Billeje Malaga lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring eller annullering

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Billeje Malaga lufthavn

Malaga lufthavn (AGP), der også er kendt som Malaga Costa Del Sol lufthavnen og Pablo Riuz Picasso lufthavnen, ligger 8 km fra byens centrum med gode forbindelser til hele Costa del Sol. Som Costa del Sols vigtigste lufthavn er Malaga lufthavn en af de vigtigste for Spaniens turisme. Den er også den fjerde travleste lufthavn i Spanien. Lufthavnen har fly til flere end 60 lande i hele verden og 120 internationale destinationer, og den meste trafik kommer fra indenfor Europa. Lufthavnen har tre terminaler i drift. Den sidste blev bygget til at håndtere det stigende antal passagerer. Med hensyn til biludlejning i Malaga lufthavn: I og omkring lufthavnen findes der mange selskaber, der tilbyder en bred vifte af udlejningsbiler at vælge fra.

Biludlejninger i Malaga lufthavn

Der findes ca. 20 selskaber, der tilbyder biludlejning i Malaga lufthavn. Biludlejningsfirmaerne i Malaga lufthavn findes i kælderen i terminal 2, en etage under ankomsthallen. Du må regne med kø ved udlejningsskranken pga. det store antal passagerer, især turister. At reservere biludlejning i Malaga lufthavn efter ankomsten kan være dyr og forhastet, og personalet ved udlejningsskranken kan mangle tid til at besvare alle dine spørgsmål. Et godt tip til en bekvem start på din rejse til Malaga er at reservere din bil på forhånd og direkte i lufthavnen. På denne måde kan du afhente den, når du ankommer i lufthavnen. Sammenlign alle selskaber, der tilbyder biludlejning her igennem vores søgemaskine. På grund af vores store volumen er vi normalt i stand til at tilbyde billigere udlejningspriser end hvis du ville leje en bil direkte af de virksomheder, der findes i Malaga lufthavn. Derudover kan du nemt sammenligne priser, vilkår og ekstra muligheder fra forskellige leverandører i et klart overblik.

Tip: Der er stor konkurrence imellem biludlejningsfirmaerne i Malaga lufthavn. Den kan du helt sikkert drage fordel af. Reserver din bil nogle få uger i forvejen, så du kan gøre krav på en billig udlejningsbil.

Faciliteterne i Malaga lufthavn

Malaga lufthavn er veludstyret med passagerfaciliteter, der omfatter følgende:

Kontaktinformation

Avenida García Morato
29004 Sofia
Spanien

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: AGP
ICAO lufthavnskode: LEMG
Tips og erfaringer med Malaga lufthavn

Vores kunder har vurderet Malaga lufthavn til et gennemsnit på 9.6 baseret på 8 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

01-04-2017

siger:
Vi har ikke mange tips, vi ferierer uden "oplevelser" vi skal bare slappe af
22-01-2017

siger:
Tag en tur Caminente del Rei.
11-08-2016

siger:
besøge Mijas og Gibraltar, og slappe af ved stranden, gode resturanter mm.
08-08-2016

siger:
Puerto Banus super flot område Granada byen og Alhambra palads fantastisk Ronda byen er en udflugt værd Sevilla er en dejlig by og flot Katedralen
04-08-2016

siger:
Mange små hyggelige bjergbyer i nærheden såsom Ronda og Juzca. Et must see er El Torcal ved Antequera
12-07-2016

siger:
Malaga tog vi os tid til at besøge en dag og det var et godt indslag i vores ferie
26-06-2016

siger:
friheden til at køre selv,når man får lyst, og hvorhen man vil. har besøgt de kendte og smukke byer på Solkysten. kørt til Mirjas, fantastistk smuk og spændende by. og ikke mindst byen Ronda med flot panorama tur og bjergkørsel .
01-04-2016

siger:
Flot by med dejlige strande med mange legepladser. Find en bolig i bjerget og lej en bil i stedet for at bo inde i byen eller ude ved kysten.