Billeje Italien

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Populære destinationer: Rom, Milano, Catania, Olbia, Palermo, Cagliari, Napoli, Bergamo
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Billeje Italien

Billeje Italien Lej en bil i Italien og rejs igennem dette romantiske land. En lejebil er en fantastisk måde til frit at udforske og opleve alt Italien har at tilbyde. Sammen med Grækenland anses Italien for at være den vestlige kulturs fødested. Italien er hjemsted for det største antal steder på UNESCOS Verdensarvsliste, og din lejebil kan nemt bringe dig til de steder, der skal ses. Selv om et sted er svært at komme til, kan en bil bringe dig derhen. Ikke kun det, men du kan lave et roadtrip i dit eget tempo. At køre i en lejet bil betyder, at det er helt op til dig selv, hvordan du oplever Italien. Kør igennem Toscanas smukke bakker, langs bredderne af Norditaliens søer eller tværs over Sicilien. Italien grænser op imod Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien mod nord, og resten af landet er omgivet af det Tyrrhenske Hav, Middelhavet, Det Ioniske Hav og Adriaterhavet. Øerne Sicilien og Sardinien med deres mange smukke strande er også populære dele af Italien. På grund af dets aflange form kaldes landet også 'støvlen'. Den "evige stad” Rom, modecentret Milano, renæssancebyen Firenze, en af verdens ældste byer, Napoli, og andre er alle værd at besøge. Har du planer om at udforske Italien? Sammenlign priserne fra forskellige leverandører af biludlejning i Italien på HolidayCars.com og reserver i forvejen til billigere priser.

Italiens søer

At leje en bil er den mest bekvemme måde at udforske de mest fortryllende italienske søer som fx Lago Maggiore eller Comosøen. Den største sø er Gardasøen. I en udlejningsbil vil det tage dig lidt mere end en time at komme dertil fra Milano. Iseosøen, Idrosøen og Varesesøen er mindre men ikke mindre smukke. Omkring søerne findes der mange charmerende landsbyer. At rejse i en udlejningsbil i Italien giver stor fleksibilitet til at udforske disse landsbyer i dit eget tempo.

Leje af luksuriøse og superbiler i Italien

Italienerne har meget at være stolte af. Deres lækre køkken har påvirket menuer over hele verden, og at sige at italiensk kultur og historie er fascinerende, er en underdrivelse. Som automobilentusiaster tænker vi dog ofte på Italien i kombination med hurtige og eksotiske biler. Ferrari, Lamborghini og Maserati fremstiller alle deres kunststykker i Italien. Disse mærker og deres storslåede biler legemliggør alt det, som en klassisk og moderne superbil bør være. Efter vores mening er Italien verdens superbil-land nummer 1. Vidste du, at du også kan leje superbiler igennem HolidayCars.com? Vi hjælper dig med i realtid at tjekke tilgængelighed, vilkår og priser på superbiler hos alle eksklusive biludlejningsfirmaer i hele Italien.

Kørselsruter i Italien
Men Italien er ikke kun en berømt producent af eksklusive biler. Landet tilbyder også en bred vifte af destinationer og kørselsruter, hvor man kan nyde en superbil i fuldt omfang. Uanset om du lejer tysk luksus eller en italiensk kraftkarl, har de følgende områder perfekte kørselsruter:


Rom

Rom blev oprindeligt bygget på syv høje, men strækker sig nu ud til det Tyrrhenske Hav. Det historiske Rom blev erklæret som UNESCOS verdenskulturarv. De berømte turistattraktioner omfatter Colosseum, Pantheon, Forum Romanum, Peterskirken, Trevifontænen og monumentet over Victor Emanuell II. Metroen er ganske effektiv, men en lejebil er er mere brugbar, når du ønsker at udforske området omkring Rom.

Toscana

Billeje i Italien er den perfekte måde at besøge idylliske steder som Siena, Pisa eller Firenze. De fleste besøgende går direkte til Duomo i Firenze. Nyd de elegante cypresser, frodige vinmarker og bølgende marker fulde af oliventræer. Chiantiruten mellem Firenze og Siena garanterer en smuk køretur med farverige landsbyer spredt langs motorvejen.

Sicilien

Sicilien er sprængfyldt med kulturel arv. De fineste rester efter den græske civilisation er uden tvivl tempeldalene, tempeldalen i Agrigento og ved kysten syd for byen Siracusa. Biludlejning er en fantastisk måde at opleve det virkelige Sicilien. Besøg de fredfyldte landsbyer, hvor en almindelig fødselsdag stadig fejres ved et langt bord med dampende pasta og chianti-vin.

Popular regions