Hyrbil Kiruna flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Ändra eller avboka gratis

Upp till 48 timmar före upphämtning

Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Hyrbil Kiruna flygplats

Det bra läget som Kiruna flygplats har gör staden till en toppdestination för turister. Utöver att vara ett bra resmål att utforska är det även en perfekt start för en bilresa.

Var uppmärksam på de lokala parkeringsreglerna. De här reglerna kan skilja sig från stad till stad och ibland även mellan stadsdelar. Även om det först kan verka dyrt att parkera på en parkeringsgarage är det oftast det smartaste att göra. Det är säkrare för bilen och du riskerar inte att bryta mot några parkeringsregler här.

En hyrbil i Kiruna flygplats behöver inte bli så dyr. Jämför hyrbilar i tid för att få bäst erbjudande.

Olika hyrbilsleverantörer erbjuder olika villkor. Med HolidayCars.com kan du enkelt jämföra alla dessa hyrbilsleverantörer i Kiruna flygplats, deras tillgängliga hyrbilar i realtid och de olika villkoren.

Till slut, en hyrbil är det perfekta sättet att besöka alla vackra platser du kan hitta här. Med en bil är det enkelt att välja din egen rutt, och du kan uppleva mer under en viss tid.

Tips och upplevelser i Kiruna flygplats

Våra kunder har betygsatt Kiruna flygplats med ett medel på 9.0 baserat på en 4-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

27-04-2017

sier:
Abisko Mountainlodge med excellent värdpar, mysigt boende och sagolikt käk! Narvik och dess omgivningar inte långt bort från Riksgränsen, här finns god mat, trevliga hotell och ett magiskt stort fjäll att åka skidor på. Låktatjåkka hytta med underbara våfflor i Sveriges högsta bar. Skotersafari från Riksgränsen!
20-04-2017

sier:
Kolla in alla byggnader som planeras att flyttas de kommande åren. Unikt projekt. Åk till Ishotellet, som verkligen är en unik sevärdhet. Abisko nationalpark ett måste. Riksgränsen är fantastisk skidåkning på vintern, speciellt när det har kommit nysnö då ytorna för opistad åkning är enorma.
27-01-2017

sier:
Vi hyrde en mysig stuga via airbnb belägen en 25 minuter utanför Kiruna och det var enkelt och lätt att ta sig runt med bil även om det var snö på gatorna. En natt spenderades på Tree hotel en 4 timmars bilfärd söderut och är en upplevelse jag tar med för livet ! Det var även spännande att besöka ishotellet för en dag, men detta är inte en plats jag rekommenderar att bo på. :)
13-08-2016

sier:
Resmål: Lofoten Links