Autohuur Naha, Okinawa airport

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
Populaire bestemmingen: Naha, Fukuoka, Sapporo, Kochi, Hakodate, Nagasaki, Hiroshima, Aomori
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Naha, Okinawa airport

Huur een auto vergelijkbaar met thuis

Nog een laatste advies voor als u een auto in Naha, Okinawa airport gaat huren: we raden klanten altijd aan om een huurauto te kiezen die lijkt op uw eigen auto. Op die manier weet u hoe de auto reageert in bepaalde situaties.

Hulp nodig bij het huren van een auto?

Als u op zoek bent naar een huurauto in Naha, Okinawa airport, kan het zijn dat u specifieke vragen heeft. Aarzel in dat geval niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u helpen de juiste huurauto te kiezen en bijpassende verzekering. U kunt contact opnemen met HolidayCars.com via telefoon of e-mail. Als u uw huurauto geboekt heeft en u heeft hulp nodig op uw bestemming, bel dan het alarmnummer op uw voucher.

Ultieme vrijheid in een huurauto

Als u een auto huurt, heeft u de ultieme vrijheid om te gaan waar en wanneer u maar wilt rond Naha, Okinawa airport. U hoeft nooit te haasten voor de bus of trein. U kunt zelfs gaan waar het openbaar vervoer niet komt. Dus goedkoop een auto huren in Naha, Okinawa airport is een goede keuze!

Lees alle voorwaarden voor autohuur in Naha, Okinawa airport

Voordat u uw autohuur in Naha, Okinawa airport bevestigt, zorg er dan altijd voor dat u de voorwaarden van zowel HolidayCars.com als de verhuurder heeft gelezen. Op die manier voorkomt u verrassingen als u de huurauto gaat ophalen of inleveren.

Boek uw huurauto voor Naha, Okinawa airport veilig

HolidayCars.com werkt met 100% veilige betalingsmethodes, dus u kunt uw huurauto veilig boeken. Bovendien worden er geen reserverings- of creditcardkosten gerekend. Zelfs als u uw boeking wil veranderen, dan kan dat gratis tot 48 uur voor het ingaan van de huurperiode.
Tips en ervaringen van onze klanten voor Naha, Okinawa airport

Onze klanten beoordelen Naha, Okinawa airport met een gemiddelde van 10.0, gebaseerd op 1 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

27-01-2017

zegt:
Naha was een drukke stad, wij hebben deze snel verlaten en zijn naar het mooiere Noorden vertrokken. We zijn vanaf het stadje Nago als basispunt, wat overigens stukken rustiger is elke dag met de auto gestart. Hierdoor hadden we het voordeel dat we op alle schitterende plaatsen konden komen waar je met het openbaar vervoer niet kunt komen. Wij zijn voornamelijk in uithoeken bij watervallen of midden in de bergen geweest. Tevens hebben wij ook een aantal mooie kasteelruine's , uitkijkpunten, Aquaria gezien en gesnorkeld. Okinawa is een zeer schoon eiland met kristal heldere wateren en stranden. Het eiland is nog zeer onbekend voor de Meeste Europeanen wat het juist interessant maakt om er heen te reizen en rondom dit Eiland liggen nog honderden bounty eilanden waar je heen kunt met bijvoorbeeld een ferry of een vliegtuig.