met vele onaangetaste natuurparken.

Het gemakkelijkst te bereiken met een huurauto

De vulkaan Irazú maakt deel uit van de Cordillera Volcánica Central, en ligt 52 kilometer ten noordoosten van de hoofdstad en 31 kilometer ten noordoosten van Cartago. De Irazú is een actieve vulkaan en het park is een van de belangrijkste hydrografische gebieden. Autohuur is eigenlijk de snelste en meest comfortabele optie om er te komen.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor San José

Er zijn nog geen ervaringen voor deze bestemming beschikbaar. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen over een auto huren in San José.