Hyrbil Los Angeles flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Hyrbil Los Angeles flygplats

Hyrbil Los Angeles flygplats

Om du inte är bekant med det här resmålet än, var uppmärksam på de lokala trafikreglerna.

Oavsett om du vill uppleva Los Angeles flygplats i en familjebil, cabriolet eller mini kommer du med With HolidayCars.com alltid att hitta den perfekta hyrbilen för din budget och dina personliga resebehov.

Los Angeles flygplats är ett omtyckt för att kunna erbjuda en lugn semester. Sätt dig i bilen, lämna stressen bakom dig och hitta de vackra platserna hemligheterna.

Olika hyrbilsleverantörer erbjuder olika villkor. Med HolidayCars.com kan du enkelt jämföra alla dessa hyrbilsleverantörer i Los Angeles flygplats, deras tillgängliga hyrbilar i realtid och de olika villkoren.

Tips: hyr din bil så tidigt som möjligt. Det viktigaste är att du hyr din bil före högsäsongen. Priserna kan variera mycket och om du bokar i förväg kan priset bli lägre för din hyrbil här.

Tips och upplevelser i Los Angeles flygplats

Våra kunder har betygsatt Los Angeles flygplats med ett medel på 9.8 baserat på en 9-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

22-05-2021

sier:
Det finns mycket att uppleva i Los Angeles. Besök gärna Wayfarers Chapel nära San Pedro. En otroligt fin liten glaskyrka, där bl.a. Marilyn Monroe gift sig. Forrest Lawn är värt ett besök. En jättestor kyrkogård med flera kyrkor och en stor glasmålning an Nattvarden finns. Santa Monica Pier i all ära men Redondo Beach Pier är värt ett besök. Mycket annorlunda pir med butiker och ett antal restauranger med skaldjur som specialitet.
24-04-2021

sier:
Getty museum, absoluta favoriten på resan. Venice Beach, så mysigt! Laguna Beach ville jag aldrig åka ifrån, helt magiskt. Long Beach gick vi längs memory lane och njöt av allt som var så bekant. Balboa island, härliga promenader, så intimt och mysigt. Supergod frozen yoghurt. Resan över bergen från Calabasas, rakt in bland slingriga vägar och häst rancher. Allt var fantastiskt
25-09-2020

sier:
Ta hyrbilen till Pismo beach. Besök Solvagn och mumsa på en wienebröd. Kör till vingårdar och testa vinprovning.
20-09-2020

sier:
Hyr en bil helt enkelt och upplev allt från ett friare och kontrollerat perspektiv
07-09-2020

sier:
Utgår ni från kusten tex Santa Monica, kan man köra norr mot Malibu beach, stanna till på vägen och gå ut på Malibu piren, fina bilder och om det går stora vågor kan man se bra vågsurfing. Kör därefter upp mot Calabasa, här bor för övrigt "The Kardashians" mycket fin bergstur som tar ca 1h, men mindre trafik och inte så mycket stress. Kör sedan tillbaka mot Santa Monica, Venice Beach och ända ner till Hermosa Beach, kör då på PCH 1 (Pacific Coast Highway 1) som går längs kusten. Hermosa Beach finns lättillgängliga parkeringsplatser och en mysig by som påminner om Venice Beach, fast mycket lugnare och mer familjevänligt. Här finns fina stränder och lite shopping. Vi bodde i Santa Monica som avslut på resan vilket var väldigt mysigt och kul. Här finns närhet till strand, "boardwalks" och mycket shopping samt restauranger. I LA är bilen ett måste, samt planering av rutt gör det enklare att navigera mellan alla motorvägar och mindre vägar. Minskad trafik efter 10:00 och efter 18:00. Med vänlig hälsning, /Johan Hultén.
19-03-2018

sier:
Mammouth Lake Hollywood Hills Beacherna
15-03-2018

sier:
njut, besök stränderna och disneyland. försök undvika köer på gatorna. Holllywood theatre och rodeo drive är rätt unika. En utflykt till la jolla i san diego ger ännu finare beach och därtill sälar och pelikaner
16-01-2018

sier:
Bo i Huntington Beach så är det en bra ort och nära med dagsutflykter,,
13-09-2017

sier:
Se till att ha koll innan på vad ni vill göra. Världens härligaste och enklaste stad att må gott i, men det är ganska stort och man ska tänka till lite innan. Hajka i bergen, promenera i Silver Lake, Loz feliz och området kring larchmont. besök farmers Market, ät på massa goda rsturanger i West Hollywood området. besök en Whole Foods butik.