Keddy by Europcar Keddy by Europcar Billeje

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Populære destinationer: Palma de Mallorca, London, Los Angeles, Barcelona, Las Vegas, Lissabon, Málaga, Rom
Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring eller annullering

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Keddy by Europcar Billeje

Leder du efter billig biludlejning med gunstige vilkår?

Hos holidaycars.com sammenligner vi alle tilgængelige biludlejningsfirmaer for enhver destination, så du altid kan finde den udlejningsbil, der passer bedst til dine behov. Bestil trygt og sikkert før afrejse, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser senere.

Benyt vores alt-inklusive udlejningspriser, som med garanti erbedste pris, så du aldrig betaler for meget. Vores Ingen-risiko-garanti giver 100% tilbagebetaling af det overskydende og sikrer dig en stressfri biludlejningsoplevelse. Du kan også vælge annulleringsbeskyttelse, så du kan annullere reservationen op til tidspunktet for afhentning uden ekstra omkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice alle ugens dage 24 timer i døgnet per telefon , e-mail og live chat på dit eget sprog.

Tøver du stadig? Bed om et gratis tilbud

Lej en bil fra holidaycars.com:!! Flere muligheder, billigere priser og fremragende service

Keddy by Europcar anmeldelser og erfaringer

Din oplevelse af at leje en bil er vigtig for os. Derfor holder vi styr på priser i realtid, alle de forskellige servicebetingelser og tilgængelige udlejningsbiler fra Keddy by Europcar, og sammenligner dem med over 800 andre biludlejningsmærker. Vi spørger også vores kunder om deres oplevelser med det af dem valgte biludlejningsmærke. Dette hjælper dig med at træffe det rigtige valg

Dette er, hvad vores kunder synes om Keddy by Europcar

Vores kunder har bedømt Keddy by Europcar med en gennemsnitlig score på 7.4. Vi har også bedt dem om at forklare deres bedømmelse, og i den sidste tid har de sagt følgende om Keddy by Europcar i deres bedømmelser. Læs, hvad de har at sige:

25-07-2016

med Keddy by Europcar i Lyon, Frankrig
Det var gennemgående positivt. Måske lidt for lang tid for udlevering af bil. Vi var utålmodige kl. 24 og skulle køre 2,5 timer, så vi ville gerne hurtigt afsted. Vi havde små børn med.
Jeg glemte min stråhat i vore udlejnings bil, den var ikke særlig dyr, men alligevel. Jeg bad min søn, som kom lørdagen efter med hans udlejningsbil, og spørge om de havde fundet den, men det havde de ikke. Har de ikke pligt til at gemme hittegods.. ?? Hvordan er reglerne for glemte sager i bilen. Jeg vil ikke gøre mere ved sagen blot gøre opmærksom på det, der kunne være andre gemte ting af væsentlig dyre karakter.. Det var iøvrigt en dejlig bil vi lejede. Tak for det..
17-07-2016

med Keddy by Europcar i Marseille, France
Alt endte tilfredsstillende, men det er lidt frustrerende hver gang at skulle argumentere vedholdende for at undgå at skulle tegne yderligere forsikring (når man allerede har en forsikring, der dækker selvrisikoen!) når man accepterer et depositum for selvrisiko i tilfælde af skade.
Jeg synes faktisk, at der redegøres tilfredsstillende for forsikringsproblematikken på jeres hjemmeside og i de betingelser, der knytter sig til en given aftale. Men egen erfaring og hvad jeg erfarer fra venner og bekendte er, at biludlejningsselskaberne mere eller mindre provokerende forsøger at sælge yderligere forsikringer.
14-07-2016

med Keddy by Europcar i Bergamo, Italien
Ingen problemer ved aflevering
Kunne godt arbejde på at Have bilen klar til den aftalte tid
14-04-2016

med Keddy by Europcar i Nice, Frankrig
Hurtig betjening og fin service . Nem og hurtig tilbagelevering af bil, god skiltning.
28-03-2016

med Keddy by Europcar i Lisbon, Portugal
Pæn og næsten ny bil. Hurtig udlevering og hurtig aflevering.