Billeje Milano Malpensa lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Populære destinationer: Rom, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Billeje Milano Malpensa lufthavn

Billeje Milano Malpensa lufthavn

Billeje Milanos Malpensa lufthavn

Milanos Malpensa lufthavn (IATA: MXP, ICAO: LIMC), som tidligere hed Aeroporto Città di Milano, er Milanos største lufthavn og sammen med Milan Linate lufthavnen og Orio al Serio lufthavnen en af hovedstadsområdet Milanos tre lufthavne. Lufthavnen betjener 19 millioner passagerer om året, er en af de 21 mest travle lufthavne i Europa med henblik på passagertal og den vigtigste italienske lufthavn med henblik på international trafik. Malpensa har to terminaler og tre startbaner. Malpensa er EasyJet’s største base udenfor Storbritannien med en dedikeret terminal (T2). Andre flyselskaber, der betjener lufthavnen, omfatter Lingus til Dublin, Alitalia til Miami og New York, British Airways til London Heathrow, KLM til Amsterdam og mange flere.

Biludlejning i Malpensa lufthavn

Af turister, der rejser i Milano, foretrækkes billeje i Malpensa lufthavn især, fordi den er bekvem, og fordi priserne for leje af bilerne er forholdsvist lave. Lufthavnen ligger ca. 48 kilometer nordvest for Milanos centrum, som man i en lejebil nemt kommer til ved at følge SS336 til motorvej A8 på ca. 50 minutter. Der er en lang række selskaber, der tilbyder biludlejning i Milanos Malpensa lufthavn, heriblandt Auto Europa, Avis, EasyCar, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt, Targa Rent, Thrifty-Italy by Car og Tirreno. Fordi lufthavnen kan blive ret hektisk i feriernes højsæson, er det bedre at billeje i Malpensa lufthavn på forhånd og ganske enkelt at afhente den efter ankomsten. Du kan reservere en bil i Milanos Malpensa lufthavn igennem den internationale biludlejningsmægler holidaycars.com. Selskabet har et ekstensivt netværk af udbydere i Italien og er i stand til at tilbyde lavere priser og garanteret kvalitet.

Faciliteterne i Milanos Malpensa lufthavn (MXP) omfatter:


Kontakt

Milan Malpensa international lufthavn
21010 Varese
Italien

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: MXP
ICAO lufthavnskode: LIMC
Tips og erfaringer med Milano Malpensa lufthavn

Vores kunder har vurderet Milano Malpensa lufthavn til et gennemsnit på 8.6 baseret på 5 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

17-10-2021

siger:
Car Rental closed early at Terminal 2 which meant we had to take the train to Terminal 1.
01-04-2021

siger:
If you go to Como, visit the Duomo. If yo go to Milan, Maldini is the Man. If you go to a bar, don't drive your car. If you go to Tuscany, be prepared it is sunny. Go to Siena, it is nicer than Vienna. If you go to Pisa, you can pay using VISA.
31-03-2021

siger:
Kom i god tid. Der er ikke mulighed for selv at foretage bagagedrop og indtjekning. Husk at holde øje med din håndbagage. Der er ikke lagt mellem ankomst og udlejningsstandene. Engelskkundskaberne er ikke fremragende. Og skiltningen er en smule forvirrende så kør langsomt.
13-01-2018

siger:
Kør til Asti - Barberresco - Alba - Barolo -- drik god vin og spis god mad
13-07-2017

siger:
have family to visit...