Autohuur Mexico

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Mexico

Goedkoop auto huren Mexico U gaat Mexico in Midden-Amerika verkennen met de huurauto en u gaat ongetwijfeld genieten van de overweldigende natuur, de exotische stranden, de onderwaterwereld en de kleurrijke bevolking. Mexico grenst aan de Verenigde Staten, Belize en Guatemala, de Grote Oceaan en de Golf van Mexico. De meest gesproken taal is het Spaans, waarmee Mexico het grootste Spaanssprekende land ter wereld is. Mexico is een prachtig land dat gemakkelijk te verkennen is met een huurauto.

Huurauto in Mexico

HolidayCars.com werkt op verschillende locaties in Mexico samen met grote autoverhuur maatschappijen. Op HolidayCars.com worden alle beschikbare huurauto's vergeleken en weergegeven tegen de best beschikbare prijs van het moment. Op die manier krijgt u kunt u kwalitatief goede auto's huren tegen de scherpste tarieven.

Culturele trekpleisters

Mexico is zeer veelzijdig met een rijke cultuur en natuur. U gaat beroemde Mayatempels, de tropische regenwouden, koraalriffen en Mexico-City ontdekken. Alles? Nou ja, bijna alles. Als u gebruik maakt van autoverhuur in Mexico, kunt u zelf bepalen wat u bezoekt en wanneer. Het huren van een auto geeft u ultieme vrijheid.

Eeuwenoude Mayatempels

De Mayatempels zijn vrijwel allemaal goed te bereiken. In Yucatan vindt u de meest bezochte Mayastad Chichen Itza. De tempel van Coba, de tempel aan zee van Tulum en het indrukwekkende Uxmal mag u niet missen. Palenque is een verborgen, maar fraaie Mayastad in de natte regenwouden van het zuiden. Een andere bijzondere Mayastad is die van Teotihuancan met de tempel van de zon. Deze tempel kunt u combineren met een bezoek aan Mexico-City op 40 kilometer afstand. Autohuur is hierbij erg handig.

Rijd met uw huurauto door een wereldstad

Mexico-City is een echte wereldstad. In de musea staan veel vondsten uit de rijke geschiedenis van Mexico tentoongesteld. Mexico-City is de grootste stad van Latijns-Amerika. De stad ligt op 2400 meter hoogte tussen bergketens in. Dit zorgt ervoor dat de uitlaatgassen boven de stad blijven hangen. U kunt een auto huren in Mexico-City, hoewel rijden in het centrum wel wat koelbloedigheid vereist.

Tula

Tula is wereldberoemd om de diverse, vijf meter hoge, mannenbeelden. Tula is een archeologische vindplaats op korte afstand van Mexico-City en prima te combineren met een bezoek aan de Mayastad Teotihuancan en de hoofdstad. Een auto huren in Mexico is de beste manier om al deze bezienswaardigheden te bewonderen.

Palancar

Voor de kust van de Riviera Maya ligt Palancar, een van de mooiste koraalriffen ter wereld. Vanuit Cancun of Playa del Carmen is een tocht naar het eiland Cozumel en Isla Mujeres en de schitterende onderwaterwereld een beleving. Ook bij Puerto Vallarta aan de noordwestkust van Mexico kunt u prima duiken en snorkelen. U gaat veel tropische vissoorten ontmoeten, maar ook zeeschildpadden en met wat geluk de grote duivelsrog.

Huur een auto en bezoek Tulum

Tulum ligt prachtig op een klip boven het witte zandstrand en de azuurblauwe zee. Tulum werd in het jaar 1000 door de Maya's gesticht. Het is de enige Maya nederzetting aan zee. Sinds 564 na Christus is de nederzetting bewoond. Vanaf Cancun is het 130 kilometer rijden. Autohuur is wel aan te raden als u in Cancun verblijft. U kunt in Tulum zelf ook een auto huren overigens.