Autohuur Aruba

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Populaire bestemmingen: Oranjestad
Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen of annuleren

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Aruba

Huur een auto op de Kleine Antillen

Aruba ligt op 23 kilometer ten noorden van Venezuela en behoort met Bonaire en Curaçao tot de ABC eilanden. Aruba is ongeveer even groot als het Nederlandse Texel. Het eiland is vrij droog met weinig tropische vegetatie. De meest bekende dieren zijn de leguaan, de Arubaanse ratelslang, de spotlijster en de blenchi (kolibrie). Indien u met uw huurauto over het eiland rijdt, valt u op dat het karakter van Aruba een beetje doet denken aan Arizona.

Stranden van Aruba

De bekendste stranden zijn Palm Beach en Eagle Beach. Eagle Beach, op korte afstand van Palm Beach richting Oranjestad, heeft hotels gebouwd op een wat kleinere en intiemere schaal. De stranden zijn exotisch, maar het achterland is ook zeker een bezoek waard. U kunt een auto huren op Aruba om te gaan en staan waar en wanneer u wilt. Om verrassingen te voorkomen, kunt u het beste voor vertrek autohuur regelen bij HoldidayCars.com. U kunt dan zelf de prijzen van de verschillende autoverhuurders met elkaar vergelijken.

Met uw huurauto naar Oranjestad

Autohuur op Aruba geeft u wat extra vrijheid. Zo kunt u gemakkelijk een dagje naar Oranjestad. In Oranjestad bevindt zich de haven voor de vele cruiseschepen die Aruba aandoen. Een groot deel van alle toeristen bezoekt het eiland tijdens een cruise. In Oranjestad zijn verder nog een aantal luxe hotels en diverse op toerisme gerichte winkelstraten waaronder de Mainstreet met gezellige terrasjes en leuke restaurantjes.

De Natural Pool

Langs de rotsige noordkust van het eiland ligt een geïsoleerd stukje zee met een doorsnee en diepte van slechts een paar meter. Doordat de ruwe zee hoge golven teweegbrengt die stuk slaan tegen de rotsen, wordt de Natural Pool gevuld met water direct vanuit de oceaan. De lokale bevolking zegt dat er van tijd tot tijd zelfs kleine haaien gevangen worden. Rijd eens met uw huurauto naar dit prachtige stukje Aruba.

Rijd met uw huurauto De Hooiberg

De Hooiberg is een opvallende heuvel in het midden van Aruba. Het is een kegelvormige heuvel met op de top diverse zendmasten. De Hooiberg is bijna vanaf het hele eiland zichtbaar, en is een opvallende verschijning doordat de heuvel eenzaam boven een vlakte uitsteekt. Hiervandaan heeft u een geweldig uitzicht over Aruba. Autohuur is de beste manier om bij de Hooiberg te komen.

Park Arikok

Nationaal Park Arikok is een park dat een aanzienlijk deel van het eiland beslaat. Het park bestaat uit een ruig bergachtig landschap met veel stenen en cactussen. Het park is goed te bereiden met een doorsnee huurauto, maar een terreinwagen is wel sterk aanbevolen.

Populaire regio's

Populaire steden

Populaire luchthavens