Green Motion Green Motion Billeje

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Green Motion Billeje

Green Motion Billeje

Leder du efter billig biludlejning med gunstige vilkår?

Hos holidaycars.com sammenligner vi alle tilgængelige biludlejningsfirmaer for enhver destination, så du altid kan finde den udlejningsbil, der passer bedst til dine behov. Bestil trygt og sikkert før afrejse, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser senere.

Benyt vores alt-inklusive udlejningspriser, som med garanti erbedste pris, så du aldrig betaler for meget. Vores Ingen-risiko-garanti giver 100% tilbagebetaling af det overskydende og sikrer dig en stressfri biludlejningsoplevelse. Du kan også vælge annulleringsbeskyttelse, så du kan annullere reservationen op til tidspunktet for afhentning uden ekstra omkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice alle ugens dage 24 timer i døgnet per telefon , e-mail og live chat på dit eget sprog.

Tøver du stadig? Bed om et gratis tilbud

Lej en bil fra holidaycars.com:!! Flere muligheder, billigere priser og fremragende service

Green Motion anmeldelser og erfaringer

Din oplevelse af at leje en bil er vigtig for os. Derfor holder vi styr på priser i realtid, alle de forskellige servicebetingelser og tilgængelige udlejningsbiler fra Green Motion, og sammenligner dem med over 800 andre biludlejningsmærker. Vi spørger også vores kunder om deres oplevelser med det af dem valgte biludlejningsmærke. Dette hjælper dig med at træffe det rigtige valg

Dette er, hvad vores kunder synes om Green Motion

Vores kunder har bedømt Green Motion med en gennemsnitlig score på 5.2. Vi har også bedt dem om at forklare deres bedømmelse, og i den sidste tid har de sagt følgende om Green Motion i deres bedømmelser. Læs, hvad de har at sige:

13-08-2018

med Green Motion i Birmingham airport
Bilen vi fik var meget behagelig og selv om jeg havde mistet den oprindelige bestilling på grund af forsinket fremmøde, fik vi god behandling. Aflevering ikke noget problem. Vi vender gerne tilbage.
Var ikke klar over at bilen skulle afhentes indenfor to timer efter afbestillingstidspunkt og måtte derfor tage til takke med en noget dyrere bil. Det burde stå i aftalen, hvilket det ikke gjorde hos mig.
07-01-2017

med Green Motion i London, Storbritannien
Der lå en sat.- nav. (GPS) i handskerummet. Hvis det er standard er det en fin service fra Green Motion. Jeg havde imidlertid min egen, så brugte den ikke. (Desværre tror jeg, at Green Motion havde glemt at fjerne den; ligesom man havde glemt, at firmaet var lukket på Bank Holiday (afleveringstidspunktet)) .
A:Jeg kunne ikke komme i tlf. kontakt med Green Motion ved ankomst. B. Holidaycars (som dog svarede tlf. !) gav mig 2 gange forkert oplysning om afhentningsprocedure. C. Da Green Motion efter en time svarede, viste det sig at vi skulle tage offentlig. transport til udlejningsfirmaet. E. Dette og lang ventetid på betjening bevirkede, at det samlet tog 3 timer før vi have bilen. F. Jeg havde specielt valgt Holidaycars fordi brændstofpolitikken var : "full -full". Dette er IKKE Green Motions politik !!!