Autohuur Azoren

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Azoren

In 1427 werden de Azoren ontdekt. Mogelijk was dit door Gonçalo Velho, een scheepskapitein varend in opdracht van de Portugese prins Hendrik de Zeevaarder. Corvo en Flores vormen de westelijke eilanden, São Miguel en Santa Maria de oostelijke. De overige eilanden liggen redelijk compact bij elkaar. Wilt u een auto huren op de Azoren, dan kunt u dat het beste vóóraf regelen bij de autoverhuur van holidaycars.com.

Ponta Delgada

Op dit ilha verde, groene eiland, ligt de hoofdstad van de Azoren, Ponta Delgada. Deze historische stad heeft 18e eeuwse stadspoorten, indrukwekkende kloosters en fraaie kerken. São Miguel is het drukst bevolkte en grootste eiland van de Azoren. Bijzondere bezienswaardigheden op São Miguel zijn het kratermeer Caldeira das Sete Cidades en het groenblauwe kratermeer Lagoa do Fogo in het oosten.

Auto huren in Faial

Bezoek in uw huurauto ook Faial. Dit levendige eiland heeft een internationale uitstraling met leuke winkeltjes en terrasjes. Bezienswaardigheden op Faial zijn de haven van de hoofdstad Horta met de vele klippers en watervliegtuigen, de enorme groene krater Caldeira do Cabeço Gordo van 2 km of misschien wilt u wel met de boot spannend walvissen en dolfijnen kijken.

São Jorge

Het meisje van de autohuur op de Azoren had haar voorkeur voor het eiland São Jorge. Dit is een lang bergachtig eiland met enorm hoge kliffen die vanuit de zee steil omhoog rijzen. Bezienswaardigheden op São Jorge zijn de hoge kliffen en de landtongen. Overigens wordt hier ook de heerlijke rookkaas queijo de São Jorge gemaakt. Proeven dus.

Terceira

Bezoek vooral dit prachtige eiland dat goed te bereiden is met de huurauto. Terceira is het derde eiland dat door de Portugezen werd ontdekt. Het is een relatief vlak vulkanisch eiland met landbouwgronden en bosrijke heuvels. De stad Angra do Heroísmo met zijn 16e eeuwse monumentale kerken en balkons en de enorme ondergrondse grot bij de Algar do Carvão zijn echte aanraders die u niet mag missen.

Pico

Autohuur is de beste optie om de eilanden te verkennen. Het eiland Pico is zelf de top van een onderzeese vulkaan. De top Pico Alto is 2350 meter en daarmee de hoogste berg van Portugal. Bezienswaardigheden op Pico zijn ook een beklimming van de Pico Alto onder begeleiding van een gids en walvissen kijken vanuit een kleine boot. Een onvergetelijke gebeurtenis die u nog lang bij zult blijven. Autohuur op de Azoren is een garantie voor een geweldige vakantie in een heerlijk klimaat.