Billeje Fuerteventura lufthavn

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Billeje Fuerteventura lufthavn

Billeje Fuerteventura lufthavn

Billeje er den perfekte måde at udforske Fuerteventura lufthavn på.

Som med alle andre ting, påvirkes priserne på biludlejning af udbud og efterspørgsel. Planlægger du at tage på ferie i højsæsonen? Lej din bil i forvejen til en billigere leje.

Har du fortjent en uplanlagt ferie i Fuerteventura lufthavn? Med billeje kan du lægge dine planer på farten.

Du kan opleve, at skiltning afviger meget fra skiltene derhjemme. Så sørg for at køre forsigtig. Tag dig god tid og være ekstra opmærksom på skiltning.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om din reservation i Fuerteventura lufthavn, så vil vi hjælpe dig og give dig tips og information.

Tips og erfaringer med Fuerteventura lufthavn

Vores kunder har vurderet Fuerteventura lufthavn til et gennemsnit på 8.7 baseret på 3 vurderinger, og dette er de seneste tips, erfaringer og højdepunkter.

21-09-2019

siger:
. Bevæbn dig med tålmodighed: Aftal at en person stiller sig i kø ved bagagebåndet, mens en anden medrejsende skynder sig hen til biludlejningen. Hver ekspedition tager lang tid. 2. Der er en luge til Gold cars biludlejning ud mod bagagemodtagelsen, men man bliver desværre henvist til at gå gennem tolden og ud i forhallen, hvilket gør punkt 1 umuligt. Så åbn den "indvendige" luge for ekspedition hos Gold Car !! 3. Bevæbn dig med tålmodighed, når du skal forlade Car-rental området, som er under "restaurering"/udbygning. Du skal formentlig køre nogle runder omkring de forskellige biludlejeres områder, og spørge om vej et par gange, før det lykkes at finde hullet i hegnet, hvor man skal køre ud (selvom pilene malet på vejen viser at du kører modsat kørselsretningen) 4. Lær spansk, hvis du vil have det fulde udbytte af det ret underholdende scenarie, der udspiller sig, når sikkerhedskontrollens vagter skridter rækkerne af, og som andre gadesælgere højlydt proklamerer, hvad og hvordan man skal afklæde sig, før man går i gennem kontrollen 5. Download en gratis "Flight Radar"-app på mobilen. Så kan du, når du sidder ude ved Gaten og har direkte udsyn til landingsbanen, have stor fornøjelse af, at følge med i start og landinger for de forskellige fly. Især når dit fly er forsinket i ankomst, skaber det ro at vide hvor langt flyet er fra lufthavnen.
23-10-2018

siger:
Det kan helt klart anbefales at man kører helt ned på på sydspidsen til fyrtårnet. Det en nogle kilometer man skal ud af en grusvej, men det er hele turen værd!
30-11-2017

siger:
Golf og godt vejr