Autohuur Thailand

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Thailand

Goedkoop auto huren Thailand De hoofdstad van Thailand is Bangkok. Tot 1939 heette het land Siam. Thailand betekent letterlijk vrij land. Thailand wordt in het oosten begrensd door Laos en Cambodja, in het westen door Myanmar en de Andamanse Zee, in het zuiden door Maleisië en in het zuidoosten door de Golf van Thailand. Thailand is groot en de wegen zijn over het algemeen goed. Uw huurauto brengt u comfortabel en snel naar de mooiste plekjes van Thailand. U kunt bijna overal in Thailand een auto huren via HolidayCars.com, hierdoor kunt u er ook voor kiezen om een deel van het land met een huurauto te verkennen.

Auto huren in Thailand

HolidayCars.com heeft partners in autoverhuur op verschillende plaatsen in Thailand. Boek uw huurauto ver van tevoren om te profiteren van de beste prijs. HolidayCars.com vergelijkt alle autoverhuurbedrijven en hun beschikbare huurauto's op basis van prijs, zodat u altijd de beste deal krijgt als u uw huurauto boekt.

Ontdek Bangkok met een huurauto

Bangkok is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Thailand. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya-rivier, dicht bij de Golf van Thailand en kent tal van bezienswaardigheden als fraaie tempels en leuke marktjes. U kunt zelfs een georganiseerde fietstoer maken door de sloppenwijken van de stad. Autoverhuur in Thailand kunt u het beste vóóraf regelen bij HolidayCars.com.

Eilandjes hoppen

Het zuiden van Thailand ligt op het betoverende schiereiland Malakka, tussen de Golf en de Andamanse Zee. Dit deel van het land bestaat uit een bergketen die begroeid is met tropische regenwouden. Voor de kust liggen honderden eilandjes, elk met zijn eigen verhaal en zijn eigen geschiedenis. De kustwegen zijn goed bereidbaar. Wanneer u de kust goed wilt verkennen, dan is autohuur comfortabeler dan openbaar vervoer. Op bijna elk eiland is er de mogelijkheid om een auto te huren.

Autoverhuur tip: Chiang Mai

Chiang Mai is de trotse hoofdstad van de provincie Chiang Mai en ligt in het noorden. De plaats ligt zo'n 700 km ten noorden van Bangkok tussen de koele bergen. De rivier de Ping stroomt door de stad en is een zijrivier van de Menam. De stad is een belangrijk centrum geworden voor handwerken, paraplu's, zilver en houtsnijwerk. Autohuur in de omgeving van Chaing Mai is de beste manier om de behoorlijke afstanden te overbruggen.

Bezoek het eiland Phuket

Autohuur is vóóraf goed te organiseren en is de ideale manier om afgelegen plekken als het eiland Phuket te bereiken. Op het eiland liggen veel populaire exotische stranden. Phuket ligt tussen de Andamanse Zee en Phuketzee in en wordt omringd door vele eilandjes eromheen. Het eiland wordt verbonden met het vasteland door de Sarasinbrug. Op 26 december 2004 werd het eiland zwaar getroffen door een tsunami.

Pattaya

Pattaya ligt aan de baai van Pattaya, een deel van de Golf van Thailand. Langs de baai ligt een strand van enkele kilometers lengte. Aan de noord- en zuidkant van de baai liggen rotsachtige heuvels. Hierna volgen de baaien van Naklua in het noorden en Jomtien in het zuiden. Een auto huren in Thailand is een prima optie om het echte Thailand te ontdekken en langs de kust van Pattaya te reizen.