Billeje Malaga lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Billeje Malaga lufthavn

Billeje Malaga lufthavn

Billeje Malaga lufthavn

Der findes ca. 20 selskaber, der tilbyder biludlejning i Malaga lufthavn. Biludlejningsfirmaerne i Malaga lufthavn findes i kælderen i terminal 2, en etage under ankomsthallen. Du må regne med kø ved udlejningsskranken pga. det store antal passagerer, især turister. At reservere biludlejning i Malaga lufthavn efter ankomsten kan være dyr og forhastet, og personalet ved udlejningsskranken kan mangle tid til at besvare alle dine spørgsmål. Et godt tip til en bekvem start på din rejse til Malaga er at reservere din bil på forhånd og direkte i lufthavnen. På denne måde kan du afhente den, når du ankommer i lufthavnen. Sammenlign alle selskaber, der tilbyder biludlejning her igennem vores søgemaskine. På grund af vores store volumen er vi normalt i stand til at tilbyde billigere udlejningspriser end hvis du ville leje en bil direkte af de virksomheder, der findes i Malaga lufthavn. Derudover kan du nemt sammenligne priser, vilkår og ekstra muligheder fra forskellige leverandører i et klart overblik.

Tip: Der er stor konkurrence imellem biludlejningsfirmaerne i Malaga lufthavn. Den kan du helt sikkert drage fordel af. Reserver din bil nogle få uger i forvejen, så du kan gøre krav på en billig udlejningsbil.
Lufthavnen i Málaga (AGP) er den vigtigste lufthavn ved Spaniens Costa del Sol. Den ligger otte kilometer sydvest for byen Málaga og fem kilometer nord for Torremolinos. Den er en vigtig lufthavn for den spanske turisme og den vigtigste internationale lufthavn ved Costa del Sol. Málagas lufthavn har flyforbindelser til mere end 60 lande i hele verden. Lufthavnen har tre passagerterminaler. Man kan nemt bevæge sig imellem terminalerne, da de er forbundet med hinanden igennem det tidligere venteområde i terminal 2. Restauranter, barer, butikker og valutaveksling er blandt de faciliteter, som tilbydes i Málagas lufthavn.

Biludlejning Malaga lufthavn

Du kan finde forskellige biludlejningsfirmaer, som kan hjælpe dig. Den nemmeste måde at reservere en lejebil på er at sammenligne priserne og bilerne online og reservere dem på forhånd. På den måde kan du være sikker på, at du får den bil, der passer dig og til den lavest mulige pris. Hvis du gør det på forhånd, bliver der taget hånd om det hele på forhånd, og din tur til Málaga bliver så komfortabel som muligt. Alle biludlejninger i Málagas lufthavn ligger i kælderen under Terminal 2 og i stueetagen i Terminal 3:

Billeje Malaga

Málagas omgivelser er meget smukke, og en lejebil kan være perfekt til at udforske dette smukke område så frit som overhovedet muligt. Lufthavnen ligger tæt på byens centrum, og med en lejet bil kan du være der på ingen tid! Málaga, der var Picassos hjemby, er fyldt med kultur. Den er også hjem for en mangfoldighed af restauranter, fra Michelin-stjerne-kvalitet til smagfulde fiskeskur. Måske er det lidt af en selvfølge, men strandene i Málaga er virkeligt noget, man ikke må gå glip af. Kystlinjen er dækket med flere kilometer sandstrand.

Ting man skal huske, når man afhenter sin udlejningsbil

Der er nogle få ting man bør huske, når man afhenter sin udlejningsbil i Málagas lufthavn, så turen til Spanien forløber så komfortabel og glat som muligt. Når du henter din bil i lufthavnen, skal du medbringe følgende dokumenter:

Lej bil i Malaga

Derudover bør du forhøre dig hos dit forsikringsselskab, før du køber ekstra forsikring, som du måske ikke har brug for. Køb af ekstra forsikring kan sommetider koste mere end selve lejeprisen, og i nogle tilfælde har du måske ikke engang brug for den. Se de ofte stillede spørgsmål om forsikring på følgende side: HolidayCars OSS. Glem ikke at reservere din billeje tidligt for at få det bedste tilbud!
Nyd din tur til Málaga, og tag ud og udforsk området!

Kontakt

Av. del Comandante García Morato, s/n,
29004 Málaga
Spanien
IATA: AGP
ICAO: LEMG
Tips og erfaringer med Malaga lufthavn

Vores kunder har vurderet Malaga lufthavn til et gennemsnit på 8.7 baseret på 11 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

25-10-2021

siger:
Leje bilen et andet sted Tage i sommerfugle park Gode strande i malaga Hyggelige byer med små havne God luft havn Hyggelige strandpromenader og god mad
21-10-2021

siger:
God skiltning
19-04-2021

siger:
Malaga lufthavn er så fin. Dejlig rummelig og stor. Gode butikker og sødt personale i butikkerne. Nem at finde rundt i.
08-11-2020

siger:
Kør ud i det spanske land! Der er skønt og vær ikke nervøs for trafikken! Rigtigt fine veje!
25-10-2020

siger:
En dejlig lufthavn rene toiletter og et meget serviceminded personale - overalt. Men vi savnede flere siddepladser i indgangshallen.skiltning er optimal også til udlejningsbiler. Hvorfor skal vi igennem parfumer, vin og chokolade for at gå til gaten. Find en udvej udenom butikken. Og fordi vi ved at Spanien har mange gode kunstnere skulle I udstille f.eks store træskulpturer (set i Almunecars botaniske have i februar måned) og sidst men ikke mindst I har et kæmpe drivhus så krukker med citrusplanter kunne være fantastisk. Nyd Andalusien, bjergene og træerne.
01-12-2018

siger:
Vi har ikke mange tips, vi ferierer uden "oplevelser" vi skal bare slappe af
22-09-2018

siger:
Tag en tur Caminente del Rei.
08-04-2018

siger:
Puerto Banus super flot område Granada byen og Alhambra palads fantastisk Ronda byen er en udflugt værd Sevilla er en dejlig by og flot Katedralen
04-04-2018

siger:
Mange små hyggelige bjergbyer i nærheden såsom Ronda og Juzca. Et must see er El Torcal ved Antequera
26-02-2018

siger:
friheden til at køre selv,når man får lyst, og hvorhen man vil. har besøgt de kendte og smukke byer på Solkysten. kørt til Mirjas, fantastistk smuk og spændende by. og ikke mindst byen Ronda med flot panorama tur og bjergkørsel .
01-12-2017

siger:
Flot by med dejlige strande med mange legepladser. Find en bolig i bjerget og lej en bil i stedet for at bo inde i byen eller ude ved kysten.