Autohuur Johannesburg

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Goedkoop auto huren Johannesburg

Prettig en veilig met een huurauto op stap

Johannesburg is een van de grootste steden in Zuid-Afrika en ligt in de provincie Gauteng. Johannesburg is het hart van de Zuid-Afrikaanse economie. Let er op dat Johannesburg vooral in de avonduren geen veilige stad is om rond te lopen. Een auto huren in Johannesburg is prettig en veilig en ten zeerste aan te raden. Voor autoverhuur in Johannesburg bent u bij HolidayCars.com aan het goede adres!

Gold Reef City

Aan het eind van de 19e eeuw werd er in de regio van Johannesburg goud gevonden. Gold Reef City is een nagebouwd mijnwerkersstadje en uiteraard kunt u afdalen in de mijn. Weer boven, krijgt u een demonstratie hoe goud wordt gegoten. Het broodje bestaat voor 88% uit goud en 12% zilver. U mag het mee naar huis nemen, als het u in één keer lukt het broodje met twee vingers op te tillen. Gold Reef Road ligt 6 kilometer ten zuiden van het stadscentrum. Uw huurauto brengt u er snel naar toe.

Autohuur tip: Johannesburg Zoo

Autohuur is aan te raden, omdat dit de snelste manier is om Johannesburg en omgeving te verkennen. In de dierentuin van Johannesburg maakt u een ontdekkingsreis door Afrika. De zoo is onderverdeeld in verschillende klimaatgebieden. Het hart van Afrika, de jungle van Zuid-Amerika, een specerijenroute en het pool- en woestijngebied.

De Mai Mai Market

Heeft u last van brandende voeten? De Mai Mai market markt heeft bijna 200 stalletjes die zich allemaal richten op traditionele geneeswijzen. Gedroogde delen van dieren, helende brouwsels en geheimzinnige amuletten helpen u snel af van uw kwaal. Autohuur in Johannesburg stelt u in de gelegenheid juist op die plekjes te komen die meestal onbereikbaar zijn. Wedden dat uw brandende voeten snel over zijn?

Grotten bij Sterkfontein

In de grotten bij Sterkfontein zijn menselijke resten gevonden van meer dan vier miljoen jaar oud. Het bezoekerscentrum geeft uitgebreid uitleg over de botten. De grotten van Sterkfontein liggen vijftig kilometer ten westen van Johannesburg en zijn behoorlijk populair. Om er te komen is autohuur wenselijk, de grotten liggen afgelegen.

Bezoek Soweto met een huurauto

Autohuur in Johannesburg is ook prettig wanneer u comfortabel en veilig de townships wilt bekijken. Soweto ligt 25 kilometer ten zuidwesten van Johannesburg. Het township is enorm uitgestrekt. Hier ligt de straat waar Nobelprijswinnaars Nelson Mandela en Desmond Tutu zijn opgegroeid.

Populaire luchthavens

Tips en ervaringen van onze klanten voor Johannesburg

Onze klanten beoordelen Johannesburg met een gemiddelde van 9.0, gebaseerd op 1 beoordelingen. Dit zijn de meest recente tips, ervaringen en hoogtepunten.

11-11-2014

zegt:
paardrijden in het wildpark