Autohuur Curaçao

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Willemstad
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Curaçao

Goedkoop auto huren Curaçao

Koloniaal verleden

Op Curaçao zijn veel overblijfselen van het koloniale verleden. Het duidelijkst is dat terug te zien in de bijzondere architectuur van de 17e eeuwse panden in Willemstad. Een gedeelte van de binnenstad van Willemstad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook zijn er landhuizen en voormalige plantagehuizen tot monument verklaard. Met een huurauto zijn veel uitstapjes mogelijk.

Curaçaolikeur

Curaçao is een tropisch eiland, gelegen in het zuidelijke deel van de Caribische Zee en hoort samen met Bonaire en Aruba tot de Benedenwindse Eilanden. Curaçao is van deze drie eilanden het grootst. Het eiland is ook de naamgever van de curaçaolikeur, die van oorsprong wordt gemaakt op dit exotische eiland. Indien u een auto wilt huren, vergelijk dan autoverhuur op Curaçao vóóraf bij holidaycars.com, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Bezoek "Blue Bay" voor een leuk dagje uit met uw huurauto

Curaçao heeft een fantastische onderwaterwereld en een bruisend uitgaansleven. Curaçao kent een groot aantal stranden. De meeste liggen aan de zuidkant van het eiland. De bekendste is Blue Bay en is genoemd naar de plantage Blaauw die hier in de buurt lag. Het is het grootste strand van het eiland en makkelijk bereikbaar indien u gebruik maakt van autohuur. U kunt er snorkelen en duiken.

Verken Willemstad met autohuur!

U kunt een auto huren op Curaçao om Willemstad te bezoeken. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao. Wegens de Hollandse architectuur wordt Willemstad soms wel het >Amsterdam van het westelijk halfrond genoemd. Aan weerszijden van de Sint Annabaai liggen de stadsdelen Otrobanda en Punda, deze worden sinds 1886 verbonden door de Koningin Emmabrug. Tegenwoordig gaat het meeste verkeer over de Koningin Julianabrug.

De stranden van westpunt

Westpunt is een dorp op de noordwestelijke punt van het eiland en in de jaren 1860 gesticht door pas vrijgemaakte slaven. De stranden rond Westpunt staan bekend om hun natuurlijke schoonheid. Westpunt Beach zelf bestaat uit grind en dient als haven voor de lokale vissers. Autohuur is ideaal om het strand te bezoeken en even te ontspannen bij het mooie uitzicht op de zee .

Van Wilemstad makkelijk reizen naarTera Corá met autohuur

Tera Corá ligt op ongeveer 20 kilometer van het centrum van Willemstad. De naam Tera Corá betekent letterlijk Rode Aarde. Dit is vanwege de aanwezigheid van het rood gekleurde aarde dat in overvloed voorkomt op de vlakte van San Pedro die aan Tera Corá grenst.

San Willibrordo

Dit is een dorp op de westelijke helft van Curaçao, ten noordwesten van de Bullenbaai. Het dorp van enkele honderden inwoners heeft een imposante rooms-katholieke kerk in neogotische stijl. Eerder in de negentiende eeuw waren er door missiepaters een school en een weeshuis gebouwd. Autohuur op Curaçao is aan te raden om dit soort dorpjes te bezoeken.

Populaire regio's

Populaire steden

Populaire luchthavens