Thrifty Thrifty Hyrbil

Sök, jämför och boka din hyrbil

Uthämtningsplats
 Annat återlämningskontor?
   Förarens ålder: 25-70
   Jag bor i: Förenta staterna
Jämför bilhyra
Vi jämför priser från över 800 leverantörssajter på fler än 30 000 platser över hela ärlden
Kunderna älskar oss

Över 1 miljon kunder gav oss förtroendet att boka hyrbil med bäst erbjudande åt dem

Kunderna älskar oss
Ändra bokningen kostnadsfritt

Upp till 48 timmar före upphämtning

Ändra bokningen kostnadsfritt
Inga extra avgifter

Vi tar inte ut några extra avgifter såsom kreditkortsavgifter eller reservationskostnader

Inga extra avgifter

Thrifty Hyrbil

Thrifty Hyrbil

Letar du efter en billig hyrbil med fördelaktiga villkor?

På holidaycars.com jämför vi alla tillgängliga hyrbilsföretag för alla resmål, så att du alltid kan hitta en bra hyrbil som passar dina behov. Boka säkert och tryggt före avresan så att du inte råkar ut för några obehagliga överraskningar senare.

Utnyttja våra kompletta hyrbilspriser med bästa prisgaranti, så att du aldrig behöver betala för mycket. Vår riskfrigaranti ger dig 100 % tillbaka på överskottet och garanterar dig en bekymmersfri bilhyresupplevelse. Du kan även teckna ett avbokningsskydd, med vilket du kan avboka din reservation fram till upphämtningstiden utan några ytterligare kostnader.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du nå vår kundtjänst dygnet runt via telefon, e-post och livechatt på ditt eget språk.

Tvekar du fortfarande? Be om en gratis offert!

Hyr en bil från holidaycars.com: fler alternativ, lägre priser och utmärkt service!

Thrifty recensioner och erfarenheter

Din erfarenhet när du hyr en bil är viktigt för oss. Det är därför vi håller koll på realtidspriser, alla olika villkor för tjänsten och tillgängliga hyrbilar från Thrifty och jämför den med över 800 andra biluthyrningsföretag. Vi ber också våra kunder om information om deras erfarenheter med sitt val av hyrbilsvarumärke. Detta hjälper dig att göra rätt val

Detta är vad våra kunder tycker om Thrifty

Våra kunder betygsatte Thrifty med ett genomsnitt på 7.0. Vi har också bett dem att förklara detta betyg och de har sagt detta om Thrifty i sina recensioner på sistone. Läs vad de har att säga:

03-10-2018

hos Thrifty i Tenerife South airport
Bra bil. Snabb återlämning
Långa köer och upprörda känslor pga deposition och friköp av deposition.
06-09-2018

hos Thrifty i Lisbon airport
1) Surprisingly quick admin to pickup the car at the airport. 2) Good information on toll on the motorways. 3) Proposed automatic solution for payment. 4) Quick admin when we returned the car, many thanks for that. (we where late to plane!)
Will use Thrifty again,
12-08-2018

hos Thrifty i Chicago O'Hare airport
Bra service. Uppfyllde alla förväntningar.
15-04-2018

hos Thrifty i Copenhagen airport
Biluthyrningen ligger väldigt bra till på flygplatsen, sen står bilen på gångavstånd från terminalen. Med tanke på det låga priset tänkte vi nästa gång vi var i Köpenhamn att det nästan skulle varit enklare att hyra bil än att ta taxi.
Jag som flugit många gånger till Köpenhamn hade aldrig hyrt bil och inte heller funderat på vart biluthyrningen låg, detta var dåligt indikerat på flygplatsen och på skriftlig information från er. Därtill var hissarna i garaget en sann flaskhals.
07-09-2017

hos Thrifty i Alicante airport
Mkt trevlig personal vid ankomsthallen i ALC. Trots att det var över midnatt så behövde vi inte betala nåt extra. Vårt flyg var försenat.
18-11-2016

hos Thrifty i Vancouver, Kanada
Clean car. Hyran av bilen flyttas fram så även om vi hade önskat bilen fr kl 12....gällde hyran fr kl 17 och 9 dygn framåt, vilkey är mycket bra att hyresperioden gäller från uthämtningstillfället ifall det är hyres förseningar som har inträffat.
De försökte lura mig och påstå att vi inte hade betalat för ett Gold rental så därför var jag tvungen att betala för en bensin tank även fastän conditions var '"paid in ful". Jag fick argumentera för att det var en betalning oaid in full oxh att villkoren på hemsisan informerade om att bensin ingick. "Full tank when picking up -leave full" Jag fick till slut leta upp ett mail som jvisade på korrespondans mellan web portal bokningssiten där de en extra gång klargjorde för mig att bensin ingick. Jag hade ställt frågand till dem inban jag åkte....då jag tidigare har blivit utsatt för freaud. Jag som kund ska inte behöva bevisa någon och lägga 45 min på att bevisa att jag hade rätt.