Hyrbil Kiruna flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Hyrbil Kiruna flygplats

Hyrbil Kiruna flygplats

Hyra bil på Kiruna flygplats

För en romantisk utflykt är Sverige det perfekta resmålet. Ta din speciella bästa vän till detta vackra land och titta på norrskenet från bergstoppen, där Aurora Sky Station ligger. Inget kan vara mer romantiskt än så! Vid besöket behöver du troligen hyra bil på Kiruna flygplats och Holiday Cars hjälper dig gärna att hitta de bästa hyrbilserbjudandena. Allt du behöver göra är att söka efter Kiruna flygplats och jämföra alla biluthyrningsföretag och priser.

Kiruna flygplats i Sverige

Kiruna flygplats är den nordligaste flygplatsen i Sverige och ligger ca 10 km från Kirunas centrum. Flygplatsen betjänar flygningar från Norwegian Air Shuttle, Transavia och Scandinavian Airlines. För att göra flygplatsupplevelsen lite bekvämare och trevligare kan du handla och äta på Kiruna flygplats. Dessutom erbjuder flygplatsen andra tjänster, inklusive gratis WiFi, ett konferensrum, VIP-lounge och posttjänster

Hyra bil är den bästa lösningen

Om du planerar en resa till Kiruna och vill komma från A till B på ett bekvämt sätt, föreslås du hyra en bil på Kiruna flygplats. Låt Holiday Cars hjälpa dig att hyra den bästa hyrbilen, genom att jämföra tillgänglighet och priser för biluthyrning på Kiruna flygplats. Tveka inte att boka din hyrbil i förväg, eftersom priserna för biluthyrning kan variera mycket snabbt. Ju längre du väntar, desto mer får du betala för att hyra en bil.

Leverantörer för biluthyrning på Kiruna flygplats

Holiday Cars jämför alla biluthyrningar på Kiruna flygplats, vilket innebär att du alltid får de bästa priserna för biluthyrningen, utan att betala några extra avgifter eller kreditkortskostnader. Dessutom arbetar Holiday Cars bara med pålitliga leverantörer för biluthyrning på Kiruna flygplats såsom:
Du betalar inte bara ett bra pris för biluthyrningen, utan det är också möjligt att hämta ut bilen på flygplatsen när du anländer. Innan du bekräftar din bokning på Kiruna flygplats ska du alltid kontrollera alla Holiday Cars villkor och biluthyrningsföretaget på uthämtningsplatsen. När leverantören har kontoret på eller nära flygplatsen kommer att vara så mycket enklare och tidsbesparande.

Upptäck det andlöst vackra Kiruna

Kiruna är känt för sina långa och snörika vintrar. Om du vill ha en häftig sommarsemester i Kiruna är den bästa tiden för ett besök med aktiviteter i varm väderlek, från början av juli till början av augusti. Om du befinner dig i Kiruna finns det ett antal saker att göra i och runt denna andlöst vackra stad. Åk med hundspann, besök samelägret, ta en svalkande drink på Ishotellet och det viktigast av allt när det gäller Kiruna, beskåda norrskenet.
Kiruna handlar inte bara om fantastiska vyer: det finns även andra roliga aktiviteter för turister, som vill åka på en tur ner i den lokala gruvan och se den i drift med egna ögon. Abisko nationalpark har ett härbärge och erbjuder en mängd utomhusaktiviteter, från hundspann till skidåkning och snöskovandring. Toppvalen när det gäller det svenska köket är restaurang Camp Ripan, SpiS, Café Safari och Landströms Kök & Bar.
Tips och upplevelser i Kiruna flygplats

Våra kunder har betygsatt Kiruna flygplats med ett medel på 8.8 baserat på en 5-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

06-03-2021

sier:
Stadshuset Kristallen som är starten för stadens flytt. Jukkasjärvi med ishotell och kyrkomålningar av Bror Hjort. Abisko med Kungsleden och kanjon. Njulla med fjällängar fyllda av blommor, fjärilar och fåglar. Nikkaluokta, porten mot Kebnekaise. Midnattssol hela sommaren.
27-12-2018

sier:
Abisko Mountainlodge med excellent värdpar, mysigt boende och sagolikt käk! Narvik och dess omgivningar inte långt bort från Riksgränsen, här finns god mat, trevliga hotell och ett magiskt stort fjäll att åka skidor på. Låktatjåkka hytta med underbara våfflor i Sveriges högsta bar. Skotersafari från Riksgränsen!
20-12-2018

sier:
Kolla in alla byggnader som planeras att flyttas de kommande åren. Unikt projekt. Åk till Ishotellet, som verkligen är en unik sevärdhet. Abisko nationalpark ett måste. Riksgränsen är fantastisk skidåkning på vintern, speciellt när det har kommit nysnö då ytorna för opistad åkning är enorma.
27-09-2018

sier:
Vi hyrde en mysig stuga via airbnb belägen en 25 minuter utanför Kiruna och det var enkelt och lätt att ta sig runt med bil även om det var snö på gatorna. En natt spenderades på Tree hotel en 4 timmars bilfärd söderut och är en upplevelse jag tar med för livet ! Det var även spännande att besöka ishotellet för en dag, men detta är inte en plats jag rekommenderar att bo på. :)
13-04-2018

sier:
Resmål: Lofoten Links