Autohuur Zuid Afrika

Zoek, vergelijk en boek uw huurauto

Ophaallocatie
 Andere inleverlocatie?
   Leeftijd bestuurder: 25-70
   Ik woon in: Verenigde Staten
Vergelijk autohuur
We vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd
Tevreden klanten

Meer dan 1 miljoen klanten vertrouwden ons de beste autohuur deal voor ze te reserveren

Tevreden klanten
Gratis wijzigen

Tot 48 uur voor het ophaaltijdstip

Gratis wijzigen
Geen bijkomende kosten

We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten

Geen bijkomende kosten

Goedkoop auto huren Zuid Afrika

Goedkoop auto huren Zuid Afrika

Kaap die Goeie Hoop

Het Nederlandse schip Nieuw Haarlem strandde op zijn terugreis van Batavia op 25 maart 1647. De schipbreukelingen bouwden een klein fort dat ze de naam Zand Fort van die Kaap die Goeie Hoop gaven. Het gebied met Nederlandse kolonisten breidde zich gedurende de 17e eeuw en 18e eeuw langzaam uit in oostelijke richting. Tijden veranderen. U zult nu niet zo snel meer stranden, omdat uw huurauto van hoge kwaliteit is.

Ligging Zuid-Afrika

Zuid-Afrika grenst in het noorden aan Namibië, Botswana en Zimbabwe, in het oosten aan Mozambique en Swaziland. De onafhankelijke staat Lesotho wordt in zijn geheel door Zuid-Afrika omsloten. Toenmalig president De Klerk liet in 1990 de bekende anti-apartheidsactivist Nelson Mandela vrij en de apartheid werd beëindigd. Verken dit stukje geschiedenis door met een huurauto rond te reizen. Sindsdien is het land toegankelijker geworden. Het overvloedige aanbod aan wildparken, de kust en de natuur zijn de belangrijkste redenen voor een bezoek. Het land heeft een uitstekend wegennetnetwerk en voor autoverhuur in Zuid-Afrika bent u bij HolidayCars.com aan het goede adres.

Krugerpark het Wildpark

Krugerpark is groot wildpark in het noordoosten van Zuid-Afrika, op de grens met Zimbabwe en Mozambique. Het is een van de bekendste wildparken in Afrika en trekt jaarlijks veel toeristen. In 1916 werd een spoorlijn aangelegd, waardoor het grote publiek het park gemakkelijker kon bereiken, maar autohuur is comfortabeler en sneller.

Kaapstad met de huurauto

In Kaapstad zit de wetgevende macht. De stad was vroeger een verversingspost voor Nederlandse schepen op weg naar Indië, maar tegenwoordig is het een moderne stad. De Tafelberg bij Kaapstad kijkt trots uit over de stad en de zee. Autohuur in Zuid-Afrika is de beste manier alle bezienswaardigheden goed en veilig te kunnen bereiken.

Bezoek het hart van de Zuid-Afrikaanse economie

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika. Hoewel het niet de hoofdstad van het land is, is Johannesburg wel het hart van de Zuid-Afrikaanse economie, waarvan de goudindustrie lang niet meer de enige steunpilaar is. Johannesburg is de zetel van het grondwettelijke hof.

Wereldwijd bekend: Robbeneiland

Het Robbeneiland is wereldwijd bekend geworden door de gevangenschap van Nelson Mandela en andere anti-apartheidsstrijders. Er was een kalkmijn op het eiland waar de gevangenen kalksteen moesten winnen. Door het felle verblindende licht en het fijne stof in de witte kalkmijn raakten de ogen van Mandela beschadigd.

Rijd met uw huurauto naar Olifantsrivier

Autohuur is heerlijk om comfortabel en veilig de wijngebieden van Zuid-Afrika te ontdekken. Deze streek strekt zich van noord naar zuid langs de brede vallei van de Olifantsrivier. De samenstelling van de bodem varieert van zanderige grond tot rode kleihoudende leem. Een auto huren in Zuid-Afrika is een prima optie om het echte Afrika te ontdekken.