Sixt Sixt Billeje

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Sixt Billeje

Leder du efter billig biludlejning med gunstige vilkår?

Hos holidaycars.com sammenligner vi alle tilgængelige biludlejningsfirmaer for enhver destination, så du altid kan finde den udlejningsbil, der passer bedst til dine behov. Bestil trygt og sikkert før afrejse, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser senere.

Benyt vores alt-inklusive udlejningspriser, som med garanti erbedste pris, så du aldrig betaler for meget. Vores Ingen-risiko-garanti giver 100% tilbagebetaling af det overskydende og sikrer dig en stressfri biludlejningsoplevelse. Du kan også vælge annulleringsbeskyttelse, så du kan annullere reservationen op til tidspunktet for afhentning uden ekstra omkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice alle ugens dage 24 timer i døgnet per telefon , e-mail og live chat på dit eget sprog.

Tøver du stadig? Bed om et gratis tilbud

Lej en bil fra holidaycars.com:!! Flere muligheder, billigere priser og fremragende service

Sixt anmeldelser og erfaringer

Din oplevelse af at leje en bil er vigtig for os. Derfor holder vi styr på priser i realtid, alle de forskellige servicebetingelser og tilgængelige udlejningsbiler fra Sixt, og sammenligner dem med over 800 andre biludlejningsmærker. Vi spørger også vores kunder om deres oplevelser med det af dem valgte biludlejningsmærke. Dette hjælper dig med at træffe det rigtige valg

Dette er, hvad vores kunder synes om Sixt

Vores kunder har bedømt Sixt med en gennemsnitlig score på 7.1. Vi har også bedt dem om at forklare deres bedømmelse, og i den sidste tid har de sagt følgende om Sixt i deres bedømmelser. Læs, hvad de har at sige:

16-09-2019

med Sixt i Keflavik airport
Fik en bil efter 2 timers mareridt da man ikke kunne få den udleveret med et debet kort, selv om billejen var betalt med samme kort. Fik dog en bil mod betaling af ekstra 1900 kr. Stadig med samme debet kort.
Virker lidt som bevist svindel og humbug fra Holidaycars.com. Hvis man betaler lejen med et debet kort, så burde i gøre opmærksom på ved betaling, at dette kort ikke kan anvendes ved udlevering af bilen. Vi var flere som havde samme problem, og Sixt var opmærksom på dette, men virkede totalt ligeglade.
16-08-2016

med Sixt i Palma de Mallorca airport
Nemt hurtig og effektiv afhentning ved skranken i kuffert opsamlings hallen. Helt nye biler. Ingen problemer med depositum retur selv om vi ikke havde fuld forsikring, da Sixt have beskrevet eksisterende ridser som man hører andre lokale selskaber kan "glemme".
13-07-2016

med Sixt i Zagreb airport
Venlig kundeservice. Hurtig levering af bilen. Svar på alle spørgsmål man havde.
30-06-2016

med Sixt i Bourgas airport
Alt var super godt :-)
05-05-2015

med Sixt i Genève, Schweiz
No waiting time, quick service at counter, was given car upgrade, quick hand-back of car.
Would be nice with some automatic key delivery (e.g. with code) to registered Sixth customers when arriving late outside service desk hours. I realise that no car rental company has such option in Geneva.
14-02-2015

med Sixt i Funchal, Portugal
Ja alt fungerede godt og professionelt