Billeje Tenerife South lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Billeje Tenerife South lufthavn

Billeje Tenerife South lufthavn

Hvis du ikke er fortrolig med denne destination endnu, skal du være meget opmærksom på de lokale færdselsregler.

Uanset om du ønsker at opleve Tenerife South lufthavn i en familiebil, landrover eller mini. Med HolidayCars.com vil du altid finde den perfekte udlejningsbil til dit budget og personlige behov til rejsen.

Benyt dig af vores alt-inklusive udlejningspriser, som med garanti er bedste pris, så du aldrig betaler for meget. Vores Ingen-risiko-garanti giver 100% tilbagebetaling af det overskydende beløb og sikrer dig en glad biludlejningsoplevelse.

Selv om det er billigere at leje en bil så tidligt som muligt, har vi også en masse 'sidste øjeblikstilbud' på udlejningsbiler her.

Tip: Lej din bil så tidligt som muligt. Vigtigst af alt lej din bil før højsæsonen. Priserne kan variere meget, og hvis du bestiller i forvejen vil du komme til at betale mindre for din udlejningsbil her.

Tips og erfaringer med Tenerife South lufthavn

Vores kunder har vurderet Tenerife South lufthavn til et gennemsnit på 9.4 baseret på 11 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

25-09-2021

siger:
Brug en dag på at tage turen i bil op igennem Masca-kløften gennem hårrejsende hårnålesving og med den ene spektakulære udsigt efter den anden! Det kræver en chauffør med gode nerver - men det er hele turen værd! Vi vil desuden anbefale at leje en lejlighed i Las Galletas - en lille fiskerby på Tenerifes sydligste hjørne - og undgå turistghettoerne i Las Americas og Los Christianos. I Las Galletas finder I en charmerende havnepromenade med virkelig anbefalelsesværdige restauranter som Le Grand Bleu og Panorama, og den kanariske Varadero Viejo beliggende ud til den sydligste side af promenaden. Det er desuden altid muligt at købe friskfangede fisk ved havnen, hvis man ønsker at lave mad selv.
08-04-2021

siger:
Renting a car is must. The island of Tenerife itself is not that big, but because of the terrain cars are not able to traverse a lot part of the central regions, so going from the north to south takes 1 hour+ with car.
25-10-2020

siger:
Bare nyde det gode vejr. Vi havde 30 grader i uge 7 2019
30-09-2020

siger:
Besøg endelig byen Masta, en fantastisk spændende sted, med masser af ro. Overvej hvis du har lejet en bil, om du måske skulle tage bussen derud. Der er vidt mange hårnålesving og en ret smal vej. E
06-12-2018

siger:
Tenerife skal helt klart opleves i egen bil. Øen er vidt forskellig fra syd til nord, og det ses bedst ved at køre rundt på egen hånd.
12-11-2018

siger:
Teide er et absolut must. Lej en bil. Kør derop og gå rundt i det naturskønne område. Puerto de la Cruz er meget interessant på havnefronten. Ufatteligt smukt. Masca i de store østlige bjergmasssiver er en uforglemmelig oplevelse.
05-11-2018

siger:
Man skal se bjerget Teide og Museet med Thor Heyerdahls fortællinger og kopien af Kontiki
10-08-2018

siger:
Mange fantastiske vandreruter i Teide National Park
16-03-2018

siger:
Nemt at føre bil på Tenerife - og gratis parkering over alt. Gode veje - også rundt på øen.
11-10-2017

siger:
Turen til El Teide og bådtur hvor der blev set en masse hvaler og enkelte delfiner.
04-08-2017

siger:
En tur til teide er rigtig god oplevelse