Autohuur Clermont-Ferrand Auvergne airport

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Nice, Parijs, Marseille, Bordeaux, Orly-Paris, Toulouse, Bastia, Nantes
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Clermont-Ferrand Auvergne airport

De beste autohuur deals

Omdat HolidayCars.com alle huurauto's in Clermont-Ferrand Auvergne airport vergelijkt, krijgt u altijd de beste prijs te zien. Let wel op dat prijzen kunnen fluctueren. Dit gebeurt omdat de prijs wordt bepaald op basis van vraag en aanbod. Als u ver van tevoren boekt, bent u goedkoop uit met autohuur.

Fly en Drive naar Clermont-Ferrand Auvergne airport

Wanneer een autoverhuurbedrijf een kantoor heeft op het vliegveld is het gemakkelijk om Fly en Drive te doen. Als u landt met het vliegtuig op Clermont-Ferrand Auvergne airport, kunt u uw huurauto direct ophalen en wegrijden. Als u naar huis gaat levert u de huurauto in op het vliegveld en kunt u direct uw vlucht halen.

Auto huren zonder verborgen kosten

De prijzen die u ziet in de zoekresultaten zijn exact wat u betaalt om goedkoop een auto te huren in Clermont-Ferrand Auvergne airport. Er worden naderhand geen extra kosten gerekend, zoals reserveringskosten of creditcardkosten. Bovendien kunt u uw reservering altijd gratis wijzigen tot 48 uur voordat u de auto ophaalt.

Lees alle voorwaarden voor autohuur in Clermont-Ferrand Auvergne airport

Voordat u uw autohuur in Clermont-Ferrand Auvergne airport bevestigt, zorg er dan altijd voor dat u de voorwaarden van zowel HolidayCars.com als de verhuurder heeft gelezen. Op die manier voorkomt u verrassingen als u de huurauto gaat ophalen of inleveren.

Een huurauto rijden in Clermont-Ferrand Auvergne airport

Ben ervan bewust dat de verkeersregels in Clermont-Ferrand Auvergne airport erg kunnen verschillen van thuis. Zorg ervoor dat u uzelf goed voorbereid om te verkomen dat u boetes krijgt. Bewegwijzering, parkeren en rijstijl kunnen verwarring veroorzaken als u een huurauto rijdt in Clermont-Ferrand Auvergne airport.
Tips en ervaringen van onze klanten voor Clermont-Ferrand Auvergne airport

Onze klanten beoordelen Clermont-Ferrand Auvergne airport met een gemiddelde van 8.5, gebaseerd op 2 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

07-01-2020

zegt:
De Puy de Dome is een publiekstrekker, persoonlijk hou ik meer van de Puy de Sancy met sneeuw in de winter. Clermont Ferrand is natuurlijk een bezoek waard. Maar de andere kant van de snelweg is wat mij betreft het meest de moeite waard als je van rust en ruimte houdt. Vanaf Issoire (30 km van Clermont) de snelweg verlaten, de D999 op die gaat klimmen richting Vernet-la-Varenne en Saint Germain l'Herm, met prachtige uitzichten op de puy's . Mooi rustig wandel en fietsgebied(voor de getrainde fietser). Le Puy-en-Velay is erg mooi en pak La Chaise-Dieu op de weg daar naar toe dan ook meteen mee. Wij zijn naar het museum, de papier fabriek van Richard Bas geweest, dat kan alleen met een rondleiding, waar Frans gesproken wordt. (wel Nederlandse uitleg op papier)
03-04-2019

zegt:
Fantastisch vliegveld voor bestemmingen in midden Frankrijk. De Puy de Dame ligt prominent achter het vliegveld en is zeker een bezoek waard. Verder zowel heerlijke gebieden in de omgeving. Bijvoorbeeld La Montagne Bourbonnaise met Vichy als prachtige stad. Leuk om te bezoeken, langs de rivier te wandelen, of wat te eten. Bijzonder zijn de thermale bronnen in het stadscentrum. De montagnes zijn een en al rust. Ongerept. Prachtig.