Billeje Ibiza

Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil

Afhentningssted
 Andet returneringskontor?
   Chaufførens alder: 25-70
   Jeg bor i: United States
Sammenlign billeje
Vi sammenligner priser fra over 800 forskellige udlejningssteder på over 30.000 lokaliteter i verden
Kunderne elsker os

Over 1 million kunder har tillid til, at vi bestiller den bedste biludlejningsaftale for dem

Kunderne elsker os
Gratis ændring

Op til 48 timer før afhentning

Gratis ændring
Ingen ekstra gebyrer

Vi inkluderer ikke ekstra gebyrer såsom kreditkortgebyrer eller reservationsomkostninger

Ingen ekstra gebyrer

Billeje Ibiza

Billeje Ibiza Ibiza er en ø med en hovedby af samme navn. Øen kendes også under navnet Eivissa, og er en spansk ø i Middelhavet. Den er den største af de Baleariske Øer. Ibiza by, Santa Eulària des Riu og Sant Antoni de Portmany er de største byer på Ibiza. Hele øen er kendt for sine eksklusive sommerklubber og dansefester. Over de sidste få år har Ibiza også arbejdet på at fremme mere familieorienteret turisme.

Billejetip for Ibiza

Lige som mange andre øer er Ibiza et godt sted at leje en bil og udforske øen. Biludlejning i Ibiza er meget normal og stærkt efterspurgt blandt turister, der rejser til Ibiza, på grund af den frihed man opnår igennem billeje og på grund af de mange biludlejningsfirmaers meget konkurrencedygtige priser. Man kan leje en bil i Ibiza by og køre langs kysten for at udforske de mange smukke strande og tage en bådtur til den rolige ø Formentera, der ligger i noget af Middelhavets reneste vand. Hvis du kører i retning af øens sydspids, kommer du til Las Salina Salt Flats, et saltfelt, som har været i brug i over 2000 år, og som er et af Ibizas mest berømte vartegn. Med en udlejningsbil i Ibiza by kan man tage sig tid til at cruise imellem Ibizas hvidvaskede landsbyer og stoppe for at gå en afslappet tur eller spise tapas i de lokale barer.

Parkering i Ibiza

Biludlejninger i Ibiza by er ret populære blandt turister og arrangeres ofte ganske let. Parkering af din lejebil i ibiza by er overskuelig. Det er lidt svært at finde en ledig parkeringsplads nær turistattraktionerne, men der er masser af ledige parkeringspladser i byens udkant. Der er ydermere en nylig åbnet parkeringsplads i Es Pratet nær Burger King, kendt som den gamle sigøjner-parkeringsplads med ca. 1.100 pladser. Denne parkeringsplads er dog kun til korttidsparkering til 1 euro pr. time. Du kan også finde hoteller med parkering, som fx Hotel Garbi Ibiza, Apartamentos Llobet, Royal Plaza osv.

Vejret i Ibiza

Ibiza har middelhavsklima med varme, tørre somre og kolde, våde vintre. Gennemsnitstemperaturen i de varmeste måneder juli og august ligger mellem 25 °C og 33 °C. Om vinteren ligger gennemsnitstemperaturen omkring 15 °C, men kan komme op på 25 °C, når solen skinner.

Sightseeing i Ibiza

Nogle få af de mange steder i Ibiza, der skal ses, omfatter: det berømte Es Carar Hippy Marked på øens østkyst og Las Dalias Marked i San Carlos, der tilbyder den mest eksotiske batik og alt fra tøj til skræddersyede lædermokkasiner; Dalt Villa, Ibizas gamle romantiske middelalderborg, en befæstet by, der ifølge UNESCO er verdenskulturarv; En Serra kapellet, der ligger på toppen af bakken af samme navn, er et populært sted for ekskursioner; Faro de Botafoc, fyrtårnet tilbyder panoramaudsigt over den befæstede by Ibiza.

Arrangementer og festivaler

Ibiza har året rundt festivaler og arrangementer til turisternes underholdning, fx afholdes Revelta i Beneides de Sant Antoni Abat hvert år i januar og tilbyder kostumeparader, dans og store lejrbål; Princess Sofia Trophy, Ibizas største og mest populære sejlsportsregatta; Karneval, der finder sted i februar, med spektakulære parader, musik, dans og andre aktiviteter.

Populære lufthavne

Tips og erfaringer med Ibiza

Der er endnu ikke nogen erfaringer tilgængelige for denne destination. Men selvfølgelig vil vores kundeservice med glæde besvare alle dine spørgsmål om biludlejning i Ibiza.