Hyrbil Faro flygplats

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Hyrbil Faro flygplats

Hyrbil Faro flygplats

Hyrbil Faro Flygplats

Faro flygplats (FAO) ligger 7 kilometer väster om Faro stad. Det är en relativt liten flygplats, men den viktigaste i Algarve-området. Den kan hantera över sex miljoner pasagerare varje år och antalet passagerare bara stiger för varje år. Flygplatsen består av 22 delar, av vilka 16 stycken ligger avskilt, 60 check in-diskar och 36 boarding gates och används av flygbolag som Aer Lingus, Air Berlin, Air Transat, British Airways, EasyJet, Transavia, etc. Majoriteten av passagerarna som använder sig av Faro flygplats är från England, Frankrike, Holland och Tyskland.

Biluthyrning Faro flygplats

Det finns ett stort utbud av hyrbilsföretag på Faro flygplats, så som Europcar, Avis, Hertz, Alamo, Budget, Rentauto, Sixt och Auto Jardim. De är belägna i ankomsthallen. När du har hämtat ditt baggage följer du skyltarna till ankomsthallen. Diskarna av de respektive hyrbilsföretagen på Faro flygplats hittar du uppradade mot väggen, lätt synliga. Att resa runt Faro i en hyrbil är det populäraste sättet bland turister. Det ger dig frihet att se platser som kollektivtrafiken inte når. Du kan boka din hyrbil på Faro flygplats när du ankommer, men det är dyrare och ibland har du ett mer begränsat utval, speciellt under högsäsongen. Bästa sättet att boka hyrbil är innan du anländer. Portugal, det besparar dig tid och pengar. Hyr bil på Faro flygplats hos Holidaycars.com. Där kan du enkelt jämföra hyrbilskostnader, regler & villkor, samt tillval i vår tabell.

Flygplatsfaciliteter på Faro Flygplats inkluderar:


Kontakt

Faro Flygplats
8001-701 Faro
Portugal
Tips och upplevelser i Faro flygplats

Våra kunder har betygsatt Faro flygplats med ett medel på 8.9 baserat på en 18-skala, och det här är de senaste tipsen, upplevelserna och höjdpunkterna.

20-07-2021

sier:
Åk till Portugal! Trevligare folk finns inte. Känns precis som i Sverige på 70-talet. Respekt för varandra, respekt för äldre och en allmän hjälpsamhet, detta i kombination med fantastiskt klimat året om samt en fantastisk natur om man bara tar sig ut utanför dom mest kända turiststråken!
10-12-2020

sier:
The Marina in Vilamoura and Portimau was my highlight since I have my boat in Vilamoura.
09-08-2020

sier:
Sök billigt flyg och billig hyrbil på näten. Jämför priset både via förmedlare och direkt med uthyrnings- och flygbolag. Boka alla aktiviteter och boende själv för en bra resa till ett mycket attraktivt pris. När du kollar aktiviteter via internet före avresan hinner du också läsa på om sevärdheter
13-09-2019

sier:
Grottorna vid Benagil. Praia de Falesia. Kyckling piri Piti på Teodossio i Ghia. Mar Shopping i Loule. Golf i Vilamoura. En drink på terassen på Pine cliff Sheraton hotell.
19-03-2019

sier:
Åk ut till stränderna på västkusten. Vackra och lite folk. Besök Burgau. Ät på beach bar där. Gå runt i Lagos. Vacker stad med stadsmur. Ta en båtutflykt därifrån till grottorna.
29-11-2018

sier:
Njut av Portugal och det varma mottagandet som portugiserna visar.
21-11-2018

sier:
Algarvekusten har många fina byar och städer. Sagres, Tavira, Silves.
03-09-2018

sier:
Alvor!!! Stranden! Den underbara lilla stadskärnan med butiker och restauranger.
01-09-2018

sier:
Faro har en trevlig strand som vi brukar åka ner till direkt från flygplatsen. Tittar på havet och tar en kall öl och landar. Hotell Monaco kan vi rekommendera. Bra läge till/från flygplatsen. Vi har bott där vid tidig avresa, då får man med en Frukostpåse.
15-08-2018

sier:
Trevligt i gamla delen av Faro. Eller åk österut längs kusten! Gå på marknaden i Olhao lördag förmiddag. Ta båten ut till Armona. Andra söndagen i månaden är det antik- och loppmarknad i Fuseta. Och Tavira är alltid trevligt!
05-08-2018

sier:
Vårt resmål var inte Faro utan Monte Gordo där vi bodde på Monte Gordo Apartment & Spa. Vår syfte var att spela golf och vi hade två banor att välja mellan - Quinta do Valen och Isla. Quinta var i svåraste laget. Runt Monte Gordo finns många platser värda besök med Travia som exempel. Det är också nära till Spanien.
05-08-2018

sier:
Alla stränder längs kusten. Klipporna och grottorna vid Ponta da piedade.
27-01-2018

sier:
Faro Beach, just a few km. from the airport. Nice beach, good restaurants for lunch. We visitied this on the day we flew back and returned the car.
20-12-2017

sier:
Västra Algarve tycker vi var trevligare än östra
14-12-2017

sier:
Ett bra område med mycket att göra
13-12-2017

sier:
Bodde i Vilamoura, spelade golf. Fina banor
04-11-2017

sier:
Fina stränder, vänliga människor och underbart väder
24-07-2017

sier:
Stannade inte i Faro.